Aşk İlişkileri 1 ay Ailenize sevgilinizden bahseder misiniz? Blondesmann Fenomen Takip Et FacebookTwitter 22 Sevgilinizi ailenize açar mısınız? Güncellemeler: Takip Et 22 Paylaş FacebookTwitter Ailenize sevgilinizden bahseder misiniz? 4012 Görüşünü yaz
вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 5,1b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Henüz ilişkinin başında tabii ki gidip koşa koşa açmam ama yeri ve zamanı geldiği zaman illaki açarım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Eğer ilişkimden eminsem, ben yeterince tanıyorsam, zamanı geldiğini düşünüyorsam, bahsederim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
_ΛqresiF_ | Aşk İlişkileri konusunda 23,9b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Evlilik kararı aldığımızda söylerim sadece. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Neveaşıkbiri | Aşk İlişkileri konusunda 12,5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Acilin önünde yapacağım bunu😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla anıyaşa1234 1 ay 😅😅😅😅neden kızıyolarmı ki? Yorumla Neveaşıkbiri 1 ay Yaştan dolayı 😄 Yorumla anıyaşa1234 1 ay Yok ya bence yaşın küçük diye kızmazlar Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster anıyaşa1234 1 ay Anlatmazsan kızarlar Yorumla
Redamancy-4 | Aşk İlişkileri konusunda 17,1b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Hayır etmem gerek yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ffatmaaaaaaaaaaaa | Aşk İlişkileri konusunda 87 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay bahsederim. annemle arkadaş gibiyiz bazen sorunlarımızı gidip anlatıyorum fotoğraflarımızı da arada gösteririm çekinmem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eoéa_Eoéa | Aşk İlişkileri konusunda 988 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ciddi olduğunu düşünüyorsam bahsederim ama babama hemen söylemem, ilk anneme söylerim. Yeri gelir ilerleriz, o zaman babam da bilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Adıultimeguide Yoda 1 ay Niyet ciddiyete doğru giderse şayet o zaman anneme söylerim babama söyleyeceği zamanı da zaten annem bilir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Vasat24 | Aşk İlişkileri konusunda 152 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Anneme hep söylüyorum ciddi olursa babama da söylerim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ultra_Phoenix | Aşk İlişkileri konusunda 2,6b görüş paylaştı. Guru 1 ay Bir şeylerden kesin emin olana kadar bahsetmem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İmaginermy | Aşk İlişkileri konusunda 122 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay Bu dünyada vaktimin dolduğunu düşünüyorsam neden olmasın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ITheLivingDeadI | Aşk İlişkileri konusunda 894 görüş paylaştı. Guru 1 ay Bir gün sevgilim olursa, bahsederim evet. Aileme söylemekten neden çekineyim ki? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Guru 1 ay İlişkimin ciddiyetliğine göre değişiir bahsedip bahsetmemem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
zeyyalb | Aşk İlişkileri konusunda 172 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay En olmayacak kişiyi bile söyledim azar yiyeceğimi bile bile dmcksk Çekincem yok bu konuda Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
1WoMaN Xper 1 1 ay İlk önce yakın arkadaşım diye tanıtırım, konuştuğun görüştüğün biri falan var mı derse işler ciddiye giderse nişan falan doğru zamanda tamamen tanıştırırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nurdannffleex Xper 4 1 ay Eger seviyorsam o kisiyle gercekten ama gelecek duunuyorsam bahsederim ama laylaylom zaman gecsin diyeyse bahsetmem mesela yarin tanisicak ablam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Titieys Xper 4 1 ay Eminsem tüm yüreğimle bahsederim ciddiysem karşılarına çıkartırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kimse98 Xper 2 1 ay Genellikle anneme söylüyorum Bi süre gizledikten sonra ileride söylüyorum sadece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
furkanukcn Xper 1 1 ay 14 yaşından beri sevgiliyiz şu an 18, daha yeni söyledik ikimizde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
soraraköğrenelim | Aşk İlişkileri konusunda 64 görüş paylaştı. Xper 4 1 ay Ben anlatmak istemesem bile bizimkiler hemen anlıyor. Ben de o yüzden anlatırım. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4012Henüz ilişkinin başında tabii ki gidip koşa koşa açmam ama yeri ve zamanı geldiği zaman illaki açarım.
Eğer ilişkimden eminsem, ben yeterince tanıyorsam, zamanı geldiğini düşünüyorsam, bahsederim
Evlilik kararı aldığımızda söylerim sadece.
Acilin önünde yapacağım bunu😄
😅😅😅😅neden kızıyolarmı ki?
Yaştan dolayı 😄
Yok ya bence yaşın küçük diye kızmazlar
Anlatmazsan kızarlar
Hayır etmem gerek yok
bahsederim. annemle arkadaş gibiyiz bazen sorunlarımızı gidip anlatıyorum fotoğraflarımızı da arada gösteririm çekinmem.
Ciddi olduğunu düşünüyorsam bahsederim ama babama hemen söylemem, ilk anneme söylerim. Yeri gelir ilerleriz, o zaman babam da bilir.
Niyet ciddiyete doğru giderse şayet o zaman anneme söylerim babama söyleyeceği zamanı da zaten annem bilir.
Anneme hep söylüyorum ciddi olursa babama da söylerim
Bir şeylerden kesin emin olana kadar bahsetmem.
Bu dünyada vaktimin dolduğunu düşünüyorsam neden olmasın
Bir gün sevgilim olursa, bahsederim evet. Aileme söylemekten neden çekineyim ki?
İlişkimin ciddiyetliğine göre değişiir bahsedip bahsetmemem
En olmayacak kişiyi bile söyledim azar yiyeceğimi bile bile dmcksk Çekincem yok bu konuda
İlk önce yakın arkadaşım diye tanıtırım, konuştuğun görüştüğün biri falan var mı derse işler ciddiye giderse nişan falan doğru zamanda tamamen tanıştırırım
Eger seviyorsam o kisiyle gercekten ama gelecek duunuyorsam bahsederim ama laylaylom zaman gecsin diyeyse bahsetmem mesela yarin tanisicak ablam
Eminsem tüm yüreğimle bahsederim ciddiysem karşılarına çıkartırım.
Genellikle anneme söylüyorum Bi süre gizledikten sonra ileride söylüyorum sadece
14 yaşından beri sevgiliyiz şu an 18, daha yeni söyledik ikimizde
Ben anlatmak istemesem bile bizimkiler hemen anlıyor. Ben de o yüzden anlatırım.