Sevgilinizin "aldatsada onu yapmasa" dediğiniz bir davranışı oldu mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
“Aldatsa da şunu yapmasa” diyebileceğim bir şey olamaz çünkü bu da kaldırabileceğim bir şey değil. Onu da yapmamalı, ilgisizlik, anlayışsızlık vs. de olmamalı çünkü bunlara gelebilen bir insanda değilim. İnsan sevdiği kişi tarafından önemsenmek istiyor, ondan beklemeyecekte kimden bekleyecek zaten? O da yapmayınca diğer insanlardan da farkı kalmıyor benim gözümde. Ayrı olmalı yeri, bende onda ayrı olmalıyım ve bunu hissettirebilmeli. Sevgisini, ilgini, değer verdiğini bir şekilde hal ve hareketlerinde, gözlerinde görebilmeliyim…
Aldatmak sevgisizlik, saygısızlık, sadakatsizlik, psikolojik şiddet, küstahlık, ahlaksızlık, bencillik ve vicdansızlıktır.
Geriye bundan öte yapabileceği bir sey kaldı mı?
Cevap
6Cevap
Aldatilmanın acısını yaşamayan bilmez bir de evlat acısını. o yüzden aldatsa diye bir cümleye başlamak imkansız...
aldatmanın bir altı benim için ama soğukluk ve ilgisizlik çünkü zamanla senden kopuşunu izliyorsun insanın canını en çok yakan davranışlardan birisi
aldatsa da diye bir cümle mi olur ya insanın gururunu onurunu zedeliyor. yasamayan anlamaz ama gercekten acı bir sey. umarım kimse de yasamaz gerci..
Sanırım bunu da hazmedemem ben, gerisi kimin umurunda
Arkadaşlarıyla otururken benim arkamdan sallamasından çok endişe duyarım. Aldatmakla neredeyse eşdeğer de görürüm. İnşallah yaşamam tabi
Olmadı aldatmak bunun üstüne ne yapsın artık
Yani bunun ötesinde ne olabilir ki herhalde yoktur
Hayır olmadı.
Aldatsada aldatmasın o zaman.
Düşündüm de bir şey bulamadım
Aldatmadan daha büyüğü olamaz benim için.
Aldatsa da diye bir cümle kuramam..
Rencide edilmek
Zorbalık
Eşek şakası yapmasa
yanımda osurmasın
🧠🧠 Al lazım olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?