İKİ KİŞİ ARASINDA KALDINIZ MI?

4 yıllık bir ilişkim var ama uzak mesafe ilişkisi. (Ama şunu da belirtiyim genelde her ay görüşüyorduk) İlişkinin ilk yılları çok güzel güllük gülistanlık geçti. İlişkinin 2. yılında tartışmalar kavgalar bir anda arttı. son yılda ise daha da olgunlaştık, gereksiz tartışmalarımız azaldı. Erkek arkadaşım İstanbul'da işe başladı. Bende erasmustaydım o işe başladığında aramıza mesafe ve soğukluk girdi ister istemez. Ama sevgimden hiç şüphem olmadı onun sevgisinden de şüphem olmadı. Erasmustayken ilişkimiz kopma noktasına geldi. Döndükten sonra görüştük, yüz yüze görüşünce her şey bir anda unutuldu sevgimiz, özlemimiz tüm tartışmaların önüne geçiyordu. Ama ilişkimiz hala sağlam değildi benden taraf hislerim ona karşı azalmıştı. Şu an ayrı değiliz ama konusmuyoruz pek fazla 5-6 aydır. Sadece hal hatır sorarak geçiyor günler. Bu süreçte başka bir arkadaşımla sık sık mesajlaşmaya, görüşmeye başladık. onunla konusmayı, vakit geçirmeyi seviyordum benimle çok ilgileniyordu bu da hoşuma gidiyordu. Duygusal boşluktan dolayı mı oldu bilmiyorum ama onunla konusmak çok iyi geliyordu bana şu an hala onunla konusuyoruz. Ve erkek arkadaşımın bundan haberi yok, çünkü iletişim bile kuramıyoruz bu ilişki bitmeli mi? Sizce nasıl sağlıklı bir karar alabilirim, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen yardımcı olun. Yaşadığım 4 yılı düşündükçe başım ağrıyor sanki hiç ayrılamazmışım gibi geliyor ama duygu bitti artık bu ilişki evliliğe de gitse mutlu olmayız gibi geliyor.

İKİ KİŞİ ARASINDA KALDINIZ MI?