Sizce bu genç kız nasıl?
Aşırı güzel ve çekici
Güzel beğendim
İdare ediyor fena değilmiş
Beğenmedim hiç güzel değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Millette ne gen var arkadaş. Ya da şevkle mi sevişiyor evebeynleri anlamıyorum. Bu insansa biz neyiz hulan? Ve soruna gelecek olursak, inanılmaz fazla güzel ve çekici. Kusursuz derler ya hani, o kelime bile yetersiz. Erkek gözüyle böyle gözüküyor.
Saçinin boyasını mi doğuruyor ebeveyn ya da yuzundeki fondateni mi? Bu erkekler çok saf
Pembe panter hanım makyaj, bakım, ideal ışık, fotomontaj gibi etkenlerin farkındayım. Siz de aynılarını yapın ve bu şekilde gözükün, sizi de hunharca öveyim. Aklımla alay etmeyin. Ne gördüğümü biliyorum.
Ben sarişin değilim yani saçlarim doğal renginde. Yuzume bir ton makyaj yapmak yerine sadece ruj ve rimelle guzel gorunebiliyorum. Bir ortama girdiğimde bu kiz k*çini basini acarak dikkat cekerken ben giyinik cekiyorum. Tamam kiz guzel ama estetik bile vardir suratinda bilmiyorum siz erkekler önceye degil sonuca bakiyorsunuz tuhaf varliklarsiniz
Pics or didn't happen diyorum. Övmekten gocunmam.
Ve beni tam anladığını düşünmüyorum. Bana bu dişinin özgeçmişi sorulmadı ki. Bu resimlerin erkek gözüyle nasıl gözüktüğü soruldu. Kusursuz gözüküyor. Geçirdiği operasyonlar, karakteri, kişiliği, doğal ve makyajsız hali başka bir tartışmanın konusu olmalı.
Hayir siz erkekler butun kizlara agzinizin suyu akarak bakiyorsunuz gecmişi erkek olsada siz onu arastirmazsiniz. Kotu varliklar
Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Olsam olsam griyimdir. Ve beni yargılaman hoş olmadı, ben seni yargılıyor muyum?
Umrumda bile değil hepinizden nefret ediyorum
Nefret çok güçlü bir duygu, nefretinde kaybolman yerine kamçı olarak kullanmanı dilerim. Bu belki soğuturdu ruhunu. Hoşça kal ve mutlu uyu.
normal kız teklif ederse zaman isterim kabul etmek için muhtemelen kabul etmem ama işte bakarsın bir huyu hoşuma gider filan 2 sinemaya filan gideriz
beğenmedim hiç güzel değil diyenler acaba çarpıldılar mı :D çok çekici ve güzel hatun yukarıda Allah var :D
Beğenmeyen net kıskanıyordur yani. Kız kesin zaten tescilli güzeldir. Oylamaya gerek yok 🤣😂
Cevap
15Cevap
FSM bunu İstanbul surlarına atsaydı 1 günde yıkar geçerdi öyle bir taş yani !
Bunun için sıraya milyonlarca insanın sıraya geçeceğini adım gibi biliyorum
Şirinmiş. Ama yapmacık duruyor. Burun, dudak...
Benim olsun 10000 bitcoin borcum olsun
kaç silindir bu motor
tam bir afet , bundan iyisi var mı ki.
bütün kızlar böyle olsun
Allah sahibine bağışlasın 😂
güzel değil
Normal
Yuh😂😂❤️😍
Hangi ünlü bu
Pamela Reif
Harika
D guzel