Karakterli kadın/erkek, karakterli, karakterli, karakteeeeer! diye ölürler ama karşılarına çıkınca da hiçbir ekşın yok diye yüz vermezler. Ama nerede serseri ruhlu beyefendiler, pick me kadınlar orada bu psikolojisi bozuklar.

Karakterli kadın/erkek, karakterli, karakterli, karakteeeeer! diye ölürler ama karşılarına çıkınca da hiçbir ekşın yok diye yüz vermezler. Ama nerede serseri ruhlu beyefendiler, pick me kadınlar orada bu psikolojisi bozuklar.

Selamlar,
Özellikle bazı kadınlar narsist erkek bağımlılığı var. Dayak bile yese o erkekten vazgeçmiyor. Bu tür duygusal veya fiziksel şiddetten garip bir zevk alıyorlar. Bunun sebebini henüz anlamış değilim.
Ben ona aşk demiyorum ego savaşı diyorum. Bana bunu nasıl yapar beni nasıl sevmez diye icerleyip yara alan egolarını karşısındaki insanı elde ettiklerinde onaracaklarini sandiklarindan peşinde koşarlar o tip insanların. Elde edincede biter zaten. Kızlar kendisine kötü davranan pi. c erkekleri sever diyip duruyorlar yok öyle birsey. Kim kendine kötü davranan üzen insani sever? Sevgi degil o. Tamamen ego savaşı o tür iliskiler
Çünkü aslında aşık olduğumuzda bizi üzmüyorlar adamlar ya da kadınlar herneyse işte sevgiden emin oldukları anda evrim geçiriyorlar değişyolar bencilleşyolar acımasızlaşyolar daha sonrasında aslında aşık olduğumuz kişi bir başkasına dönüşüyor
Aşık olunan kişilerin götü tavan yapar onun için aslında aşık olunan kişi bunu anlamıyor aşık olan kişiyi üzüyorsa kırıyorsa bu onun kişilik problemi yaşadığını aşağılık kompleksi olduğunu gösterir... Çünkü kendine denk göremezler tek olduklarını sanırlar aveller...
Cevap
15Cevap
Özellikle tercih edenler de var gerçek yüzünü göremeyen de..
Göremeyenler bi zahmet o safliklari ile manita falan bulmasınlar
Türk kızları özellikle öyle. kendilerine kötü davranan erkeklerden hoşlanırlar, gerçek aşkı bilmiyorlar
Çünkü acıdan zevk alan her türlü narsistlik ve mazoşistliği seven doğuştan Stockholm sendromlu bir toplumuz. Şiddet, istismar ve cinayet rakamlarımızla da bunu taçlandırıyoruz zaten.
Ben karakterli erkeklerden hoşlanırım. En önemlisi karakter ve tip olmalı başta. Ama diğer kızlar, her erkek gibi kendisine ilgi gösteren normal erkeklerden hoşlanmadığı için biraz daha asabi, badboy'lardan hoşlanabiliyorlar. Tabii bu benim için de geçerli biraz... Ben de her erkek gibi tipik davrananları sevmiyorum. Ama pislik erkeklerden de hoşlanmıyorum...
Benim içinde geçerli dedin ya o yüzden efendi iyi erkek sevmediğini belli ettin
@Doğavebilim Öyle değil sonda belirttim zaten sürekli yapışan erkekleri sevmiyorum, karaktersiz erkek sevmek gibi bir özelliğim yok
Asabi badboylardan hoşlanıyorum dedin
@Doğavebilim Kendimi biraz yanlış ifade etmişim dolayısıyla sizin de yanlış anlamanız çok normal. Benim için geçerli olan şey cümlenin şu kısmı : "Kızlar her erkek gibi kendisine sürekli ilgi gösteren erkeklerden hoşlanmıyor". Yani erkeklerde farklı özellikler arıyorum. Asla asabi, itici, pislik erkeklerden hoşlanmadım, hoşlanmayı da düşünmüyorum.
Aşk narsiszim sever. Normal insana asik olunmaz. Ister kabul edin ister etmeyin bunisin dogasi boyle. O yuzden aşktan uzak sevgiye yakin durmak kariniza
Hayatı kitaplar, diziler ve filmler gibi yaşıyoruz da ondan. Mutlu sonlu biten bir şeyimiz yok.
Aşk anlayışımız hatalı. Çoğumuz çocukluk travmalarımızı, içimizdeki iyileştirme isteğini falan sevgi sanıyoruz
Sado-mazo fantezimiz olduğu için zevk alıyoruz bence😂😂😂 şaka bir yana insan geçemiyor üzen insandan hastalık gibi bir şey
İnsanlar yapısı gereği ulaşamadıklarını arzular. Seveni elde etmek kolay sevmiyeni sevdirmek isterler.
asla anlam veremiyorum heralde üzüntüden zevk alıyolar
Bazı insanlar özenti, bazıları takıntılı, bazıları tuhaf.
Bilmiyorum bende öyleyim sanırım kendime aşkımı kanıtlamaya çalışıyorum.
Bende çok şükür öyle bir durum yok. Beni üzen insanı neyleyim ya, yüzümü güldüren dururken.
Gerçek sevgi gerçek sevgi diyenler bulunca geri teperler.
Ben bu sorunu yine ailede yetişip büyümeye çocukluk dönemine bağlıyorum
Affedersiniz ama mal değilsiniz ya bir sürü insan varken o malla olmak biraz saçma siz ondan değerlisiniz ve bence o her kim ise unutun ve yeni bir aşka yelken açın
Belki o insanda umut görmek istiyordur.
söz var bi kızı 10 kişi ister kendini istemeyen 11. kşiyle kafayı bozar
Bir bilsem insanlar acı çekmekten zevk alıyor olsa gerek
Erkekleri bilmemde kadın milletinden uzak durmak lazım yeğenim sağları solları belli olmaz
Bilimsel olarak açıklanırsa daha güzel olur
Kadınların kötü adam sevdiği bilimsel olarak kanıtlı bir şey
Kesinlikle bilmiyorum
Bu hep böyle devam edecek 😉
Takıntı yapıyor çoğu kişi.
Yasak çeker diye ni laf var
bence o aşk değilde hayranı gibi birşeyidir
Belkide onlarda kendileri gibidir
İnsanlar neden öyle bilmiyorum, ben değilim
Acı çekmeyi seven bi milletiz xd
Sadist olabilirler.
Ben öyle değilim