O İstanbul'da ben ise İzmir 'de oturuyorum. 4 aylık sanal bir ilişkimiz vardı ve dün yanıma geldi. Yüzyüzeyken bir sorun yoktu bana karşı sevecen davranıyordu. Telefon çaldı ve benden biraz uzaklaştı. "Ben bunun için mi geldim midem bulandı kızdan çok çirkin" gibisinden bir şeyler dediğini duydum. Yanıma geldi arkadaş aramıştı falan dedi benim de yüzüm düşmüştü ne oldu falan diye sordu yok bir şey dedim bahaneyle eve gittim. Kalbim çok kırıldı :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl soru seni bu 4 ay boyunca hiç mi görmedi. 1 foto ile de olacak şey değil bu çünkü her fotoda insan farklı çıkabilir ama neysen o olduğun tabi seni görünce tanıyacağı farklı fotolar gerekirse video görüşme olmalı yüz yüze gelmeden önce. Yoksa bu sonuc kaçınılmaz, birde filtre vs olmamalı fotolarda, neyseniz o...
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki duygusal yaklaşmayacaksın bu erkekler azgınlıklarından daha kızın yaşını ne olduğunu neci olduğunu sormadan sevgili oluyorlar istedikleri gibi olmayınca da bozuluyorlar. ayrıca ben senin çirkin olduğunu hiç düşünmüyorum. ne kara kuru kızlar var yakışıklıları götürüyor. ilişkini keseceksin faha senin dış görünüşünü beğenmeyen ilerdr neler yapmaz kendini kullandırtma sana erkek mi yok. boşa duygusal yaklaşma ararsa açma konuşmayı kes sonucu göreceksin hep işe yarar 😉
21 Yorumla- +1 yıl
bi gun sende ayni duruma dusersin fazla boburlenme
+1 yıl'Yok bir şey' mi dediniz? Nasıl haddini bildirmezsiniz, susarsınız. (Doğru duyduğunuzdan eminseniz) midem bulandı ne demek ya ! Terbiyesiz ve saygısız birinden kurtulmuşsunuz. Hiç mi aile terbiyesi almamış. Böylesine argo, küfür kullanmadan haddini bildirip yol parasını da masaya koyup kalkıp gitmeniz gerekirdi.
20 Yorumla
Geçmiş olsun. Daha önce seni görmedi mi ya görüntülü konuşma olsun, foto moto insan karşısındakinin nasıl bir şeye benzediğini görür yani. Uzatmadan hayatından çık bence, çok kırıcı bir durum.
170 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
59Cevap
Ya üzülüyorum gerçekten şu erkeklerin böyle davranmasindan ya. Resim atin birbirinize begenmezseniz ki olabilir yani elektrik alamayabilirsin. Niye böyle kırıcı oluyorsunuz ki. Kıza üzüldüm ya.
Çirkin kız yoktur zevkimize uymayan veya elektrik alamadığımız kız vardır.
Üzme kendini kardeşim. Takılma boşver. Allah'tan sen İstanbul a gitmemissin40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu durum senin modunu düşürmesin.. Böyle bir karaktersizden kurtulduğun için sevin ama keşke orda dile getirseydin duyduğunu.. Onun seni çirkin bulması senin çirkin olduğun anlamına asla gelmiyor.. Kalbi kazuret olanlar karşısındaki insanın güzelliğini göremez, buna göre değer biçme kendine. Elbette senin kıymetini bilecek bir kişi çıkacak karşına
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. "Ben bunun için mi geldim midem bulandı kızdan çok çirkin"
Bu cümle benim bile kalbimi kırdı. Sorun beğenmemesi değil, ona hitap etmemen değil, sorun tamamen karşındakinin insanlıktan nasibini almamış biri olması.
Sıkma canını, kafana da takma. Değmez...30 YorumlaArkadaşına söylediğine göre durum çok farklı. Senle uzun ilişkiden ziyade kisa ilişki düşünmüş. Çünkü iç güzelliğine gelmemiş. Tamamen dış görünüşü için gelmiş. Hemen ayrıl. Hatta engelle birşey demeden.
70 Yorumla
+1 yılAyrıl ve şu sözü söyle "dış görünüşe değil kalbinin sesine bakmalısın yoksa ortada mal gibi kalırsın"
80 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Troll soru !
4 ay boyunca yazistiniz ve hiç fotoğrafını görmedi mi hiç görüntülü konuşmadınız mi? Buna hayır dersen inanmam işte23 Yorumla
Soran+1 yılNeden troll olsun ki? Gerçek hayatta yaşanması imkansız kurgusal bir şey mi? Fotoğrafımı gördü fakat efekt vs. vardı belki o yüzden daha güzel görünüyordum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili kızlar kısıra bakmayın da sosyal medyada sanal ortamda kendinizi beğendirmek için çok fazla numara yapıyorsunuz! gerçekten birkaç kere böyle durumla karşılaştım ve hiç hoş değil! sırf beğenilmek için türlü çekim açılarıyla rötuşlar ve şoplarla foto atmalar bilmem ne. adam sizi başka biri sanıyor ve bi bakıyor reelde başka biri! ben de kaç kere yaşadım ve oradan ışınlanmak istedim. kendiniz gibi olun. yaptığınız sahtekarlık gerçekten!
27 Yorumla- +1 yıl
Sizde biraz karakterli olun da dış görünüşe bakmayın. Kendiniz bakımsız kıllı gibi gezerken karşınızdakini adriana istiyorsunuz ve hiç de size neden baktığını sorgulamıyorsunuz. zaten o kadar güzel olsa size nie baksın öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılhayır. olay güzel istemek değil. neysen o isen karşındaki ona inanıp kafasında onu canlandırıyor. gördüğünde farklıysan şansın yok. ayrıca siz de o kıllarımıza köpk oluyosunuz biz napalım. biz ne istersek ne yapsak siz zaten dünden razısınız. sen de seçici ol…
Cevap sahibi+1 yıl@hpneedle amguard seni meriç
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynisinin benzerini yasadim defalarca goruntulu konusmaya ya da fotograflar atmama ragmen hatta bulusmaya ozen gosterip gitmeme ragmen bunu yasadim yuzume soylemedi arkadasi da vardi ona soylerken duymustum sonra da konusamadik tekrar.. kendini uzme bosver yoluna bak konusmayi da kes
10 YorumlaBu vakte dek olan sevginizin hatırına birbirinize fiziken çekim hissetmezseniz ayrılma iznini baştan vermelisiniz. Kırılma. Kendine yeni bir yol çiz. Bir de en az üç kere arkadaşça görüşmeden acele karar almayın.
10 Yorumla
+1 yılUnut gitsin bırak ne yaparsa yapsın sanki kendisi çok mu karizmatik ayrıl ondan ve uzatma
60 YorumlaBelki o an seni çirkin gördü evrenin, karmanın veya Tanrının bir yardımı olarak gör bunu. Seni hak etmeyecek biriydi ve senden uzaklaştı bu sayede. Yoksa fotoğrafların ile oynamıyorsan reelde daha güzel görünmen lazım.
10 Yorumla
+1 yılBuna takılma üslubu da iğrençmiş zaten hayatına devam takma kafana
50 YorumlaAllah uzun ömür versin diyip su atsaydın ya kızım deli misinnn
51 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣sesli güldüm ya
+1 yılDirekt ayrılmalısın. Seni tipin için mi sevdi ayrıca 4 aylık bir ilişki yani böyle terbiyesizlik olmaz ayrıca senin duyacağın şekilde söylemiş.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİyide ben biseyi anlamıyorum madem beğenmiyor görüntülu demi konusmadiniz taa dört ay bu devirde yaşıyoruz beğenmediğini ozamandan söyleseydi bibinsan neyse odur bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Kalbini kırdığına değmez afedersin de kendisi Kıvanç Tatlıtuğ muymuş
30 Yorumla
+1 yılKeşke bunu yüzüne daha kibar bir şekilde söyleseydi engelle direk
30 Yorumla
+1 yılNe yapman gerekiyor tabiki kendi yoluna bakacaksın kafanı kullan
30 YorumlaUmarım sana dediği tabirden daha çirkin biriyle evlenir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe biçim insanlar var ya. En azından karakterini görmüş oldun. 4 ay diyosun zaten fazla mı bağlandın. Uzaklaşmaktan başka yapacak bir şeyin yok. Seni daha güzel bir adam çıkacak karşına merak etme.💜
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüzel seven*😊
+1 yılOnun kendi kaybı ben eminim ki gayet iyisindir sen hiç canını sıkma
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir erkek böyle şeyler söylemez bence ya yanlış duydun ya da kuruyorsun kendi kafanda, bunu ancak kızlar konuşur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet normal normal olmayan yüzüne karşı demeli ben seninle yapamam herekes yoluna bu kadar basit. Sende eminsen bu durumdan o senin kıçına tekmeyi vurmadan sen önce davran ben seninle olamam de tekmeyi kıçına vur. Yapacağın bu.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu yüzden önce yüz yüze görüşmek sonra değerlendirip bir yola çıkmak gerekiyor. Senin adına üzüldüm, umarım kendine yakışanı bulursun. 🤗
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılSenin icin soylediginden ya da konunun baska bisey olmadığından emin misin
20 Yorumla
+1 yılBoş ver ya, şerefsizmiş. Hiç takılma hayatına devam et.
