buluştuk aramızda yaş farkı vardı ama benim gözüme gelmemişti bu yaş farkı. buluşunca olmayacağını ANLADIM. ciddi düşünüyor evlensek de peşimde pervane olur gibi aşırı iyi biri o beni çok beğendi 2. Buluşma istiyor ama ben istemiyorum. yakıştıramadım ikimizi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSadece dış görünüş yüzünden böyle düşünüyorsan bence tekrar düşün tamam dış görünüş önemli bir şey kabul ediyorum itiraz etmiyorum ama neticede bu devirde gerçekten seven insanı bulmak da zor. Hemen evlilik düşünmen de birazcık yersiz olmuş belki onun aklında Yok henüz evlilik gibi bir şey yani sen de çok fazla ileriyi düşünme.
Kararında kesinsen kesinlikle istemiyorsan uzatma ama onu açık açık seni beğenmedim de deme yine de seni güzel hatırlasın bence ya da bir tartışma ortamı olmasın. Bir uyum enerji alamadım artık devam etmek istemiyorum de kibarca eğer uzatır üstüne gelirse ısrar ederse o zaman sert bir şekilde tepkini koy tabii ortaya.01 Yorumla
Soran+1 yılEvliliği düşünen o aslında ben değilim. Sen okurken de evlenebiliriz vs diyor. Ben şimdilik ısınamadım belki de ailemden korkumdan dolayı. çünkü bayağı olay çıkarırlar. Aslında annem biliyor kesinlikle istemedi ama zararsız biri olduğunu düşündüğü için buluşmama izin verdi. annemin düşünceleri kendimden daha önemli çünkü beni hep manipüle eden birisi. babam olay çıkarır döver vs. evden atabilir. ama babam zaten beni istemiyor. defalarca 18 yaşına kadar sana baktım defol git evimden dedi. Bilmiyorum yani
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba.
Kendisine olmayacağını söyle. Senden büyük olması sorun değil belki ama senden kolay vazgeçecegini düşünmüyorum nedense. Kararın net olsun üzmemek için uğraşma kafasında soru işareti birakma. Arar yazarsa cevap verme kararlı olduğunu anlaması lazım. Senin en ufak iyi olman onda çok farklı duygulara sebeb olabilir. Dikkat et
00 Yorumla
Selamlar,
Bunu ancak kendisine nazik ve güzel bir dille anlatmalısın. Çünkü sırf bir başkasının gönlü olsun diye herhangi bir ilişkiye devam etmek çok mantıklı değil. Özellikle ciddi düşünülen ve sonunun evliliğe varma ihtimali olan ilişkiler. İlk izlenime ve bu işin olmayacağını kendisine aktarmalısın.
Eğer yüz yüze konuşmak zor geliyorsa belki telefonla konuşup söyleyebilirsin ya da uygun bir mesaj da anlatabilirsin. En azından orada bir şekilde bundan sonra kendi yoluna bakar ve hayatına yön verir. Sen istesen de istemesen de kalbi kırılacak zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisine söyledim ilk tamam vs dedi. şimdi de 2 ay sonra konuşalım yazmış. 2 ay sonra benim üniversite tercihlerim açıklanacak çünkü. onunla aynı şehri yazarsam evlenebiliriz yazmayacağıma göre kurtulurum büyük ihtimalle. takıntılı gibi biraz
- +1 yıl
daha üniversiteye gitmemişsin yaşın kaç başın kaç evleniriz diyosun bırak kızım üniversitede yaşa hayatını 3-5 yıl sonra aşık olur evlenirsin
Direkt söyle, en azından kendine ve ona karşı dürüstlüğünü sonuna kadar korumuş olursun. Bir yalanın veya bahanenin ardına saklanmaktan ve sığınmaktan daha iyidir..
05 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim direkt
Soran+1 yılBen demiştim vs dedi. Ben de buluşmadan gözüme gelmedi uyumlu olmadığımızı farkettim dedim. O da sen bilirsin benim için yaş farkının bi sorunu yok dedi ben de olmayacağını düşünüyorum çok iyi birisin hakkında hayırlısı vs dedim o da senin de yazdı öyle
Soran+1 yılAynen artık daha dikkat edicem
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, güzel ve samimi bir dil kullanarak dürüst bir şekilde söyleyebilirsiniz yani bunda utanıp sıkılacak bir şey yok sonuçta. Hatır için bu işler yürümez, yürüyemez. Gerçekten siz istediğiniz için o insanla beraber olmalısınız. Eğer istemiyorsanız da istemiyorsunuzdur bu kadar basit. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. İnsanın içi ısınmadığı zaman etrafında pervane bile olsa gözü görmez insanın.
Uygun kelimeleri seçip kırmadan sorun neyse direkt söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok ciddi itici gelmediği sürece 2. görüşme yapılabilir bana göre. Zihin ve ahlaki uygunluk daha onemli bunu belki ileride daha iyi anlarsiniz. Gorsellige yuklenen anlam evlilikte ne derece fazlaysa husran da o derece oluyor. Ana tema her zaman ahlak ve karakterdedir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKafam o kadar karışık ki, ben kibarca uyumlu olmadığımızı söyledim o da tamam dedi az önce yine yazdı yaşımdan büyük mü duruyorum vs diye. 2 ay konuşmama kararı aldık benim üniversite tercihlerim açıklanana kadar. Okumamı istiyor yani sen okurken de evlenebiliriz vs diyor. Ben geçiştiriyorum. etkilenemedim nedense bilmiyorum. 2 ay da da unutur beni diye kabul ettim dediğini. Aslında maddi manevi beni mutlu edecek birisi ama insanlar ne der ailem ne der kesin mutlu olur muyum olmazsam aileme geri dönemem bu gibi şeyler kafamı karıştırıyor.
- +1 yıl
2 ay sonra karariniz degismeyecekse bunu net ifade etmeniz hos olur. Size deger veren birini bosa umitlendirmemis olursunuz.
+1 yılGercekten tip için se cok ayıp olur söylemek sen sadece kendine göre olmadıgını ya da evliliğe hazır hıssrtmedıgını gibi bi bahaneler bul onunda özgüvenini kırma adamın yazık belki tramva yasıyacak adam
115 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkını söyledim tamam dedi ama bayağı bağlanmış gibiydi sanki bilmiyorum ya bayağı uzuldum
- +1 yıl
Bağlanması seni bağlamaz canı msen eminsin neticede onunla mutlu olmayacagını sadece kibar dille ayrılmalısın. Kendi ve onun hayatından hiçbir vakit calmayın başlamadan bitmesi daha hayırlı
- +1 yıl
Bu bağlanma olayını bu kadar ciddiye alma. Beni birisi ilk defa görmüş ortak arkadaşla haber yollamıştı. Red ettim tabi beğenmedim. Bu hala vazgeçmem ondan ondan öte yol yok diyormuş. Ben yüzünü bile görmedim bu şahsın o beni beğendiği an. Arkadaş foto attı da öyle gördüm. Bir yıl geçti doğum günümde hediye bile yolladı. Aynı kurum farklı binalarda çalışıyoruz. Benim bölümün içine kadar geliyordu görmeye. Şimdi ben buna ümit mi verdim de peşimde? Sen ne bu kadar üzülüyorsun? Bağlanması onun problemi senin değil.
- +1 yıl
Aynı şeyi bende dedim sevmiyorsa sevmıyorsundur diye
- +1 yıl
Kendine boşu boşuna eziyet ediyor ya. O adam belki boşlukta kim olsa bağlanacak. Hayatını dolduracak birine muhtaç bu arkadaşa denk gelmiştir. Valla baştan hayır demesini bilmezse zamp gibi yapışır. Yaşı da büyükmüş zaten. Öylelerinden kurtulmak zor olur
- +1 yıl
Yani bencede öyle cok haklısın seviyorsa devam etmeli ama sırf tipini beğenmedi diyede ayrılmaya kalakrsa adam için tranva olabilir normal bir şekilde ayrılsım bitsin işte
Soran+1 yılTekrar yazdı bana olgun mu duruyorum yaşımdan diye. Ben de hayır ama uygun değiliz benim okulum vs nolcak dedim. ailem kesinlikle istemez zaten uyumlu da değiliz vs. o da 2 ay sonra konuşalım senin tercih sonuçların açıklanana kadar dedi. Ben de 2 aya beni unutur diye tamam dedim. Biraz takıntılı gibi çünkü öyle anladım.
- +1 yıl
Evet tam da öyle takıntılı bir tip. Başını derde sokmadan ve dolaylı cümleler kırmadan net olacaksın. Okulum ne olacak, ailem istemez bilmem ne bunlarla ikna olmaz o. bir şey hissetmedim elektrik alamadım bu kadar. Evlilik programlarında meşhur bu laflar. Sen de söyle
Soran+1 yıl@bitirim_05 zaten üniversiteyi şehir dışında okumayı düşünüyorum şehir dışını yazınca olmayacağını biliyor zaten
- +1 yıl
Neticede okul bitecek. Ben de şehir dışında okudum. Oda arkadaşlarımın nişanlısı sevgilisi vardı taa Trabzon da Ankara da. Bunlar engel değil ki
Soran+1 yıl@bitirim_05 o da engel değil diyor ama benim asıl problemim adamı yanıma yakıştıramamam. benden bayağı büyük duruyor.
- +1 yıl
Senden büyük birini en başta neden kabul ettin ki? Davul bile dengi dengine. Akranlarından birini bulursun okul bitince. Okul bile bitmemiş. O gitsin kendi yaşında kadın bulsun. Çalıştığım kurumda 40 45 lik adamlar hep 20 25 lik kızlara bakıyor. Neden kendi yaşıt birine bakmıyorlar? Yaşlanınca aradaki fark iyice ortaya çıkacak. Erkek için sorun değil tabi. Baban gibi olacak ileride. Tiksinirsin zamanla ondan. Sana mesaj atıp da aklı sıra etkileyecek.
Soran+1 yıl@bitirim_05 aynen. kabul etme sebebim bu kadar yaşının büyük durduğunu fark olacağını düşünmemiştim onunla aynı yaşta tanıdıklarım var onun gibi değiller. yani mesela bu adam 30 yaşındaysa 40 gibi davranıyor kendine bakmamış vs.
Soran+1 yılYani bilmiyorum tamam insan yoğun vs olabilir ama parfüm bile sıkmamış sanki öyle geçerken uğramış gibiydi benimle çok ilgilendi ama ne bileyim
- +1 yıl
Bu kadar zor değil emin ol. 20 yaşındayken biriyle İnternetten tanıştım. Benim için başka şehirden geldi buluşmaya. Yazışırken hoşlandım ama buluşunca şiveli konuştuğumu fark ettim. Çorapları yün falan. Öyle soğudum ki. Ailen vermezse kaçırırım falan dedi. İçimden korktum. Sonra onunla tanıştığım siteyi kuzeni ortak kullanıyormuş. orada onun adıyla kızın birine yazmış kuzeni. Ben de bunu bahane ederek kurtuldum ondan. Sen beni aldatıyorsn dedim. Sen yazdın onu yalancı dedim. Hayır ben değil kuzenim yazdı dedi ama ben bunu ayrılmak için bahane olarak kullandım. Çok ağladı. Mesajlarına cevap vermedim. Soğuk davrandım. Aylar sonra kurtuldum. Başkasıyla evlenmiş şimdi
+1 yılEveleyip gevelemicen söylücen niye çekiniyorsun ki illa yüzde yüz olacak diye bişey mi var buluşunca karşı tarafında öyle bi beklentiye girmemesi lazım kendine kendine gelin güvey olanlardan nefret ederim
20 Yorumla
+1 yılDirek söyle
bunu evirip çevirmeye gerek yok
sen haklısın ama ben ısınamadım sana de..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunda kırılacak darılacak bir şey yok. Hoşnut kalmadım, frekanslarımızın uyuşmadığını düşünüyorum ve tekrar görüşmek istemiyorum dersin, geçer gider. Ne derim diye kıvranmaya gerek yok yani. Dosdoğru söyleyeceksin.
00 Yorumla Enerji alamadım de. Yazisirken konusurken tamama ama yan yanayken birsey hissetmedim de. En iyisi bu olur kirmadan sanki sorun sadece hislermiş gibi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle. Böyle şeylerde kırılır söylemim olmaz. Söylemez devam edersen hem sen mutsuz olursun hem o daha büyük kırılır ileride. Direkt uzatmadan, bekletmeden yoluyla yordamıyla söyle.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı.
+1 yılSimdiden istemiyosan ilerde hic katlanamazsin bulusma o zamannnn
30 Yorumla O zaman açık şekilde ifade et kendini. Zaten bir defa görmüşsün olmaz dersin. Bir süre üsteler cevap vermezsen bırakır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılİçime sinmediyse güzelleme yapma ve sakin ikinci buluşma olmasın ve bizden olmaz de bu kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile yazıyor nasılsın nasıl oldun diye çok utanıyorum ya keşke hiç bukuşmasaydım. Sanki adamın duygularıyla oynamışım gibi. Ama bir şey de yapmadım
- +1 yıl
Yahu dedim işte uzatma açıkça konuş başlarim mahcubiyetine de şimdi
Soran+1 yılAçıkca sötleidm çok üzgünüm ya
- +1 yıl
Şimdi mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne dedi
direk söyle lafı evirip çevirmeyin en basit ve önemli kural sonra başınız ağrır
00 YorumlaGüzelim sen universitene git bitir sonra karar ver, acele etme
00 YorumlaMesajlara cevap, verme soğuk yap sonra görüşmek istemediğini söyle kestirip at
00 Yorumla
+1 yılBence böyle pat diye söyleme, çok kırıcı olur. Güzelce konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmayacağını düşünüyorsan o iş olmaz zaten. En başta konuşulması daha doğru olur. Hayırlısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı şey benim de başıma gelmişti tamam bunu kırmadan söyle daha fazla uzamasin işte ben öyle yaptım oda anlayışla karşıladı bu durumu
011 Yorumla
Soran+1 yılO da anlayışla karsıladı direkt sötleidm ama çok üzüldüm. sanki duygularıyla oynamışım gibi keşke buluşmasaydım
Cevap sahibi+1 yılNiye duygulariyla oynamış olasın ki mesajlaşirken her şey iyi gider genelde ama o ilk buluşma varya işte o zaman bi elektrik almak ister insan oda olmayınca olmuyor işte hele ki arada yaş farkı varken bu yola çıkmak zor benimde görüştüğüm kişi benden 10 yaş büyüktü ondan sonra anladım ve dedim ki kendime bundan sonra senden Max 5 yaş büyük biri ile konuş ve evlen dedim kendime şu an biri var ve 4 yaş var aramızda daha iyi uyumlu olduğumuzu düşünüyorum
Soran+1 yılAy inşallah bana da öyle nasip olur. Bende hep kendime büyük biriyle evlenicem olgun tecrübeli olur diyordum ama hiç etkilenemedim. Ben de bundan sonra senin gibi bir karara vardım. bu arada dün fotoğraf çekilmiştik o istedi diye inşallah bi sorun olmaz. az önce konuşmamız bittikten sonra tekrar yazdı. 2 ay konuşmayalım o zaman dedi. öyle. Napayım sence. 2 ay sonra unutur bence.
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf konusunda bir sorun olacağını düşünmüyorum ama madem olumsuz oldu neden çekindin ki fotoğraf bide neden 2 ay konuşmayalım dedi onu anlayamadim arkas olmaya mi karar verdiniz öyle ise tamam ama bir daha görüşüp konuşmayacaksaniz niye öyle dedi ki biraz düşündürdu acikcasi beni
Soran+1 yıl@_Cemile_ ne bileyim ya. Zaten şehir dışı yazacağım okulu onla bi alakam kalmaz ben ona olmayacağını söyledim beklesin dursun napayım. ümit vermedim
Soran+1 yıl2 ay sonra benim üniversite tercihlerim acıklanacak onunla aynı şehri yazarsam bizim iş olacak ama şehir dışına gidersem olmayacak, ben zaten sehir dısı yazıcam. onla bi alakam kalmaz yani inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah canım her şey gönlünce hayırlısı ile olsun inşallah 😊
Soran+1 yılİnşallah çok sağ ol :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🤗
- +1 yıl
Ya seni gerçekten anlamıyorum ya sen bu kadar büyütüyorsun adamla bir kere görüşmüşsün sadece ondan sonra da olmayacağını söylemişsin şimdi de vicdan yapıyorsun unut gitsin neyini büyüttün bu kadar ya bir de diyorsun ki aynı şehirde kalırsak bizim iş olacak madem adamı reddettin sizin iş nasıl olacak çok merak ettim yani sen ne istediğini bilmiyorsun bence
+1 yılBeğenmedigini söyleme kirilabilir ama konuşmak istemediğini, sizden olamayacağıni soyleyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeğenmediğini direkt söyleme de. düşündüm de aramızda yaş farkı var birlikteliğe son vermek istiyorum kararıma saygı duy de sonra cok yazarsa mesajlara gec cevap vermeye basla oyle oyle biitirirsin
00 YorumlaSöyleyemedim aynisi başıma geldi tövbe Allah'ım bana hitap etmiyordu söyleyemedim biraz daha konuşmaya devam ettik soğuk davrandım ve yalan söyleyerek ayrıldım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle de üzmek istemedim. O yüzden baştan söyledim
+1 yılBence çok fazla kırmadan duygularını açıkça ifade et ve 2. Buluşmaya gitme gidersende olumsuz olduğunu bildirip git buluşma olsada bir şeyler hissetmediğini bilsin.
00 Yorumla
+1 yılBiran önce söylemelisin. Ümitlenmesi daha kötü sonuçlar doğurur.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Medenice ben aradığımı bulamadım diyebilirsin. Sakın yazmadan bir şey söylemeden uzaklaşma
00 YorumlaBiraz ara verelim çok konuşmak istemiyorum artık de. Sonra ordan yürü.
00 Yorumla
+1 yılAjjskfkfkkfkd çok b*ktan durum ya aynısı başıma gelmişti direkt istemediğimi söylemiştim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar neden böylesiniz Allah aşkına... İlla it köpek olunca sürünürsünüz peşinden..
12 Yorumla
Soran+1 yılNapayım adama ısınamadım yaş farkının da. İlerde sorun olacağını düşünüyorum. diyelim evlendik adam peşinde pervane ben de tık yok duygu yok istek yok ona da yazık değil mi
Soran+1 yılDüşünmeden konuşuyorsunuz. onun da mutluolmaya hakkı var ben neden ona değersiz hissettireyim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Direkt söyle kes bütün bağını
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
Tipini beğenmedin
Net ol biraz00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle benim kriterlerime uymuyorsun diye
00 YorumlaO zaman en güzel çözüm ayrılmak
00 Yorumlaolumlu elektrik hissetmedim de
açıkça ifade et00 YorumlaKendimi sana yakıştıramadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmesajla ya da aramayla
00 Yorumla
+1 yılSoğuk yap. sonrada konusma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. eletrik alamadınsa devam etme
00 YorumlaOlduğu gibi soyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılDürüstçe.
00 Yorumla Tipsiz. i
00 Yorumlayüzüne söyle direkt
00 Yorumlaİstemiyorsan izini kaybettirmeye bak bi an önce
00 Yorumlatüh.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmedim de gitsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Zor bir durum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen söyleyin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Pişman olma snra
02 Yorumla
Soran+1 yıl2. Buluşmayı da yapmak istemiyorum yine istemezsem umut vermiş olacağım. söylemeye de çekiniyorum. Buluşunca çok iyi davrandım kibarlıktan. o da olumlu olduğunu düşündü herhalde. Ama ben hiç ısınamadım eve dönerken ağlayasım geldi tuhaf bi şekilde
+1 yıltipim değilsin de
12 Yorumla- +1 yıl
bu 06 ankaralılar da hep amcı be kardesim
- +1 yıl
@emotional_damage neci olmamız lazımdı
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!