Doğrudan sekiz yıldır hayatımda kimse yok, bundan dolayı da hiç bahsedeceğim bir insan olmadı ama doğruyu söylemek gerekirse olduğu zamanlarda da çok fazla bahsetmek istemiyorum, çünkü ailelerin bu konuda kafası gerçekten çok ama çok başka çalışıyor, mesela diyelim ki o gün canımız sıkıldı konuşmak istemiyorsunuz yani başka bir olay oldu ya da o gün hava değişikliği girdim ben kimseyle çok fazla muhatap olmak istemiyorsunuz, Ama ne yazık ki Türk aileleri bunu ya işte bir kız buldu bir adam ne oldu onunla kavga etti arası bozuktu o yüzden böyle yorumlamayı tercih ediyor.
Açıkçası benim öyle evlilik yapacak ya da ciddi bir ilişki şeklinde ailemin karşısına getireceğim bir sevgilin olmadı çünkü benim hayatım hastane fizik tedavi olarak geçti, bir gün böyle birisi olursa zaten evleneceğim insan olur o konuda da ailemin fikrini alarak davranmayı tercih ederim.
Tabii bir de mesela 2 gün sonra Garanti olmadan ayrılma durumları falan söz konusu olursa işte yok efendim ondan ayrıldım onunla birlikte oldum bundan ayrıldım bununla birlikteyim gibi ikide bir de her şeyi aile ile paylaşmak doğru olmuyor
Bazen düşünüyorum da bu kadar yalnız kadın ve erkek olmasına rağmen neden bu kadar yalnız kalmaktan hem şikayet edip neden yalnız kaliyoruz acaba çok fazla seçici olduğumuz için mi yalnızız yoksa kendimizi mükemmel bulduğumuz için karsi tarafında mükemmel olmasını istiyoruz aslında mükemmellik bütünken olmuyormu sadece elmaniniz yarısını bulmanız dileğiyle kimisi elma şekeri kimisi elmalı turta kimisi elma sirkesi oluyor işte o sepete çürük elma koymak istemez kimse diğer elmaları curutmesin diye gece gece canım elma istedi sanırım elmadan açtık yorumu elmayla bitsin elmalı soda açarak 🤣
@Sosyetic_SheqiiL bir gün bekliyorum böyle bir soru ben eskiden bir sürü soru sordum sanırım cinsiyetcilik birazda etken sanirm buna artık soru sormuyorum nedeni kız profili açıp soru sorsaydim 0 ya da en fazla 3 yorum olmazdı bazen sırf bu yüzden 0 yorum olan sorulara yorum yapmaya çalışıyorum sırf benim gibi yorumlarında cinsiyet farkı gözetmeksizin yorum yaptığım anlaşılsın diye bence böyle bir soru sormalisin yorum yaparken cinsiyetcilikmi yapıyorsunuz yoksa sorunun içeriği için mi diye bence bu daha mantıklı bir önerge olur tavsiye ederim
Ne fenomen olmak nede ona benzer bir şey olmak istiyorum burada aslında buradan o kadar sıkılıyorum ki sadece yorum yapıyorum bazen iğneleyici bazense soğuk esprili yanıtlar veriyorum bende o anki atmosfere bağlı o yüzden rastgele yorum yapıyorum fakat sanırım burada çok fazla soru soru soruyorsun ve yorum alıyorsun çünkü bir iki gündür çok fazla yorum yaptım sanırım sorularina rahatsızlık verdiysem afola iyi geceler tekrar rahatsız ederim 🤭
Yok est. Sorduğum sorulara gelen görüşlerden tabii ki rahatsız olmam, saçma olur bu :D onun dışında bu ara böyle evdeyim ve zamanım çok. Bir kaç gün daha böyle belki ama sonra :D zamansızlıktan girebileceğimi sanmıyorum
Evlenmeye karar verdikten sonra.😄 Şaka şaka ama epey ciddileştiği zaman bahsederim ancak, kolay kolay konuşan biri değilim özel hayatımla ilgili. Mesela bir kaç sene önce hayatımda olan insanı, annem uykumda konuşturarak öğrenmişti. Deli gibi şakıdığım için sorduğu her şeye cevap vermişim, sabah uyandığımda sorguya çekildim tabii, sonuna kadar inkar etsemde pes etmek zorunda kalmıştım.😂
