Simdi bi arkadas ortaminda bi cocuk vardi sonra o arkadaslarla bulustugumuz gece cocuk bana cok ilgili davrandi sohbet etmeye calisti vs vs hatta saat gec olmasina ragmen yururken daha fazla beraber olmak icin yolu uzatiodu sonra o gece cocuk bana mesaj atti ve baya sohbet ettik flort gibi bisey olmustuk sonra 1 hafta boyunca konustuk ama 1 hafta boyunca hep ilk mesaji o yaziyodu ben 1 kere bile yazmamistim gunduz calistigi icin geceleri birkac saat sohbet ediyoduk telefonda konusarak. Cocuk surekli iltifat ediyodu falan benim de ilk zamanlar hosuma gidiyodu iyi anlasiyoduk ama sonra cocuk bana birden itici gelmeye basladi bu durumu arkadasima anlattigimda cocugu benden daha da soguttu sonra ben cocugun 2 ay sonra bursaya okumaya gidecegini uzak mesafe yapamayacagimi bahane ederek konusmayi kestim keserken cocuk beni ikna etmeye calisti ama olmadi sonra bana istedigin zaman yazip arayabilirsin dedi ben de sen de oyle dedim sonra gecen gun yine bu arkadas ortamindaki bulusmada denk geldik hic konusup sohbet etmedik ama vedalasirken sarildik sonra ben nedensizce eve gelince cok pisman oldum keske bitirmeseydim dedim sizce napmaliyim surekli ortamda denk gelicez ama bundan sonra. Simdi sorum o yazar mi yoksa ben mi yazmaliyim
benim icin cok onemli lutfen yardimci olun
benim icin cok onemli lutfen yardimci olun
yaz
yazma o yazar kesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence akışına bırak bişi yapma. Ortamda sohbet ettikçe anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını. Duygularına göre hareket edersin. Zaman ver biraz
cok haklisin ama 2 ay sonra gidicek az zamanimiz var diye dusunuyorum
Yani değişir bazen bir hafta bir ay gibi gelebilir ne kadar vakit geçirdiğinize bağlı bi durum
evet o da dogru cok pismanim nedense keske bitirmeseydim😔
Pişmanın diyosan çocuğa arkadaşlığını özledim biraz bana vakit ayırman mümkün mü yazabilirsin
Mantikli baya yazdim bi kenara😂 Peki sence beklesem biraz o yazar mi cunku benim sonradan da niye yazdim keske yazmasaydim diye pisman olma potansiyelim var 😂
Keşke diye düşünme o da yazmazsa keşke yazsam diye düşünceksin. Her türlü keşke olcak en azından bi süre sonra ben yazdım şansımı denedim olcağı varsa olurdu der geçersin. Hayat çok uzun bi süre sonra çok önemli gördüğün detaylar unutuluyo zaten. Yaz gitsin
Cok guzel bi dusunce yapin var ya seninle uzun uzun sohbet etmek isterdim gercekten
Yazabilirsin özelden sohbet edebiliriz ben çok mutlu olurum
aaa super yaziyorum o zaman
Çocuğa yazsa bile umut verme. Yazmasını bekleme. uzak mesafe ilişkisi sıkıntılı Okumaya gideceği yerde çok kız var. Aldatılabilirsin.
Bu sefer sen adım at en iyisi o olur
cok utaniyorum ya 😂
Pişman olmaktansa adım at utanarak bi yere asla varamasın ki
Peki ne yazayim nasil bir adim atayim sence
Nasılsın ne yapıyorsun falan de ondan sonra konuya gir buluşalım mı diye 👌
Olur bulşalım derse ona deki yeri falan sen seç en azından çocuk da sana karşı rahat olsun
Peki sence beklesem o yazar mi sonradan da keske yazmasaydim ya demekten korkuyorum
O yazmaz senden adım bekliyor
Keşke yazsaydım diye pişmanlık duyarsınız
Peki sen anlarsin sence 2 ay takilmalik birini aradigi icin bana ilgili davranmis olabilir mi karakterini az cok anladim oyle biri degil ama yine de bilemiyorum 1 hafta icinde bana beni sevdigini soylemesi garip geldi hizli geldi
O biraz hızlı davranmış demene bakılırsa seni elinde ya da bu kız tamamdır cebe atayım diyen birisi değil sende bişi hissetmiş ki erken davrandı ona bakarsan çok çabalamış devam etsin gibisinden
evet ben de o hoşlandığı hissiyatını aldım ama yine de olur ya erkekler elde etmek için falan aşık rolü yaparlar öyle bir durum olsa hissederdim galiba
Erkekler çok çabuk açık veriyor beli ederdi zaten
Şans tanı ona 👌
Evet evet bu doğru erkekler pek rol yapamıyor anlaşılıyor😂 galiba gururuma yenilirsem yazacağım hayatımda hiçbir erkeğe yapmadım bunu ama sırf sonradan pişman olmak istemediğim için yani
Her erkek açık veriyor ya 😂 😂
Gururunu bi kenara bırakıp yaz yazmasan pişmanlık olucan
Pişman olucan
biraz eziklik olurmuş gibi hissediyorum ben ya o yüzden kararsizim
😂 😂 Ya bunun nesi eziklik
bu özgüvensizlikten kaynaklaniyo galiba ya 😂
😂 😂 😂 Ona bugün yazmazsan yarın arkasında bakarsın.
Öz güvenli olmak seni herzamn bi adım önde taşır
ya çok darladim kusura bakmayin😂 mesela arkadaş ortamında bana yazacağı bir tavrım veya bir hareketim olsa yazar mı örneğin biraz moralim bozuk gibi dursam falan veya o tarz bır sey onerebilir misin
Hiç sorun değil ya 😂
Moralin bozuk gibi olsa da olur ama yine de yazmaz ki belki de yazar bilemem ama
Bence bu durumu toparlamak sana kalmış bişi senin elinde olan bişi bu
Ya gerçekten seviyosa çabalasın hemen pes etmesin diye düşündüm sen de illa yaz diyosun aklim karisti😂😂
Ama sen adım at ki devamı gelsin ya aaaaa 😂😂
o benim için ne kadar zor bi bilsenn 😂
😂 😂 Gurura bak ya
Git yaz yoksa hep böyle kallacan
bu konudan muzdarip gibisin sanki birine yazmadığın için pişman olmuş gibi😂😂😂
😂 Hshshsh yok be
Bence sen yaz cocuk rahatsiz etmemek icin yazmaz
ama ikimiz de birbirimize istedigin zaman yazabilirsin dedik hem gercekten sevdiyse yazmasi gerekmez mi
Ayrilan sensin cocuk darlamak istemiyordur oyüzden yaz gitsin ne kaybediceksin ki
kendimi ezik hissederim ben 😂
boş ver ezikligi bu yüzden güzel seyler kacirabilirsin yaz gitsin 😅😅
Ne yazicam ki meselaa😂😂
Havalar nasil 🤣🤣🤣🤣 nasilsin merak ettim seni falan yaz iste
Ay yazicam galiba herkes yaz diyor😂
Sen yaz ya bir farklılık olsun hep karşıdan..:)