4 yıl sonra ilk defa kendimi bana güzel hissettiren birine şans verdim biriyle flörtleşiyordum. 4 haftalık bir ilişkiydi. Uzun zamandır işyerinden tanıyorum bana ilgisini belli etti. Arkadaşlar sabah öğle akşam buluşmak İçin fırsat yarattı hediyelere boğdu her fırsatta yanımdaydı prensesmişim gibi davranıyordu. İki gündür iletişimi bıçak gibi kesti annesi kanser hastası kafası meşgulmuş ama bu biz tanıştığımızda da vardı. O kadar üzgünüm ve kızgınım ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence ondsn ilgi beklemek yerine senin ona ilgi göstermen gerekiyor çünki annesi hasta
Ama sanki beni istemiyor gibi hissediyorum çünkü instagrama giriyor ona vakti var ve ayrıca ben ona hastahane sürecinde seninle olabilirim yanında olmuş olurum dedim teşekkür etmişti sadece
Narsist
Ben mi
Ne alaka yaaaa. Cocugu anlatmışsın ben de ona yorum yapiyorum ben mi diyosun. Alemsin.
Ne yapmam gerekiyor sence?
Onu düşünmeyi birak. Ona sakın baglanma. Cunku o senin dikkatini cekmis bunun hazzini yasamis sonra hevesi kacip sana olan ilgisini kesmis. Böyle yapan cok sayida erkek var bilmiyo musun. Tuzağa düşen kizlardan biri olma. Bazıları gönül hırsızı olmayi cok seviyor. Yok yere üzüldüğünle kalırsın. Yol yakinken vazgec onu dusunmekten. Kendi hayatina bak. O orada bitti kabullen bunu.
Haklısın zaten o yüzden dört yıldır hiç kimseyle görüşmedim. Bu farklı gelmişti. Arkadaşlarımda annesi ciddi kanser hastası yanında olmasın diyolar ama kafam karıştı. Bende diyorum ki asıl böyle zamanlarda bana ihtiyacı olması gerekirdi yanında destek isterdi kafam karışık dikkatimi veremiyorum başka bişeye diyeceğine. Ben mi bencilce düşünüyorum bilmiyorum
Hayir sen doğru düşünüyosun. Arkadas gazina gelme sakın. Bu farkli gelmisti diyosun. Inan ki ben de yaşadım. Sonradan her seyi açıkça soyledi. Zaten amaci farkli olmakmis ve bunu benden hemen sonra baska kizlara da yapti. Yani bu kiz tamam ilgisini cektim beni sevmeye basladi , nextttt. Bu şekilde bunlarin kafa yapisi.
Annesi kanserse Allah sifa versin bu kadar. Cocuk instagramda aktif ama bana yazmiyo demişsin. Sana ilgisi kalmamis, seni istemiyor , umrunda degilsin. Sakın kendini düşürme. Dediğim gibi sana iyi davrandigi her anı unut gitsin. Hatirlamak seni sadece güçsüz yapar.
Çok haklısın güçlü olup ezdirmemeliyiz kendimizi onlar değil biz değerliyiz insan gibi davrandım ya ondan böyle oldu değer verdiğim için kolay lokma yaptı beni. Ama ağrıma gitmeyecek artık. Şimdi birde aynı işyerindeyiz nasıl davranıcam çünkü görcem onu nasıl ona kendini değersiz hissettirebilirim hiç bişey olamamış gibi ? Çok soru sordum ama kusura bakma gerçekten tecrübesizim bu konularda
Ayrıca sende yaşamışsın sana sonradan nasıl söyledi bunları sen ilk zmaan ne tepki verdin nasıl kendisi söyledi?
Ekstra bir şey yapma. Iş icin konusman gerekiyorsa sadece işle alakali kısmı sor resmi bir sekilde, o kadar. Gunaydin, merhaba demen gerekirse yine resmi sekilde sirf insanligindan diyormussun gibi olsun yani. Ama onun dışında surat yapma, tribe girme. Bakma ama ozellikle gözünü kacirmaya calisip kendini kasma da. Kisaca hicbir sey olmamis gibi dogal ol. Resmiyetini koru
Sonradan bir araya geldik. Ama flört/sevgili gibi değil. Öylesine arkadaş olarak. Neden yaptin diye sordum. Acikca konustuk herseyi. Ama bunlar hoş seyler degil yani sen benim gibi olma diye bu kadar laf anlattim. Beni kimse uyarmamisti cunku. Yasadim ogrendim. Sen benden daha güçlü ol.
Zeka problemleri var herhalde yok gerçekten kimseyi kendin gibi görüp değer vermiycekmişsin köpek gibi dAvranmak gerekiyor yok saymalıyız o zaman değerli olnuyor. Birde bana ne diyordu biliyo musun sen çok soğuk duruyordun hiç gülmüyordun bile bana o yüzden yaklaşamıyordum yanına diyordu. Sonra bi bahane fırsat buldu dikkatimi çekti gece gündüz bahane yarattı kendine alıştırdı. Ben var olduğunun bile farkında değildim onun gerçekten iki senedir.
Bi problem olduğu kesin. Yalan soylemeyi de cok severler ve iyi basarirlar. Hobi gibi. Bu tipleri taniyip uzak durmak lazim. Ama iyi erkekler de var. Yasayarak ogreniyoruz işte. Kendi onurumuzu degerimizi 1. siraya koyarsak bunlar öğretici tecrubeler olarak gelir gecer. Ders cikaramazsak acı çekeriz.
Birlikte oldun mu
Hayır
Belki ondandır diyecektim ama