Sevgilimi Çok seviyorum ama onun değişik huylari var Bir gün iyise bir gün kötü Ama Ama beni sevdiğinden hiç şüphem yok Huylari çok değişken Bazen onu tanıyamıyorum Ve ben bu adamla ciddi düşünüyorum sizce böyle biriyle Ömür geçer mi Yanyanayken hiçbir sıkıntı yok bana kendimi prenses gibi hissettiriyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben geçiremezdim sabırlı bir insansan ve seni seviyorsa geçer herhalde
Sabırlı degılım aslında ama ona sabretmek istiyorum cabuk pes etmek benlik iş değil ama bende hastalandım onun kahrini çekmekten
İyi oldugumuzda cok iyiyiz birazda ondan katlanıyorum
Pes etme konusunda bu konularda pes etmek gerekir çünkü her uzayan zaman sana zarar veriyor iyi olduğunuz süre daha çoksa devam et
ikizler burcu falanmı ya da çif kişilikli olabilir
Hayır ya degıl herkes bunu yazmıs
Bipolar sevgilin 😃geçmiş olsun
Napöam lazım peki benim ona söylesem hayatta kbul etmes sağlıklıyım der
Elinde sonunda bir yerden patlak verir zaten hem ben sana diyim onu huy edinmiştir daha çok bipolar hastaları hep öyle çünkü değişmez o kararı sen ver
Huyları Ne konuda değişik ama.
Mesela bi gün iyi bi gün kötü moreli bozuk soruyorum söylemiyo saçma sapan konulardan tartısma yaratıyor
Madde felan kullanıyor mu biliyor musun
Hayır hayır hiçbisey yok yani arada bi alkol sigarası bile yok
Bak şöyle söyliyim benimde hayatımda biri oldu.. ilk zamanlar cok iyidi son zamanlar senin dediğin gibi değişmeye başladı dksı dksını tutmuyordu sonradan öğrendim hastaymış resmen şizofren takıntılı ve madde kullanımından sabıkalı hırsızlıktan sabıkalı... seninkinin yoksa şükür et ama böyleleriyle insan gerçekten yoruluyor.. yorulduğunu hissedersen ve oda aynı şekilde devam ederse bırak bence evlilik hiç düşünme
Evet cok ama cok takıntılı gecen gun yoldan gecen birini süzmüşim ben ama iki gözüm aksın öyle bisey yaptıysam seni kara çarsafa kapatcam falan dıyo böyle aşırı kıskanıyo sahiplenıuo daha önce hic böyle şeyler yaşamamış cok piçniş kaç kızı elden geçirmiş ilk defa aşık olmus
Bipolair kizim bu! Tedavi olmasi lazim
Ne demek o
Manik depresif yani ruhhali degisiyor surekli. Bir bakiyosun cok mutlu sevecen bir bakiyosun depresif insanlardan uzak duruyor icine kapaniyor
Evet yaa öyle
Uzman yardimi almasi lazim sonu kotu olabilir ikna et psikologa gitsin.
İkzler burcumu 😅
Hayır değil
Ama ne gibi değişiyor ne yapıyor mesela
Mesela bi gün iyiyiz bana o günü seyma subası gibi yaşatıyor seviyor öpüyor kokluyor ne istersem alıyor ama sonraki gün yazmıyo konusmak istemiyp sanki zorla konusuyo falan geçen tartıştık aramadım diye duvara yumruk atmıs eline dikiş atmışlar sebepsiz yere oysa ben biraz hatasının farkına varması ıcın beklemiştim
Öyle yaptığı zaman sende aynısını yap sana nasıl davranıyorsa sende ona o şekilde davran
Davrandım cok kotu bi sekılde ayrılıyoruz
Of hem ayranim dokulmesin hem götüm s. kilmesin rolünü oynuyor sana ayrılın ne yani dünyanın sonu felan mi
Ayrılamam cunku sebebi cpk acık anladın sen
Yo anlamadim ne sebebi
Bırlıkte olduk ılkım yanı
Oooo aynı benim durumum
Ama ayrıldık yapicak bisey yok olmadiktn sonra bende çok direttim çok ağladım yapma ben sana güvendim dedim ama umrunda olmadi zaten eğer bunu ona çaktırırsan oda anlarsa ona muhtaç olduğunu ozaman bittin işte seninle çok oynar
Bırakamıyorum o yğzden
Bence ne olursa olsun bunu ona bağlama