Hata Bende mi anlayamadım?

2 aylık sevgiliydik o zamanlar sevgilimle aramda hiç bi sorun yoktu benim ilk sevgilimdi. Ama kuzenimle çok tartışıyorlardı kuzenim dediğime bakmayın kardeşim gibiydi. Konunun nasıl başladığını inanın hiç hatırlamıyorum ama kuzenimle sevgilim birbirlerine küfürlü konuşma ile tartışmışlar kuzenim sevgilimin annesine küfür ederken sevgilimde ona sü***K demiş benim bu olanlardan haberim sonradan oldu ve ben sevgilime kuzenimi savundum ama bi yandan kuzenimde küfürlü konuşmalarına dikkat et dedim ve kuzenimle konuşmadık o günden beri 2 günlük ilişki için onu sattığımı düşünüyor 2 yıl oldu konuşmayalı bu sene ben özür mesajı attım seninle eskisi gibi olamam dışarıdaki insanlardan farksızsın dedi ve o lafı duymadan önce yalvarıyorum resmen yine aynı şekilde olabiliriz diye duyduktan sonra bende daha mesaj atmadım sevgilimle hala birlikteyiz öyle küfür eden biri değil yani o an sinirden etmişler 2 yıl boyunca küfür le ilgili hiç tartışmamız olmadı şimdi siz söyleyin yanlışı yapan benmi oldum?
Hata Bende mi anlayamadım?