AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
bence ayrılmalısın. çünkü bu sadece sana yapılmış bir saygısızlık değil kendisine de saygısızlık yapmış olur. kendisine saygısı olmayan bir insanla nereye kadar devam ettirebilirsin
Bozcaada'ya kampa gelip tuvalette kendini temizlediği peçeteyi yere düşürünce eli kirlenmesin diye almayan tipler bunlar. Temizlik anlayışları bu kadar.
Bizzat mi sahit oldun bu nasil ornek gsgdgd
Evet, ne yazık ki... Yalnızca Bozcaada'da da değil, yurt dışında birçok yerde ve kapısından girmek için bile kim olduğuna bakılan yerlerde de... Tırnaklarının pisliğini ojeyle kapatan mı dersin, evcil hayvanının/çocuğunun pisliğini kumsalda bırakan mı... Düzen konusunda sıkı kuralları olan işletmelerde, ortak alanları temiz kullanmak durumunda kalıyorlar da kendileri yine pis bir şey değişmiyor. Temizliği nasıl algıladığınla ilgili bu da.
Hic oyle seylere rastlamadim ben igrencmis
İstanbul dışında nasıl oluyor bilmiyorum da İstanbul'da ve büyük olasılıkla İzmir ve Ankara gibi büyük illerde de ve çok gezince her şeyi görüyorsun.
Izmirdeyin bende
Bir gün görmeye başlarsın öyleyse :)
E öyle gözün güzel giyinen de olursa , dışı güzel karpuzun içi kelek olur. Vala oğğğğ olmus derim başka bir şey demeem
demek ki senin yanında rahat biri ilerde evlenmiş olsanız bublar yine olucak o zaman da off karım çok pis boşanıcam mı dicen
Daha bunun ilerisi evlilik var koçum benim. Yol yakınken ayrıl o kızdan. O kızdan sana hayır gelmez..
Benim erkek arkadaşımda aynı şekilde duşa sokup ben yıkıyorum
Seninle beraber olmus ve kendini salmış artık klas kadın hareketi fazla kasma kendini ayrıl
aynı eve girmeden tanıyamassın diye boşuna dememişler
Evlenmeden önce tanımak daha iyi olmuş bi yandan da
Bütün bunları söyle, düzelmezse eğer ayrıl. Böyle bir ömür eziyet gibi geçer.
Eeee hersey görünüş degil işte Eşşege altın semer vur bakalım değişecek mi 😄😄😄😄
Ayrılll kendine saygısı olmayanın sana hiç olmaz bakım ve temizlik öz saygıdır neticede
İğrenç ya nefret ediyorım şöyle bakımsız karılardan. Karşı cinsten soğutuyorlar insanı
Genelde açık kadınlar pis oluyorlarms )) bizm yurtta açık olan kızlar lavaboya girip çıktıktan sonra elini bile yıkamayan var
Senin beynine tükürüyim ne alaka açık kapalı
@Dffdddddd gerçekler nan napaym kardeş
2 tane tanıdığım vardı kapalı çürük balık gibi kokardı Bi ara şalını açtı yanımda pis pis ter koktu artık kaç gün kullanıyorsa şalı pis olan sensin
@Dffdddddd canım benim sen niye üstüne alnyorsnki demkki sen de pissin ki utune alındn ).. az önce dedigin şeyi alnmadm ben üzerime cnkü öyle deilim büyü tmmi relax
Ger zek niye üstüme alınıyım ben olanı söyledim kapalı kadınlar nasıl olsa gözükmüyor diye saçlarını bile yıkamıyorlar çoğu gerçek böyle olduğu halde bide açık kadınlar pis diyorsun komiksin 😄
@Dffdddddd ya he he tamam hadi dedgin gbi olsun canım üzme kndini sen ttemizsn inandk
Gerçekler böyle canım ağla ben temizim ya da pisim diye yorum yapmadım kendi kafandan konuşma
@Dffdddddd tabi canım kesin öyledir..
Bir haftadır saçını yıkamıyorsun hala konuşuyorsun
@Gizenn sizin beyniniz kaşşarlaşmış diyen de bendim zaten dimi? harbili canım yaşının 22 olmadığı oldukça belli knk :)
Senin kankan falan değilim bu 1
Üstüne alındıysan beynin kasarlasmistir ben o sözü aynı eve çıktılar diye laf atan adam ve bir kadına dedim ama üstüne alındın madem boşa gitmesin iyi oku bence
kusura bakma ama öyle görünmüyordu kime dediğin
kapak atılmış halatlar seebest
Ayrıl. Ne çok konuştun. Sen de dedikoducusun.
Ayyyy çok güldüm 😂😂😂
Gülme başına gelir 😄
Aynı eve girmeden anlamak mümkün değil.
Bu güzeldi
🤠🤠komik ya güldüm. Ayrıl o zaman ne diyek abi
İkinizin Burcu nedir
Konus dostum birbirimizi saygılı. olarim diye
Kızın rahatını niye bozuyorsun?
Çok haklısın gaz erkeklere özel
Gaz çıkarmasından öte bu eylemden sonra yapılan gülmeye vurgu yapılmış. Gözünüzde canlandırınız
Tatli bir die hoslanmadigin seyleri dile getir
Dış görünüşe aldanmamak gerek.
😀 çünkü alfa kadını ve sen hizmetkarsın
Rahatsızlığını dile getie
getir*
Şaşırmadım
Klasik bu
tersle amg sütü seni erkek ol biraz
Normalde tam tersi olurdu o nasıl kız öyle
Gaz çıkarmak ve gülmek normal mk!
Dua et ağzına mıçmıyor
Ee evde çıkar huy suy
İnsanı tanıyınca bilirsin.
Ayrıl biz ayrı dünyaların insanıyız de.
konus kardesim bu konulari
Karşı cinsten soğudum şu an
Senin onun bacağıyla ne işin var?
Ben de bu yorumu arıyordum kxkxjxkx
Sevgilisi ya aynı evde yaşıyorlar sürekli görüyor belki ilişkiye giriyor ne demek bacağı ile ne işi var sence yok mu?
@Xjaguar ben elhamdülillah müslümanım benim boyum şükürler olsun oralara uzanmıyor
Ona lafım yok zaten doğru olmadığı aşikar ama böyle birine böyle bir söylem saçma olmuş sonuçta aynı evde kalmayı kabullenmiş iki kişi.
Ayrıllllllllll.
Niye elitler s. çmıyor mu.
Çekilmez
Bütün erkekler ve kadınlar aynı.
ayrıl
İğrendim ya
Güzel mi
Kolay gelsin
Al karşına konuş
Zor durum
ayrıl gitsin
Fakir görünümlü evde ve yatakta elit biri ile ol