Hemşirelik okuyorum. İlkokul, ortoakul, lise hayatım boyunca hep sınıfın en başarılı ve zeki öğrencisi oldum da kapasitem hemşireliğe yetti. Herkes hayata bakış açın çok farklı çok zekisin der. Ben hep eğitim alanında kendimi geliştirmek istedim kendimi hastane de çalışırken görmek istemiyroum ama ben de genç kizim taliplerim hangi meslek grupları olur? Mühendis istiyordum ben ama😂bir de sürekli mi araştırma yapmak lazım?
Ben mühendisim hemşire birini istemem muhtemelen. Sayısalı çok iyi olmalı, oturup matematik tartışabileceğik biri olmalı, fizikci olur, matematikci olur, benim gibi mühendis olur
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akademisyen? Matematigim çok iyi değil de. Araştırma yapmayı falan çok severim herkes zeli kız der benim icin de kapasitem hemşireliğe yetti
Detayı oku lütfen. Araştırma yapmayı kendimi geliştirmeyi cok severim dediğim givi zeki kız der çevrem yaşıtlarıma göre de olgunum da deli doluyumdur bir o kadar. Karşıma sıkıcı tipler de çıksın istemem😬
Yanlış anlama ama çok boş yaptın. Bilge olmuşsun hala bu sitede soruda sorulan hariç farkli bir görüş yazmanın yasak olduğunu öğrenemedin mi? Beş altı senedir bu sitedeyim hala suna bir önlem gelmedi. Madem yardımcı olmayacaksın neden görüş paylaşırsın ki? Kale almayıp gülen emoji atman da rahatsız etti
Cevren sana zeki diyormus ya alsana bir proof. Zaten sordugun soruya bakip hic yorum yapmamaliydim. Anlayacak olsan zaten bu yorumlari yapmazdin :D Sana basarilar tabi mumkunse :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben mühendisim hemşire birini istemem muhtemelen. Sayısalı çok iyi olmalı, oturup matematik tartışabileceğik biri olmalı, fizikci olur, matematikci olur, benim gibi mühendis olur
Akademisyen? Matematigim çok iyi değil de. Araştırma yapmayı falan çok severim herkes zeli kız der benim icin de kapasitem hemşireliğe yetti
Akademisyenlik çok çekici gelmiyor bana üniversitemde 4 işlem bilmeyen doçent vardi
Bddkhdfj ya ben de hemşireyim ama karşıma çıkan tiplerden de ben sıkılıyorum o yuzden akademisyenlige karar verdim zaten bakalım artık
Hemşire kuzenim var çok salak o da etkilemiş olabilir tabi beni 🤣🤣
Kişilik yavv😂
Gizliden çiksan da profil kişiliğini de görsek keşke
Su an akademisyen misin?
Değilim. Detayda da dedim aslında hemşirelik okuyorum diye
Ama bu mesleği yapmak istemiyorum
Tamam. Olunca tekrar sorarsin 😀 Su an cooooook erken :D
Sen akademisyen misin ki? Bilmediğim şeyi olmak istemiyroum haklı olarak
Size soruyum ondan dolayi😂
Detayı oku lütfen. Araştırma yapmayı kendimi geliştirmeyi cok severim dediğim givi zeki kız der çevrem yaşıtlarıma göre de olgunum da deli doluyumdur bir o kadar. Karşıma sıkıcı tipler de çıksın istemem😬
Cevren akademisyen desin sana onu da olursun o zaman 😀 Dusunme fazla.
Yanlış anlama ama çok boş yaptın. Bilge olmuşsun hala bu sitede soruda sorulan hariç farkli bir görüş yazmanın yasak olduğunu öğrenemedin mi? Beş altı senedir bu sitedeyim hala suna bir önlem gelmedi. Madem yardımcı olmayacaksın neden görüş paylaşırsın ki? Kale almayıp gülen emoji atman da rahatsız etti
Çevremi takiyormusum gini yorum yapıp laf sokman da komil yas kac 17 mi?
Cevren sana zeki diyormus ya alsana bir proof. Zaten sordugun soruya bakip hic yorum yapmamaliydim. Anlayacak olsan zaten bu yorumlari yapmazdin :D Sana basarilar tabi mumkunse :D
Yaş 17 en fazla keisnlikle
Evet anlamadığın şeye yorum yapmamaliydin
Hayatta ki tek başarın bilgisayar mühendisi olmak sanırım dkfhkdhfif ya da hayalin
Ha ha ha :D :D :D
Zar zor hemsirelik kazansaydim daha basarili olmus olurdum tuh yaa :(