Benim param da bana yeter Allah Allah 🙄
Benim param da bana yeter Allah Allah 🙄
Zaten yetecek parası bana. Benim paramdan kendisine ne ayrıca? Kendisi için mi çalışıyorum ben? Ya da ben para için mi çalışıyorum? Ben ne içn çalışıyorum? Önce karşıma geçip bunların cevabınj verecek. Ben sadece para için çalışıyorsam bana bu cümleleri kurma hakkına sahip. Ama çalışmak benim karakterim, duruşum, dünyaya bakışım ve ruh üretişimse bu konuda bana böyle bir cümle kuramaz.
Çünkü benim muhtaç olduğum tek şey salt para değildir bu durumda. Ben donanımsal olarak çalışarak enerji bulurum. Ve kendime yüklediğim bu enerjileri de başkalarına yayarak daha da fazlalaşırım. Bunu benim elimden alıp sadece bir ev hanımı yapıp, çocuklarıma ben baktım sevinciyle yeşerecek cüce bir akıl değilim ki çalışmadan durAbileyim.
Her neyse , konu para değil. Ben çalışmasam da param var ona muhtaç değilim ama yine de çalışırım. Çalışmayı da para için değil ruhum için isterim. Evde de çalışıyor evet diğerleri ama bu benim ruhumun işi değil. Onu yardımcı kadınlar da yapıyor.
Kabul etmem. Hayat boyu bana bakmaz, sevgiden kaynaklı böyle düşünüyor. O sevgi bittiğinde ne olacak, bana yol verecek, hem insanın kendi parasını harcaması daha güzel, ayrıca "benim param"diyor,"bizim paramız''demiyor. Hem biz olmuş olsak bile yine kabul etmem.
Karıncaya rızkını Yaradan verirmiş hep. Artık karıncaya rızkını bir peygamber verecekmiş, peygamberin ismi dimağımda değil, karınca rızkının yarısını yiyor, yarısını da bırakıyormuş, peygamber sormuş karıncaya "niye hepsini yemedin?" diye karınca da "bana rızkımı her zaman Cenab-ı Hak verirdi, ona hep güvenirim ama sen insansın, unutursun''demiş.
Kıssadan hisse. O karınca ki günahsız bir Peygamberin bile kendisini unutacağını düşünmüş, günahları ve nefsi olan insanoğlu işler ters gittiği zaman, zıt düştüğümüz zaman neler yapmaz.
Rızkımı veren Hüda'dır, kula minnet eylemem diye çok güzel bir söz vardır.
En iyi insan dahi olsa kişi kendisini kimsenin merhametine bırakmamalı
Ayrıca sorunun troll olduğunun da farkındayım, kadınlardan gelmez böyle teklifler 🙂
😃😃
Hayır kabul etmem kimsenin eline bakmayı istemem istememde hem boş durmayıda sevmiyorum bir insan kendi ayaklarının üzerinde durmalı kimsenin eline bakmamalı kendi parasını kendi kazanmalı helal bir yoldan özellikle bir kadın için kendin ayaklarının üzerinde durması bu devirde çok çok önemlidir insan kendini her konuda çalışıp geliştirmeli önce okumalı ondan sonra yapması gerekeni yapmalı kadın olsun erkek olsun birilerinin elllerine bakan insanları sevmiyorum hazırcı oluyorlar böyleleri kimseye bir hayırları olmuyor kendilerine bile o yüzden çalışmak en iyi bir insan kendi parasını kendi kazanmalı ve kendin ayaklarının üzerinde durmasını bilmeli
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Adam dediğin çalışıp evine bakar kardo. Biz böyle gördük. Ne zaman evlenilir para o zaman ortak olur. O ana kadar herkes kendi kazandığını yer.
Çalışmayı isteyen bir yapım var. Ancak annelik durumunda zaten çocuğun yanında olmak en güzeli. O yüzden de bir süre için mümkün ama uzun vadede değil
👍👍
Erkekleri köleleştirmeye yönelik her türlü davranışa hayır! Kimse beni esir alıp kölesi yapamaz. Bedenime sahip olabilir ama ruhuma asla..! 🤣🤣🤣
Eşim çalışmamı istemedi ve çalışmadım. Çocuklarımı büyüttüm hiç pişman değilim.
Aa aşkım bir de sormuşsun, hadi naz yapma kabul et😋😄
Para dediği ne kadar para? Aylık 10 bin dolar kazanıyorsa düşünülür ama TL cinsi kazanılıyorsa neden daha kaliteli yaşam için bende çalışmayım. Duruma göre bakılır.
Parayı ilişkiye katmamak gerek. İlişki duygularla yaşanır.
Ortak çalışırdım sevgilimle, dediğini de kabul ederdim ancak yorulmasın isterdim 😁
Belki de bu yüzden bekarım 😀
Hayır etmezdim.
Ederim rahatıma düşkünüm
Bir sevgilin olduğuna emin misin 😀
Kabul ederdim. Akşama kadar uyurdum 😴😴😬
Ne kadar parası olduğuna göre değişir.
Ekonomik özgürlüğünü kaydetmiş bir erkeğin, bütün sınırları işgale açıktır. O yüzden nau nau diyorum.
Hayatta Alın Teri kadar güzel bir şey yok.
Hedefler koyup başarma duyğusunu yaşamak gibisi yok.
Kaldıki Okadar varlıklı birisi genelde Aklıbaşında birisi olur. Sevğiliyken böyle bir teklif yapmaz.
Yapan biriside kendini yetişdirememiş bir Erğendir.
Kadın herzaman Özeldir üretkendir genetikleri Erkekler gibi değildir.
Bu nedenle sorulması gereken soru burada şu soruyu soran kişi Zekimi değilmi.
Şimdi soruyu soruyor Suggar Daddy teklifi ile Bayanların kapısını çalabilir.
Hanği Kadına yazacağınıda Siz Bayanlar farkında olmadan cevaplarınızla vermişsiniz.
Ben olsam Kabul etmem.
Özğürlüğün bedeli olmaz
Benim görüşümde olan biri.. Hakikaten ne gerek var bir erkeğin veya kadının lafıyla emeklerini heba edip onun yoluna gelmeye. Oldukça saçma.. Yani siz kimsenin çıkmaz sokağı, kimse de sizin mecburi istikametiniz olmamalı.. 🌿
Mesaili maaşlı çalışıyorsam kabul ederdim.
Kendi işimse etmezdim.
Çünkü ilki bence çok kötü bir şey, kölelik gibi.
Yıllarca çalıştım biliyorum.
Sevgilim eğer beni bu hayattan kurtarmak istediyse kabul ederim ama kendi işlerimi yparım maaşlı değil.
Allah daha cok versinde calismak sadece para icin degil sosyallesmek, kendini eve kapatmamak icinde gerekli. Dumduz para odakli insanlari anlamadim anlamiyorum. Calismanin kotu birsey oldugunu dusunmuyorum hatta saglikli bir sekilde yasamak icin duzenli bir isimizin olmasini sart bence. Paslanmaz isi olan insan.
Değil sevgilim, ben babamdan bile şu güne kadar para istememiş zorla almış insanım. Sevgilimin parası kendine benim param kendimedir. Eşim bunu derse belki onun açısından da bakar bir durur düşünürüm ama sevgilim bunu derse hayatım biz buradan devam edelim ısrara gerek yok derim.
Kabul etmezdim. Çalışmayı seviyorum, çocuklarla ilgilenmek bana iyi geliyor. İnsan kendşne iyi gelen şeyleri başkası istedi diye bırakmamalı. Ayrıca erkeğe çalışma asla demem. Sorumluluk sahibi erkek çalışır kazanır zaten.
Kabul etmem! Kendimi çalışarak geliştirmek isterim ve koca parası yiyor dedirtmem kendime.. keseyi iki kişi doldurur iki kişi harcar ya da yatırım yapar. ekonomik olarak beraber büyümek ilişkiyede yansıyacaktır pozitif bir şekilde
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş