Selamun aleyküm.. carsafli biri evlenemez mi?

28 yaşındayım 6 yil once tamamen kendi istegim ile çarşafa girdim. siz nasl bakarsiniz bilmiyorum ama benim icin dogru olan bu. Peceliyim ama eldiven takmiyorum. Carsafli degilken de Sevgilim hic olmadi (ben musade etmedim) Şu an da da görücü usulü olsun istiyorum. Ama carsafli oldugumu duyan daha görmeden vazgeciyor. Uzerimde buyuk bir psikolojik baski var. Ailem carsafi cikarmam gerektigini kismetimi kapattigimi düşünüyor. Ben inatla cikarmak istemiyorum yapamam bide 6 koca yılım çöp olacak. Mucadeleme devam edecegim ben carsafi cikarip evlenmektense, carsafla bekar kalmayı tercih ederim. Ama ozellikle annemin baskisi gunden gune rahatsiz ediyor beni 65 kilolardan 50 lere düştüm yogun stres sebebiyle yüzüm sivilce doldu. Carsafli biriyim diye benmle evlenmezler mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada basimdan bir defa 2 saatlik tanisma olayı gecti ailelerin rizasi ile. Düğün istemedigimi , evden çıkarken gelinligim üzerine çarşafımi giyip cikmayi ve kadin erkek ayri oturmasi gerektigini ancak oyle gelinlik giyebileceğimi soyleyince erkek tarafı vazgecti. Çalgılı düğün de istemedigimi belirttim tabii
Güncellemeler
+1 yıl
Ve son olarak ben açık kardeşlerimi asla yargilamiyorum acik giyinen arkadaşlarım da var. Herkesin kendi tercihi saygı duyarim imanin kimde oldugu bilinmez. Bunu yargilamak haddim degil. Ama biz carsaflilar biraz otekilestiriliyoruz ne yazikki. Bunu hayatimin her alaninda hissediyorum tipki evlilik olayinda olduğu gibi
Selamun aleyküm.. carsafli biri evlenemez mi?