210 kişiyi takip ediyor. Onlarin 100den fazlasi kadın. Sevgilisi olsa kiskanir ve musade etmez dimi? Hem Akrabalari değil , hatta bazıları esk** t hesabi
Baska nasil anlarim sevgilisi olmadigini?
Baska nasil anlarim sevgilisi olmadigini?
Kızım akıllı olsana. Sevgilisi yok diye sevineceksin ama bi düşün bu kadar eskrt takip eden biriyle sen düzgün bir ilişki yaşayacağını mı umuyorsun? Böyle tiplere kapılmayın, sadece üzüldüğünüzle kalırsınız
Normal hesaplardan da neler cikiyo bi bilsen. Hanim hanimcik görünen kizlar f*ck çıkıyo. Uyanık ol
Cevap
3Cevap
Esqortları takip edeceğine sevgilisi olsun daha şereflidir
Bu kadar rahat bi insan hayatımda görmedim
Sevgilisi olup olmadığını anlamanın en garantili yolunu söylüyorum: Kendisine sormak.
Sevgilisi olabilir de olmayabilir de ben bir çocukla sevgili oldum tıpkı böyleydi takipten çıkarmasını istedim hiç ciddiye bile almadı bu isteğim bende boş ver ettim bunu Bi güzel bu tip erkeklerden Bi bk olmaz
Sevgilisi olsa tabikide izin vermez
Alman olsun olmasin her kiz rahatsiz olur ve istemez
Bacım eskort olduğunu nasıl anladın
Ben normalde tesettürlüyum eşim bana dün gece dediki yurt dışında yaşasak mini giyebilirdin orada herkes aynı dedi... Yani dmeem o ki evet normal karşılanıyor
Yurtdisinda yasamakla ne alakasi var c@hiller?
@zevksuyuuuu çünkü Türkiye'de abaza dolu orada çıplak olsan bakmazlar cahillikle alakası yok bu zeka seviyesi ile başkasını sorgulama
Bu şekilde anlayamazsın
Kaiteli abaza
Seninki
Yaramaz olum böyle uşaklar seni zikmeye çalışır sonra görürsün
Skdkkdkd hesap bile fale tir bence o zaman
O zaman kaliteli abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?