İlgisiz umursamaaz oldugu icin ayrildim inatci gururlu olsada döner mi?
İliskide hic bir sorun yoktu iki tarafin daha cok onun istedigi gibiydi ilgisen kastimda gun icinde aramiyor sormuyordu soyledim yine ayni davrandi ayrilmak zorunda kaldim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgisiz umursamaaz oldugu icin ayrildim inatci gururlu olsada döner mi?
İliskide hic bir sorun yoktu iki tarafin daha cok onun istedigi gibiydi ilgisen kastimda gun icinde aramiyor sormuyordu soyledim yine ayni davrandi ayrilmak zorunda kaldim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Belki gelebilir ama daha yuzdeligi az ama olmuyor degil benim olmustu
Onun iliskide mutlu olduguna eminim. Kac ay sonra donmustu peki
Aralikta son gorusmustuk mayista geri donmustu
5 ay baya olmus kucuk ihtimal var yani
Sen o surede nasil davranmistin. instagramda takiplesmiyoruz numaralarimizida sildik
Aynen hic yazmadim
Inanirmisin geri geldiginde reddettim (4 sene once ayrildik oyle dusun) İzmir depreminden sonra bana yazinca ben tekrar kapildim ona acildim o zamandan beri konusuyoruz birkac gun once bana onunla ciddi baslayip baslayamayacagimi sordu baska ulkelerde yasiyor olmamiza ragmen
Buyuk konusmak istemiyorm ama 4 yil gibi zaman gecerse o yil icerisinde neler olur yani her sey nasip artik. Bende hic yazmiyorum normal hayatima bakiyorum hatasinin anlicakmi yoklugumu hissedecek mi
Uzun zqman evet
Bu surede onu beklemiyordum zaten olmamiscisina
Bende odaklamicam artik akisa birakmak istiyirum oyle yapmaya calisiyorum zamanla ne olursa
İyi yapmışsın bırak dönme ona daha yapacakları tek şey işgi göstermek onu da yapmıyolarsa senin iteklemenle ilişki nereye gider
Son 3 haftada oldu askerdi uzun donem yeterince anlayisliydim benim iteklememle gidecegini anladigim icin erkenden ayrildim
İyi yapmışsın ya ilişkide zaman ayırmak saygı ve sevgisini hissettirmek lütuf değil zorunluluktur yapmıyosa bırak kendine bir beklentisi olmayan onla olmayı kurtuluş olarak gören birini bulsun sen de hak ettiğin biriyle ol şunlara zamanını sevgini verme
Zoruma gitti basit sebepten bitmedi hersey guzeldi planlar yapiyorduk birden boyle olmasi canimi nasil yakiyor zor hala atlatmaya calisiyorum bagimli degilim calisiyorm arkadaslarim ailemle vakit geciriyorum filan ama zor bu acı
Emek verdiğin alıştığın için öyle geliyodur zamanla unutursun ne ilk ayrılansın ne de son ayrılansın en çok sen aşık olmadın herkes yaşıyor az çok bunları o yüzden topla kendini yapabileceğin her şeyi yaptın ve karşılık bulmadı kısmet değilmiş
Taabiki her şeyin farkindayim. Hayirlisi neyse o olsun. Pisman olup herseyi farkina varmasini istiyorim ama Allah nasip ettiyse bakalim
İnsanlar değişmez tatlım bir süre ilgilenir yine eskiye döner o yüzden iyi düşün
Oyle bir sey olursa dusunurum geri donme ihtimali az
Neden diye sordun mu
Uyardigimda soyledim neden tarzinda neden arayip sormuyorsun kac gundur yazmamisti niye yazmadin dedim sustu hep tamam dedi soonraa ayni tavir devam etti
Ne kadarlık ilişkiniz vardı
10 ay icerisindeydik
Ne diyeyim bilemedim. Nasıl tanıştınız peki
Okuldan ama o mezuun olmustu universitede onun kankasi benim normal arkadasimdi o sosyal medyadan yazdi oyle konusmaya basladim sevgilik olduk oyle
Bir nedeni olmalı ya
Yanlis mi yaptim ayrilmakla bide sizce donermi
Soyle uyaridktan sonra boyle olursa devam edemem iliskiye dedim iki kere ayrilmak mi istiyorsun dedi evet dedim sonra zorlayamam seni istwmiyorsan dedi bende ilgisizsizn aramiyor sormuyorsun dedim o tarz seyler aramadigim sevmedigim mi oluyor kafam dolu ailemi bile aramiyorum aramicam sormicam gibi seyler dedi
Garip biriymiş
Bekle bakalım ne yapacak
Yaparmi bakalim. evet degisik biri :)
Kendinden emin olmalı insanlar da neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Net olmalilar cidden sevmiyorum dese boyle olmazdim dedim de sevmiyorsan soyle diye
Yorgunluğa değmiyor dimi
Değmiyor cunku yoruluyorsun
Ya hayal kırıklıkları?
Daha cok kirgin olmak kotu
Neye karşı kırgınlık?
Ona karsi kirginlik
Geçiyor ama bu
İnsallah zamanla olacak
Kendine İnan sadece
10 aylik iliskiydi
Uzun degil işte onu diyorum
uzun tabiki farklidir ama diyorum ya güzel bir iliski icerisindeydik uzuntusu cok oldu kisada olsa ama gececek insallah
Dertleşmek ister misin uzun uzun?
Hep ayni seyleri anlatiyorum sıkıcı olabilir
Sıkılırsam söylerim
Olur ozaman
Hadi balsa
Mesaj atilmiyor istek attim size