Eğer böyle Problemler genelikle yaşıyorsan ben nerde yanlış yapıyorum diye sormalısın. Kaldıki Hayatına alacağın İnsanları Seçerken çokta Secici değilsin galiba ne tuttarsa
Kanka benim öyle bir sıkıntım yok bugün olsa sevgilim bugün söylerim ama işte ülkemiz hep kadınlara bir aşırı derecede başka olduğu için öyle hemen her dakika söyleyemiyorlar maalesef bunu üzülerek söylüyorum
Kendi Ayakları üstünde duran Geçimini kendi Sağlayan Bağımsızı bir Devlet gibiyim. Onedenle Dünyam bana Özel kendim yönetiyorum. Aile Akraba Yalan olduğu için çokta önemli değil. Onları Hayatıma dahil etmem. Kaldıki önemli olan birlikte olduğum Prensesi nekadar Sayıp Sevdiğim önemli olan. Onu nekadar mutlu ettiğim esas olan. 2 kişi 1 olduktan sonra gerisi yalan. Herkes işine baksın. Aileme Söylemem
Duygularımdan emin olduktan sonra onunla bir hayat kuracağıma inandığımda. Hemen değil, en az 1 sene geçmeli ilişki oturmalı. Çünkü aileme anlatacağım bir kişi olmalı, sürekli karşılarına birileriyle çıkamam. Ne zaman evleniceğim adamı bulurum o zaman işte bu benim evleneceğim adam derim.
Bahsetmem çünkü sevgilim olmaz çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura kaçar anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Dünyanın en zor şeyi söylemek sanırım. 😅 Biraz biraz anlaşılıyor zaten bir noktadan sonra anlaşılmaya başladığını hissettiğinde senin söylemen daha iyi bence.
Sevgilimle iyi anlaşıyor ve artık bir şeyleri aşıp güzel boyutlara geçtiysek zamanı gelmiş demektir. yeri geldiğinde 2 ay bilmediler yeri geldi 3 ay bilmediler. her şeyin zamanı vardır diye düşünüyorum.
Eskiden anneme söylerdim ama artık söylemiyorum bitince soru yağmura tutup sıkboğaz ediyor🙄 kız kardeşime söylerim o da ciddiyse eğer babamı konuşmuyorum bile.. duysa kıyamet kopar
Ben anneme ilk söylemiştim sevgili oluşumuzun 2. yılında evlenme teklifi aldıktan sonra. Ocak ayıydı. Sonra zaten 6 ay sonra babama söyledik annemle tanışmaya geliyorlar diye böyle oldu.
Henüz tanışmadılar ancak ailem sevgilimden haberdar. Daha genç olunca insan çekiniyor ama artık yaş 40 ı geçti haliyle bu adam benim hayatımda dedim rahatça.
Sizin sorularınıza cevap verince Camdaki Kızla dertleşmiş Muzo ferahlığı çekiyor üstüme fenomenliğinizin hakkını veriyorsunuz. Başarılarınız daim olsun. 😊
İlişki olma ihtimali olan kişinin ciddiyetiyle doğru orantılı olarak konuyu açarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Anneme hemen sevgili olmadan bile. Biriyle konuşuyorum diye söylerim. Zaten asla saklanmamalı. Babama ilişki ciddileşip evlenmeyi kesinleştirdiğimizde.
Anneye 2-3 gün sonra söylenmeli. Anne bilirse rahat olunup daha güvende hissedilir diye düşünüyorum. annem babama söyledi zaten. En doğrusu böyle olmalı bence
Sadece sevgili olarak ise söylenmemeli bence. Sonra sürekli gözler senin üstünde oluyor. Çok kötü bişey ya 🙄🙄 Bence evlenip hauatını birleştirmeye emin olduğun insanı tek söylemek daha mantıklı ☺️
Küçük yaşta bu şeylerin söylenmesine gerek duymuyorum erkek olarak tabi bu düşüncem ama ilerleyen yaşta yani okul bitmiş iş bulunmuş ve birazda ciddi düşünülüyorsa söylenilir tabi
İlişki kurduktan 1 hafta sonra az çok zaman geçirip gözümde iyiyse ozaman açıklarım genellikle ama flört etmeye başladığımız zamanda söylediğim oluyodu fark etmiyo pek