Ben ne yapmalıyım bilmiyorum ben çok kötüyüm Allah’ınızı severseniz bana yol gösterin?

Hayatımın kararını vermek üzereyim kendisi ban söz verdi önce İstanbul da yaşayacağız evlendiğimiz zaman diye şimdi ise yan çizmeye başlıyor diyor ki memleketime gel yaşayalım diyor karnımız nerede doyuyorsa diyor orada olacağız memleketi köy gibi biryer ve o kadar çok akrabaları var ki hergün ev dolup taşıyor her saniye evlenirinde birileri var ben böyle bir hayat istemiyorum her saniye onlara birseuler yapamam ve benim orada hiç kimsem yok sevgilime gel dükkanı açma İstanbul da hem dükkan hem ev kirası biz geçinemeyiz dedim hayır diyor batarsam da işe girerim diyor ama ben bu kadar sıkıntılı bir hayat istemiyorum dedim yA bu kadar sıkıntılı hayat olur mu? Nasıl güvenip evlenicem bilmiyorum sevgilim beni onlara ezdirir de çok korumacı birisi de değil ne yapmalıyım? Artık ona güvenemiyorum sanki İstanbul da geçinemeyiz hadi memlekete gidelim der gibi olursa ben ne yaparım?

Ben ne yapmalıyım bilmiyorum ben çok kötüyüm Allah’ınızı severseniz bana yol gösterin?