Hani doktor mühendis muhabbeti gibi akademisyen erkek çekici geliyor mu işi güzel saygın biri gibi hissettiriyor mu kadınlar akademisyen erkeklerle evlenmek ister mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ne alaka insanlar mesleğe goremi evleniyor
Tamam kanka sen hiç mesleğe göre evlenmiyorsun çöpçüyle evlen
Gercekten iğrenç bir insansın çöpçüler neticede bir insan sonuçta benim eşim tekstilde çalışıyor nolmus yani
Benim arkadaşım çöpçü hiç bir kadında bu yüzden onla evşenmiyor ayrıca kendisinden daha vasıflı hiç bir kadın ona o gözle bakmadı gerçekçi olun, kaç çöpçüyle arkadaşsın benim çevremde var önyargısız şekilde arkadaşlık kurmak istiyorsan tanıştırayım.
Yanliz ben evliyim iyi okudunmu bilmiyorum
Arkadaşlık kuramam bu yüzden
Niye arkadaşın yok mu hayatında evlisin diye medeniyet diye bir kelime var bakabilirsin
Var tabikide ama tanıdıklarım senin bahsettiğin kisiyi tanımıyorum bile tabiki öyle dicem en azindan o arkadaşımı tanıyorum liseden eşimle ortak arkadaşlarımız
Hiç çöpçü arkadaşlarınız var mı neden yok sizce hiç düşündnğz mğ? Duyar kasamdan önce biraz düşünün ezbere konuşmayın
Takmışsın çöpçüye dalgamı geçiyorsun anlamiyorum sanki benim arkadaşlarım ful doktor avukat ya önemli olan insan olabilmek konumu neden bu kadar önemsiyorsun anlamiyorum mutluysan huzurluysan sıkıntı yok ben bu evliligimi maddi durum için yapmadim sevdiğim için yaptım iyi ki yapmışım ailemde senin gibi düşündü meslek olayını tabi mesleğe onlarda önem veriyor kendi mesleğinden dolayı annem babam iyi ki onları dinlemedim inan çok mutluyum hemde okulumu okuyorum
Kocan çöpçü olsada evlenir miydin yani :D ayenn aynen:D
Tekstilde calisiyor ve bu kötü bisey değil ben onu mesleğine göre seçmedim karakterine sevip sevildigim için seçtim
İlerde bir mesleği olabilir ama gerçek sevilip sevmeyi bulmam çok zor imkansiz olabilir guven vs olan meslek olsun insan onu değiştirebilir
Tamam aynen çöpçü olsa da kocanla olurdun aynen inandıkkkk
Sen ne mesleği yapiyorsun merak ettim
Niye mesleğime göre mi konuşacaksın
Çok duyarlısin bu konuda belki el atar hayatını kurtarırsın arkadaşının
Şuanda mesleğini bilmiyorum farkındaysan ben senin gibi insanları ezen bir degikim meslekleri ile
Hangi insanı mesleğine göre ezdim pardon? Şaka gibisiniz yanlı gazate gibisin
Kendi içinden hangi meslek geliyorsa onu yap kız düşürmek için değil başkaları için degik kendin için en azindan
Neden bu soruyu sorduğumu bilsen beni yargılamazdın
Tamam yargilamiyorum seni ama konuma göre değil mutlu olduğun işleri yap kimseye bakma insanlar hep eleştirir sen hayatına bak kimseyi duyma huzur mutluluk kadar güzel ve önemli birsey olamaz sağlık bile bunlara bağlı paradan hayır gelmiyor
Hayır gelmiyorda sen parasız ol ben akademisyen olmak istiyorum hem seviyorum hemde parasını beğeniyorum
İyi olursun o zaman
Beni çok yargılıyorsun ama niye istediğime dair hiç bir fikrin yok
Yargilamiyorum benim ailemin maddi durumu çok iyi olmasına rağmen ben mutlu değildim sanırım herkes yaşadığı hayattan memnun değil ama ben suankj hayatımdan çok memnunum
Ne iş yapıyorsun
Ben hemşirelik son sınıfım biticek inslalh
Koca parası yiyorsun yani şu an
Staj yapıyorum hiç bi zaman olmadı ikimizde çalıştık hep
Hem seni ilgilendirirmi bu konu niye zoruna gidiyor
Staj iş değil bildiğin kocs parası yiyorsun seni okutuyor tabi hayatını seversin
Ne saçmalıyorsun öyle sen ben evlenmeden önce zaten okul okuyordum bu sene evlendim son sınıfım ve staj yapıyorum ailemden bile para almayan biriydim annemin sekreterliği yapıyordum okuldan eve gelince veya başka şeyler yardımcı oluyordum
Ayrica meslek meslek diyorsun annem guzellik merkezi işletiyor babamsa mütahit yani maddi durumumuz gayet iyidi koca parası yemedim yesemde seni ilgilendirmiyor
Bu yaşta da evlenmezsin sonra burada soru soruyorsunuz daha gencim çocuğumlayım terkedildim diye bi bekleyememişsin
Senle kim evlesensin niye evlensin soruya bak kizlar akademisyenle evlenirmi gerçekten acınası durumdasin
Gerçek yüzünü görmek hoştu :D şimdi ikile sorumdan :D
Yazik sana paran için demedim kalpsiz olduğun için dedim senle niye evlensin kim napsin
Bilmediğin konularda yargılıyorsun
Erkeklere sor biz ne âlâka
Kadınlar akademisyenliği saygın bir meslek olarak görüyor mu doktorlük mühendislk bu evlenilcek adam işi gibi... kimse mi detayı okumuyor
Çekici iş değil yani
Hangi iş çekici senin için
p*rno
Defol git ya
Saygısız
Hadsizliğinden utanıp gizlenen sensin saygısız olan da sensin şimdi ikile yorumumdan aklınız fikriniz bozuk
evet neden olmasn
Detayıda okuyun lütfen, sizce akademisyenlik saygın güzel bir meslek izlenemi veriyor mu kadınlara doktorluk mühendislik gibi va