20 YorumlaKonuşurken öyle demiyordu ama.. Hergele.. Sonra ne oldu
20 Yorumla
+1 yılSal gitsin ya izmire yerlestim bende kızları cok güzel oğlanın göz ayarı bozulmus harbiden
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. ayrıl daha görüşme
ayrıca seni hiç görmedi mi daha önce foto görüntülü konuşma falan yapmadınız mı10 Yorumla
+1 yılİlla o sevgili diyorsan ona göre kendini geliştir ve güzelleştir
10 YorumlaNasil beğenmedi shopmu yapiyodun ve buluşmadan sonra konustunmuz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Boşver üzme canını baştan bilmen iyi olmuş, seni görüntün için sevecekse varsın hiç sevmesin.
10 YorumlaBilip bilmeden neden tavır yaptın ki belki sana dememiştir
115 Yorumla
+1 yılSende onu begenmedigini açık açık belli etseydin nasıl bi duyguymus anlasın pislik
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Duyduklarından eminsen açık açık söyleyip film için SON diyeceksin
10 Yorumla4 aydir tanidiğın biri için kendine üzmeye deger mi? Sen ne kadar deger veriyorsun bilmiyorum ama bence görüşme bir daha. İlk görüsmede niyetini belli etmiş zaten.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşver gitsin. Salak biriymiş. Onun için kendini üzme. Ne güzel en başında görmüşsün gerçek yüzünü...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi misin bunu duymana rağmen neden tepki göstermedin ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Öyleleri için hiçte kalbin kırılmasın üzülmeyede değmez boşver üzülme sakın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDış görünüşe haddinden da azla önem veren birini boşver
10 Yorumla
+1 yılBu durum maalesef sanaldan tanışıp sonra yüz yüze bir araya gelen insanlarda yaşanabiliyor. Seni beğenmemiş olabilir ama bu şekilde konuşması hiç hoş olmamış bence.
10 YorumlaO şerronun seni beğenmemesi senin değerini belirlemez üzülme bir şey olmuş pisliğine yspmış senin yğzünü önceden gördü sonuçta sıkma canını bitir
20 YorumlaBen olsaydım yol parasını verip defederdim yanımdan
30 Yorumla
+1 yılhep siz mi kıracaksınız erkekleri
152 Yorumla- +1 yıl
Begenecegine keske bir ders çıkarsan bu durumdan
Soran+1 yılBen ne alaka? Kızların yaptığı bir şeyi bana yıkman saçma
Soran+1 yılDüşün ki seni birisi kırdı sen de ondan sonra tüm kızlar aynı diyorsun hiç günahı olmayan birini kırıyorsun aynı şey
- +1 yıl
illa bir erkeği kırmışsındır kesinlikle eminim buna
Soran+1 yılSen beni tanıyor musun ki hüküm veriyorsun? Herkesi kendin sanma
- +1 yıl
siz erkekleri çirkin olarak değerlendirirken iyi ama biz size çirkin derken mi sorun var? Çocuk beğenmemiş işte seni zorla mı beğendireceksin kendini?
Soran+1 yılSenin kuyruk acın var galiba bir kız kuyruğuna çok fena basmış
- +1 yıl
sadece sordum esas sana sağlam basmışlar
Soran+1 yılKes a. mk malı ağlama
- +1 yıl
Ağlayan sensin çirkin ördek
- +1 yıl
Kırmak mi? Adam beğenmemiş işte zorla mı beğendileceksiniz kendinizi? Aynısını biz yapsak ooo neler oluruz neler.
- +1 yıl
@sevgiarayanadam kızın kendisini zorla beğendirmek gibi bi çabası olmamış farkındaysan en asil bi şekilde ordan ayrılıp gitmiş hiç bir şey demeden hemde nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyosun kendini bi onun yerine koysana sen içine atıp uzaklaşır mıydın ordan ben kendimi kızın yerine koyuyorum bu bi kız için çok kırıcı bşy bi daha belkide hiç bir zaman özgüveni yerine gelemicek kimsenin onu beğenmediğini düşünecek bu kadar rahat davranmak zorunda mısın
- +1 yıl
@perriiii hiç bir şey olmaz merak etme. Ooo benzer şeyleri ben kac defa yaşadım saymaya kalksam
- +1 yıl
@perriii anlamıyorum anlatsana
- +1 yıl
@perriiii anlamıyorum anlatsana
- +1 yıl
@perriii kızlar erkekleri çirkin bulurken sorun yok ama dimi?
- +1 yıl
@perriiii kızlar erkekleri çirkin bulurken sorun yok ama dimi?
- +1 yıl
@perriiii ben sana bir şey soruyorum senin dediğine bak. Kızlar erkekleri çirkin bulurken sorun degil ama dimi? Birazda siz erkeklerin yerine koyup empati yapin
- +1 yıl
@perriiii erkek olmadığın için bilemezsin ama ben o kızı da anlıyorum senin aksine
- +1 yıl
@perriiii hiç önemli değil erkekler sizi kırsın ki erkeklerin duygularını da anlarsınız belki. Hem İnternetten ilişki mi olur? Olursa işte böyle kalır ortalıkta
- +1 yıl
@perriiii arkadaş olunur ama sevgili olunmaz.
Soran+1 yıl@Perriiii Boşver insan değil ki laftan anlasın.
- +1 yıl
Diyene bak anonimden yazıyor korkak
Soran+1 yılSenden mi korkucam kardeşim
Soran+1 yıl* . ın oğlu kızın biri iyi sikmi. s herhalde seni hala acıyor belli ki kardeşim
Soran+1 yılKüfürlerimi kardeşime çeviriyor wjekdkdkkdkf
Soran+1 yılTanımadığın insanlara bulasma hayatni sikerm
- +1 yıl
Seni de iyi yapıp atmışlar kenara herhalde bu kadar erkeklere düşman olduğuna göre
- +1 yıl
Hemen hakaret küfür edin zaten insanca eleştiriye katlanamayın esas sensin ^ in kızı
Soran+1 yılBi kız iyi kullanmış seni hahahahaha amck seni
Soran+1 yılKimsenin neden seninle olmak istemediği belli anca sorarsın 😂
- +1 yıl
Sana ne dingil ben azından anonimligin arkasına saklanmiyorum senin gibi korkak kpek
Soran+1 yılHahaha bir kızın elini bile tutmamışsın yazık
- +1 yıl
Eleştiriye katlanamıyorsan soru sorma ben katlanıyorum ki soruyorum senin gibi değilim sen çirkinsin en azından bundan eminim ama benim basla nedenlerim var
- +1 yıl
Olabilir en azından insan gibi eleştiri kabul ediyorum hakaret etmiyorum kimseye zoru görünce senin gibilere daha çok basarlar tekmeyi
Soran+1 yılHahaha ağlama sevgisizzz
- +1 yıl
Sen ağlıyorsun basmışlar ilk buluşmadan tekmeyi
Soran+1 yılHahha sen buluşamıyorsun bile git az ötede ağla yazma daha fazla sevgisiz it
- +1 yıl
Dediklerini sana iade ediyorum ben sana hakaret etmedim insan gibi eleştirdim sen hakaret küfür ediyorsun hakkımı mahkeme yolu ile arayacağım o zaman kim ağlayacak göreceksin
Soran+1 yılÇocuk tacizcileri serbest kalıyor benim ceza alacağımı düşünebiliyor musun 😂😂
- +1 yıl
Belli olmaz adaletin terazisi bu
Soran+1 yılTamam. d
- +1 yıl
İnsan gibi konuşmak istersen hakaret etmeden kırmadan incitmeden yazabilirsin bana
Soran+1 yılYaziyom fjfkc
Üzüldüm senin adına. Sanal ilişkilerden uzak dur derim.
20 YorumlaKendi kesin at hırsızına benziyordur boşver üzülmeye değmez.
20 Yorumla
+1 yılO hiç gelmemiş zaten sana boşver. Kendini üzmeye gerek yok böyle bisiy yaşanmamış say gitsin
20 Yorumla
+1 yılkeendi çokmu yakışıklıydı dicemde onun kalbi zaten pislik dolu boş ver
10 Yorumla
+1 yılKıyamam sana canım. boş ver böyle insanlar için üzülmeye deymez bile
10 Yorumla
+1 yılYaa çok kötü bir durum ben o an net ağlardım ve sinirlenirdim sil gitsin onu
10 Yorumla
+1 yılya hiç fotoğraf atmadın mı da beğenmedi ne salakça bişey
11 Yorumla- +1 yıl
Cidden
+1 yılankaradan her konuda saglam olgun biriyim arzu eden ulasabilir.
10 YorumlaBeğenmemiş olabilr yani ama bukadarı da ayıp yani
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakma kafaniiiii salla gitsin öyle bir karakterde olan insanin boktan farki yok. Hic fotograf atmadiniz mi daha önceden birbirinize? Keske atsaydiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Asla yüzüne bakma affetme çok ayıp yaptığı.
20 Yorumla
+1 yılkeşke rezil edip gitseydin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tavrı çirkin ya boş ver
20 Yorumla
+1 yılAty götüm kendisi Türkiye yakışıklısı sanki.
21 Yorumla- +1 yıl
İnsan olan öyle bir cümle kurmaz bile
+1 yılParamparça oldum :( neden ne yapmalıyım diye soruyorsun duyduklarını dile getir ve konuşmayı bitir..
20 Yorumla
+1 yılBosver unut gitsin
Sana gercekten deger verecek biri cikar karsina20 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası