Sevgilim beni akıl almaz bir şekilde aldattı?

Üniversite okuduğum şehirde sevgilimle yaşıyorum. Üstelik alelade bir ilişki değil bu. Aşık oldum, ailelerimiz tanıştı, imam nikahımız da kıyıldı. Düğün yerimiz, davetli listemiz falan hep hazır. Seneye mezun olunca resmi olarak da evleneceğiz. Yani evlenecektik...

Benim finallerim bitince ailemin yanına gittim. Sevgilimin finalleri benimkilerin bitmesinden bir hafta sonra başlıyordu. O evimizde kaldı. Her konuşmamızda sınavları yüzünden çok gergin olduğunu söylüyordu. Onu öyle moralsiz olmasına çok üzülüyordum. Bu yüzden ona onu mutlu edecek bir sürpriz yapmaya karar verdim. Sınavlarının başlamasından bir gün önce haber vermeden evimize geri döndüm. Elimde sevgilimin en sevdiği abur cuburlar, anahtarımla kapıyı açtım. Keşke o an oracıkta ölseydim. O manzarayı görmektense ölmeyi tercih ederdim. Sevgilim üzerine benim iç çamaşırlarımı giymiş, yatağımıza yatırdığı bir travestiye s*akso çekiyordu. Gözümü hastanede açtım. Günlerdir ölü gibiyim. Bunun gerçek olduğunu bile yeni yeni kabullenmeye başladım. Ben şimdi ne yapacağım? O adamı nasıl unutacağım? Aileme ne diyeceğim? Lütfen bir yol gösterin.

Sevgilim beni akıl almaz bir şekilde aldattı?