Yanlış mı yapıyorum anlamadım?

Annem babam beni çok düşünür yemeyip yedirir gitmeyip giydirir paramı eksik etmez ama tek şey sevgi göremiyorum. Kardeşim doğmadan önce sevgilerini belli ederlerdi. Babam ilkokuldan beri ara ara şiddet uyguluyordu vurur tekme atardı büyüdükçe fiziksel şiddet yerine psikolojik şiddet geçti ikisiyle de anlaşamıyorum. Arkadaşlarım arasında 2. planda oldum ilişkilerimde sürekli terk edilen sevilmeyen oldum. Çirkin bir kız değilim kendimi beğeniyorum. Sanki insanlar bana bunu yaptıkça, sevgi görmedikçe gaddarlaşmaya başladım. Annem dün yanıma geldi döndüm arkamı uyudum ağladı dönüp bir kere bile bakmadım. Üzüldüğü zamanlarda da yanına gitmem belki bir kere gidip öpüp sarılıp giderim. Bir yandan içim içimi yiyor gitmek istiyorum ama bir yandan da gitme diyorum. O acı çektikçe suratımda mimik değişmiyor. Lütfen beni yadırgamayın beni bu hale insanlar soktu şimdi en yakınımdakilere bakmıyorum. Ağlayamıyorum mesela biraz ağlarım sonra dururum içimde tutuyorum herşeyi. Sizce psikolejik tedavi almalı mıyım
Yanlış mı yapıyorum anlamadım?