Aşk İlişkileri Erkekler daha dün bir mesaj yoluyla tanıştığı birinin evlenecek kız olup olmadığını anlayabiliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çocuk bana 'sen bana güven hissettirdin ve ben aradığım temiz kızı buldum ailemle tanıştırmalıyım' dedi 😯 Güncellemeler+1 yıl 4 yıllık ilişkisi olmuş ve bunu aldatmış Erkekler daha dün bir mesaj yoluyla tanıştığı birinin evlenecek kız olup olmadığını anlayabiliyor mu? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sende yedin mi? Sırtlan bunlar inanma 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlenilmeyecek kız olduğunu anlarım ama evlenilecek kız diyemem 1 günde 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kral, zafere giden yolda her şey mübahtır demek istemiş. 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ebet anlıypruz direk ama siz anlayamazsınız 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Tabi ki anlayabiliyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla infernoHeRo +1 yıl Hemde çok ciddiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende yedin mi? Sırtlan bunlar inanma
Evlenilmeyecek kız olduğunu anlarım ama evlenilecek kız diyemem 1 günde
Kral, zafere giden yolda her şey mübahtır demek istemiş.
Ebet anlıypruz direk ama siz anlayamazsınız
Cok hizli yaa, guvenme derim
Hayatında kadın görmemiş
Tabi ki anlayabiliyoruz
Ciddi misin
Hemde çok ciddiyim
Hahah tamamen şov