- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten yetecek parası bana. Benim paramdan kendisine ne ayrıca? Kendisi için mi çalışıyorum ben? Ya da ben para için mi çalışıyorum? Ben ne içn çalışıyorum? Önce karşıma geçip bunların cevabınj verecek. Ben sadece para için çalışıyorsam bana bu cümleleri kurma hakkına sahip. Ama çalışmak benim karakterim, duruşum, dünyaya bakışım ve ruh üretişimse bu konuda bana böyle bir cümle kuramaz.
Çünkü benim muhtaç olduğum tek şey salt para değildir bu durumda. Ben donanımsal olarak çalışarak enerji bulurum. Ve kendime yüklediğim bu enerjileri de başkalarına yayarak daha da fazlalaşırım. Bunu benim elimden alıp sadece bir ev hanımı yapıp, çocuklarıma ben baktım sevinciyle yeşerecek cüce bir akıl değilim ki çalışmadan durAbileyim.
Her neyse , konu para değil. Ben çalışmasam da param var ona muhtaç değilim ama yine de çalışırım. Çalışmayı da para için değil ruhum için isterim. Evde de çalışıyor evet diğerleri ama bu benim ruhumun işi değil. Onu yardımcı kadınlar da yapıyor.32 Yorumla- +1 yıl
Sağol tatlım.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmem. Hayat boyu bana bakmaz, sevgiden kaynaklı böyle düşünüyor. O sevgi bittiğinde ne olacak, bana yol verecek, hem insanın kendi parasını harcaması daha güzel, ayrıca "benim param"diyor,"bizim paramız''demiyor. Hem biz olmuş olsak bile yine kabul etmem.
Karıncaya rızkını Yaradan verirmiş hep. Artık karıncaya rızkını bir peygamber verecekmiş, peygamberin ismi dimağımda değil, karınca rızkının yarısını yiyor, yarısını da bırakıyormuş, peygamber sormuş karıncaya "niye hepsini yemedin?" diye karınca da "bana rızkımı her zaman Cenab-ı Hak verirdi, ona hep güvenirim ama sen insansın, unutursun''demiş.
Kıssadan hisse. O karınca ki günahsız bir Peygamberin bile kendisini unutacağını düşünmüş, günahları ve nefsi olan insanoğlu işler ters gittiği zaman, zıt düştüğümüz zaman neler yapmaz.
Rızkımı veren Hüda'dır, kula minnet eylemem diye çok güzel bir söz vardır.
En iyi insan dahi olsa kişi kendisini kimsenin merhametine bırakmamalı12 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sorunun troll olduğunun da farkındayım, kadınlardan gelmez böyle teklifler 🙂
- +1 yıl
😃😃
+1 yılHayır kabul etmem kimsenin eline bakmayı istemem istememde hem boş durmayıda sevmiyorum bir insan kendi ayaklarının üzerinde durmalı kimsenin eline bakmamalı kendi parasını kendi kazanmalı helal bir yoldan özellikle bir kadın için kendin ayaklarının üzerinde durması bu devirde çok çok önemlidir insan kendini her konuda çalışıp geliştirmeli önce okumalı ondan sonra yapması gerekeni yapmalı kadın olsun erkek olsun birilerinin elllerine bakan insanları sevmiyorum hazırcı oluyorlar böyleleri kimseye bir hayırları olmuyor kendilerine bile o yüzden çalışmak en iyi bir insan kendi parasını kendi kazanmalı ve kendin ayaklarının üzerinde durmasını bilmeli
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayı isteyen bir yapım var. Ancak annelik durumunda zaten çocuğun yanında olmak en güzeli. O yüzden de bir süre için mümkün ama uzun vadede değil
31 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEşim çalışmamı istemedi ve çalışmadım. Çocuklarımı büyüttüm hiç pişman değilim.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAa aşkım bir de sormuşsun, hadi naz yapma kabul et😋😄
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılParayı ilişkiye katmamak gerek. İlişki duygularla yaşanır.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki de bu yüzden bekarım 😀
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kabul ederdim. Akşama kadar uyurdum 😴😴😬
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar parası olduğuna göre değişir.
14 Yorumla- +1 yıl
Ekonomik özgürlüğünü kaydetmiş bir erkeğin, bütün sınırları işgale açıktır. O yüzden nau nau diyorum.
- +1 yıl
Peşin fiyatına 6 takside bile bölerler. Ne diyorsun.. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çalışılırsa daha iyi olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta Alın Teri kadar güzel bir şey yok.
Hedefler koyup başarma duyğusunu yaşamak gibisi yok.
Kaldıki Okadar varlıklı birisi genelde Aklıbaşında birisi olur. Sevğiliyken böyle bir teklif yapmaz.
Yapan biriside kendini yetişdirememiş bir Erğendir.
Kadın herzaman Özeldir üretkendir genetikleri Erkekler gibi değildir.
Bu nedenle sorulması gereken soru burada şu soruyu soran kişi Zekimi değilmi.
Şimdi soruyu soruyor Suggar Daddy teklifi ile Bayanların kapısını çalabilir.
Hanği Kadına yazacağınıda Siz Bayanlar farkında olmadan cevaplarınızla vermişsiniz.
Ben olsam Kabul etmem.
Özğürlüğün bedeli olmaz24 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşümde olan biri.. Hakikaten ne gerek var bir erkeğin veya kadının lafıyla emeklerini heba edip onun yoluna gelmeye. Oldukça saçma.. Yani siz kimsenin çıkmaz sokağı, kimse de sizin mecburi istikametiniz olmamalı.. 🌿
- +1 yıl
Teşşekürler
Bihteerrr - +1 yıl
Rica ederim ⭐
+1 yılAdam dediğin çalışıp evine bakar kardo. Biz böyle gördük. Ne zaman evlenilir para o zaman ortak olur. O ana kadar herkes kendi kazandığını yer.
21 Yorumla
+1 yılMesaili maaşlı çalışıyorsam kabul ederdim.
Kendi işimse etmezdim.
Çünkü ilki bence çok kötü bir şey, kölelik gibi.
Yıllarca çalıştım biliyorum.
Sevgilim eğer beni bu hayattan kurtarmak istediyse kabul ederim ama kendi işlerimi yparım maaşlı değil.11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah daha cok versinde calismak sadece para icin degil sosyallesmek, kendini eve kapatmamak icinde gerekli. Dumduz para odakli insanlari anlamadim anlamiyorum. Calismanin kotu birsey oldugunu dusunmuyorum hatta saglikli bir sekilde yasamak icin duzenli bir isimizin olmasini sart bence. Paslanmaz isi olan insan.
11 Yorumla Erkekleri köleleştirmeye yönelik her türlü davranışa hayır! Kimse beni esir alıp kölesi yapamaz. Bedenime sahip olabilir ama ruhuma asla..! 🤣🤣🤣
11 Yorumla
+1 yılDeğil sevgilim, ben babamdan bile şu güne kadar para istememiş zorla almış insanım. Sevgilimin parası kendine benim param kendimedir. Eşim bunu derse belki onun açısından da bakar bir durur düşünürüm ama sevgilim bunu derse hayatım biz buradan devam edelim ısrara gerek yok derim.
11 YorumlaKabul etmem! Kendimi çalışarak geliştirmek isterim ve koca parası yiyor dedirtmem kendime.. keseyi iki kişi doldurur iki kişi harcar ya da yatırım yapar. ekonomik olarak beraber büyümek ilişkiyede yansıyacaktır pozitif bir şekilde
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmezdim. Çalışmayı seviyorum, çocuklarla ilgilenmek bana iyi geliyor. İnsan kendşne iyi gelen şeyleri başkası istedi diye bırakmamalı. Ayrıca erkeğe çalışma asla demem. Sorumluluk sahibi erkek çalışır kazanır zaten.
11 Yorumla Hayır tabi ki dee istediği kadar yetsin onun parası sonuçta madem ben çalışayım yemeyelim kazandığımı , senin paranı yiyelim sadece bir de o zaman düşünsün nasıl hissettiriyor hep ondan harcanması sonra hala aynı fikirdeyse görüşelim
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Para dediği ne kadar para? Aylık 10 bin dolar kazanıyorsa düşünülür ama TL cinsi kazanılıyorsa neden daha kaliteli yaşam için bende çalışmayım. Duruma göre bakılır.
10 YorumlaKendi paramı kazanabilecek durumda olduğum sürece kimseye maddi anlamda bağımlı olmayı kabul edemem.
Yıllarca bunun için okuyup, çalışıp, emek harcadım kimse için bırakmam.21 YorumlaAnne çalışmaları
Fakat kadın; kültürlü birikimli ve meslek sahibi olmalı.
Çalışmak ya da çalışmamak...
Tercih-ihtiyaç çizgisi dikkate alınarak belirlenmeli
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayı çok seviyorum.
Ama artık işyerlerindeki herkesin kendini bir halt sanma durumundan dolayı çalışmak istemiyorum.
Artık ev hanımları tek idolüm.11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtmezdim. Şartlar ne olursa olsun her iki insan da ekonomik özgürlüğünü eline almalı. Ayakta kalmak istiyorlsrsa. Belirli bir zaman sonra birisi çalışmıyorsa ezilmeler başlayacaktır.
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEv işlerini yapar, yemek yapar, çocuklara bakarım 😂😂
Aklıma Kemal Sunal 'ın filmi geldi şimdi 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle ya. Aşırı mantıklı geldi şimdi 😂
Ev işlerini, yemeği yapıp sonra akşama kadar bilgisayarda oynanır 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi çok çekici geliyor ama bir gün ayrılınca dımdızlak işsiz tecrübesiz ortada kalmak hiç hoş olmaz
11 Yorumla
+1 yılEkonomik özgürlük başka birsey
Önceden olsa kabul ederdim de artik etmem
Çalışmak üretmek aktif olmak gibisi yok11 Yorumla
+1 yılBenim için uyar bu ama daha sonra sorun da olabilir bazen ilk herkes öyle der çalışma otur evde çocuk bak sonra iş işten geçince değişiverirler
11 Yorumla
+1 yılben hayattan ne istiyorum diye sorarım kendime. para amaç mı araç? araç değil amacım olmuşsa tamam sevgilim ben yirim senin paranı derim 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanunlar evlenince geçerlidir. 🙄
Bu devir de bu teklif yürek ister cinsten. 😄 Büyük işlere karışılmasa daha iyi. 😂
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul : 60.000₺
Ankara , bursa : 35.000₺
küçük anadolu şehirleri: 20.000₺
geliri olmayan erkek nereye yetiyor maaşı
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin param benim param mevzusuu dönüyorsa benim için konu kapanmıştır..
Bunların lafını eden birisiyle birlikte olmam.
11 Yorumla
+1 yılOrtak çalışırdım sevgilimle, dediğini de kabul ederdim ancak yorulmasın isterdim 😁
10 Yorumla
+1 yılKiz arkadasim olsa ve boyle dese durumuna gore kabul edebilirim ama illa ki kendi parami da kazanirim ya kimseden para isteyemem ama bol bol gezeriz alis veris falanda yapabilir ha ben almışım ha o ne farkeder ben çalışıyorken onun calismamasi ne kadar normalse bu da normal bende evden calisir bisiler yapardim genede kendimi falan gelistirirdim iyi kazaniyorsa bolcada gezerdik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu enterese benim hayatım benim seçimim.. Ben öyle erkeğin iki lafıyla 10 yıllık emeğini heba eden kadınlardan ve erkeklerden olmadım. Duruşu olmalı insanın.. Bağımlı değil bağlı olacaksın yani..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıl çalıştım yıprandım çalışmayı sevmiyorum bıktım. eşimin kazancı yetiyor o da istemiyor çalışmamı zaten. ufak tefek işlerine yardımcı oluyorum arada
13 Yorumla- +1 yıl
Tabi tercih meselesi
Cevap sahibi+1 yılYaklaşık 6 aydır çalışmıyorum. acilde çalıştım ve çoğu zaman gece oldu çalışmalarım. fazla açıklamayacagim ama kaç kişi öldü gözümün önünde o psikolojiyi daha atlatamadım
- +1 yıl
Üzüldüm adına
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem parası yetiyor birkimimi yapar sonra bir bana yetiyor der basardim. Ama bu biraz cimri insan bir harçlık atarya. Heralde düşüncem kötü diye
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİllede para ver denmezki. Kendin diyosun benim param ikimize yeter diye. Ben daha göremedim bir hayrını. Yalancı bunlar. Akıllı olun.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmak sadece para için değildir. İş hayatından vazgeçme.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ya kendim çalışmam lazım öyle kendimi kötü hissederim
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFena fikir değil aslında Burak :D ama biz kendi yagimizda kavrulmaya alışığız :D
12 Yorumla- +1 yıl
Özledin dimiiii :D halletmem gereken sağlık sorunlarım ve başka durumlar vardı ama geldimmm , GT yap çabuk sonra bana pilav ismarla :D
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtmezdim. Hazıra dağ dayanmaz. Kendi işim olur her zaman.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen..
