Güncellemeler
+1 yıl
Kızla normalde bir çok planımız vardi.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim kızdığım beni çağırdı beraber gidelim beraber takılırız detip. Benimle orada hiç konuşmaması.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir etkinlik vardı. Bu etkinliğe beni çağırdı beraber takiliriz diye. Sonra oraya gidince kim yavsiyor ise pas attı. Kızı korumaya çalıştım. Kız bana karşı soğudu. Kızın söylediği senle yanlız okuldan okula arkadaşız dedi. Sonra yavşayanlara ise onlara bakma işim olur diye yakınım dedi. Şimdi kizla konusmuyoruz. Yavsayanlar benimle onun arasinda aşk mi var demişler. Bu yüzden tavır almış seviyordum. Ama bana da hep araban olsa gezerdik. İşte sözün var bir yere götürecen ismarlayacan dedi. Sizce nasıl ben bu kıza karşı hissim var ama şimdi aramız çok kötü nasıl düzelir ya da birakmalimiyim
senin yanında başkasına pas verecek kaday şeyse boş ver abi bırak gitsin değmez uğraşmaya hem etkinliğe senle takılmak için gidip senle konuşmayıp başkalarıyla cilveleşiyorsa boş ver bal olsada olmaz bu kız
Cevap
1Cevap
ay bu kızda tam ben doğruyu istersen paran için takılıyo senle uzatma
Kızın senle romantik bir ilişki istemediği açık.
Maalesef öyle. Ben zamana yayacaktim. Ama etkinliktekiler aramızı bozdu. Ama beni oraya gidene kadar kullandığını söylüyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?