İçim çok daraliyor normal mi?

Bundan iki gün önce instagramdan biriyle konuştum bana istek yollamis yazmış kötü bir niyetim yok diye sonra biraz zaman geçince sapık sapık yok seni becermek istiyorum yok göğüslerin kocaman demeye başladı bir gün geçti yaziyor böyle 50 yaşındaki kadını otelde becerdim yok genel eve gidiyorum diye anlatıyor ikinci gün 5 dk konuşalım dedi konusunca da bana seni masum sandim denedim seni test ettim seni sen acizmissin dedi sevgilim var benim çok kıskançtır seni ona diyim de seni rezil etsin dedi birçok hastalığım var sıkıntılarından bahsetmiştim bana kendini acindirma yazmış bana da bu arada kendini kullandirrttin yazmış kendi suçunu benim boynuma siviyor. Delikanli oldukça dürüst oldukça şeref yoksunu olmadıkça sırtımızdan bıçak darbeleri çoğalıyor. Bunu da sizinle paylaşmak istedim canlar tek bir dostum olmadığı için.

Güncellemeler
+1 yıl
Bugün öğrendim ki samimi bir erkek arkadaşımın sevgilisi üzerime Doğulu arkadaşını salmış üstte anlattığım kişi galiba onun arkadaşı kız bana senin amacın sanal seks yazmış kız bana hakaret etmiş boktan bir yüzün var boktan bir sesin var yazmış halbuki arkadaşım onun öyle kötü şeyleri huyları yok o öyle kötü bir kız değil yazmıştı Doğulu sevgilisi ağzıma sıçtı
İçim çok daraliyor normal mi?