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartlarında nah yeter derdi-
Şaka şaka boşa mı okuduk o kadar yıl ya hayır kabul etmezdim11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ne güzel 😄
Şaka bir yana, keşke şartlar iyi olsa da, tek erkeğin kazancı aile geçindirmek için yeterli olsa.
Ama şartlar gerçekten çok zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere sevgilim bana böyle bi şey diyemez ancak eşim diyebilir. Ama yine kabul etmem ben evde oturacak ev hanımı olabilecek biri değilim. Çalışmam lazım.
10 Yorumla
+1 yılHemen şu an kabul ederdim hshshshs büyük ihtimalle belirli bir süreden sonra bu teklifi kabul edince seni parasıyla satın almış gibi davranmaya başlayacak
10 Yorumla
+1 yılkabul etmem ancak aileme daha fazla zaman ayırabileceğim bir şeyler yapabilirim. Üretmeyi, kafa yormayı seven bir kadınım maddi getirisi çok fazla olmasa bile hobimi işe dönüştürmeyi düşünebilirim.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının parası yenırmı ya adamı rehin Alır uşaklık edrsın ona bu konuda kimi gordumse aynı olyı yaşıyor
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır etmezdim.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEderim rahatıma düşkünüm
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sevgilin olduğuna emin misin 😀
23 Yorumla- +1 yıl
Peki o zaman kabul etme 😀
+1 yılHayır kabul etmem. Kendisine köle arıyorsa ilan versin.
30 Yorumla
+1 yılBen kadın olduğum için kabul etmezdim. Bence sen kabul et. Kadının parası yetiyorsa erkeğin çalışmasına gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 Oyle sevecek kiz mi var.
Ben cebimdekini gostersem yemek icin can atiyo hepsi. Bana denk gelmedi yani10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çalışma diyemez. Para yetiyorsa ona önerir, istersen ye iç keyfine bak der ancak karar karşı tarafındır, çalışmak isterse de çalışır.
10 Yorumla
+1 yılEderdim knka ama insan bi yandan da kendini böyle kucuk hisseder yük gibi ama calismadan da guzel olur be ye ic gez istedigin yere sevdiginle mis
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu işi yapmazdım daha keyfekeder çalışırdım ama ev hanımı ol ak bana göre değil. Süs bitkisi gibi
10 Yorumla Hayır kabul etmezdim. Başkasına güvenerek yaşayan kişi başkasına bağımlı olur. İşimi de hayatımı da kimse için değiştirmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kabul etmem çalışırım aynı şekilde senin paran bize yeter ben çalışmasam da olur diyen kadını da kabul etmem ikimizde çalışacağız
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Eğer çalışmak istiyorsa karşı taraf karşı çıkmak bence mantıksız olur evde otur ev işi yap demek olmaz nasıl isterse diyeyim kısaca
10 YorumlaKabul etmezdim, annelerin babaların evlatlarını terk edip gittiği bir dünya bu :) Kimseye o kadar güvenemem :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmamın sebebi sadece para değil. İçim daralıyor çalışmayınca, sanki böyle evdeki sıkıntı perileri beni yiyecekmiş gibi geliyor. Çalışırdım.
10 Yorumla Milyoner falansa, yani gerçekten yetecekse, hayalimin peşinden gidip youtube gibi yerlerde şarkı söyler, Twitch te oyun yayını yapardım.
21 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat