Üç yıldır beraberdik ve en başından beri çok sinirlendiğinde bana küfürler ediyordu. A"q kızı, s'kt/r git, beynini s*ktğ*m, gri zekalı gibi.. En sonki kavgada bana a*m:k çocuğu s'kt/r git dedi. Ben bitirdim. Sonra iki sefer daha görüştük ben düşünmek istedim çünkü çok yalvardı bir daha yapmam dedi. Ama üç yıl boyunca yaptı. Bir daha bana s*kt/r git dersen ayrılırım Allah şahidim dememe ve bana demem diye söz vermesine rağmen birkaç defa daha yaptı. En sonki sefer çok gururumu kırdı. Ve ben de ayrıldım. Bana yazdı. Bir şans ver, beni bu zor zamanında nasıl bırakırsın falan dedi. Manipülasyon yapmaya çalıştı bir nevi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yanlış hatırlamıyorsam sanırım bu soruyu bir kere daha sordun aldığın cevaplar yeterli gelmedi sanırım belki de senin de yapmak istediğin bir şey var buradaki hareket etmiyorsan eğer cevap verilen cevaplara göre hareket etmeyeceksen eğer kafanda neyse yani Sen ne yapmak istiyorsan onu yap affetmek istiyorsan affet yani bu şekilde devam etmek istemiyorsan bitir gerçekten de yaptığı şey yanlış yani onu sen zaten biliyorsun ama sanırım sevdiğin için de ona şans vermek istiyorsun üzüldüğün için acıdığın için merhametinden dolayı şans vermeyi düşünme sakın çünkü bu hiç değişmeyecek bunu her zaman kullanacak her fırsatta kullanacak bunu değişmeyecek bak bunu söylüyorum sana değişmeyecek ve daha ciddi bir ilişkiniz olduğunda belki evliliğe döndüğünde bu küfürler şiddete de dönüşecek çünkü öfkelendiğinde kendine hakim olamayan bir insan var karşında
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kez küfretmeye başlayan her tartışmada küfreder oluyor. Küfreden sevgiliye bu yüzden ikinci şans verilmemeli. Yani bunu geçmiş ilişkilerimde yaşayan biri olarak söylüyorum. Yalnız tek fark var. Bana herkes başlarda iyiyi oynuyor, küfretme gibi bir şey yapmıyor. Zamanla rengini belli ediyor.
Bunu bilir, bunu söylerim bu yüzden. Saygısız sevgili ilişkisini geçtim, hiçbir ilişki olmaz. İnsan, şans verdikçe daha da çok ediyorlar. Avucunun içinde sanıyorlar. Zaten gitmez diye düşünüyorlar. En son tamamen bittiğinde, zaman zaman aklına gelip düşünmeye başladığında insan verdiği şanslara acıyor. Çünkü lafın acısı geçmiyor. Aklına geldikçe insanın kulaklarında çınlar gibi oluyor doğrusu.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Eğer ki bir ilişkide saygı yoksa ve uyarılmasına rağmen rahatsız olduğun şeyleri yapmaya devam ediyorsa, o ilişkiden hayır gelmez.
Ayrılarak en doğrusunu yapmışsın.
Bir yerde okumuştum, hangi ilişkilere ikinci sanş verilmez diye, şöyle yazıyordu:
"Eğer ilişkide şiddet ve küfür varsa verilen sanş yapılan en büyük hata olur. Ve muhtemelen tekrarlanacaktır."
Ve sen o sanşı vermişsin ama değerlendirememiş
Kendi değerinin farkında ol ve o'dan uzak dur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlar var maalesef hatta kendi ayrılıp işte bana yalvarmadın sevseydin gitme derdin kal derdin diyen insanlar da var ancak seni manipüle etmeye çalışıyor o yüzden bence kanla onun sözlerini kendi hayatına bak mümkünse her yerden engelle karşına falan çıkmasına izin verme onu görmezden gel karşılaştığın zaman da
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılVerilmez ayrıl gitsin yenisini bulursun
00 Yorumla Selamlar,
Yani bunu bir kere yapmış olsa sinir ve öfkeyle hareket etmiş idare et diyebilirdim. Sonuçta hepimiz bazı anlarda kendimizi kontrol edemiyoruz ve küfür edebiliyoruz. Senin sevgilin maalesef bu durumu bir yaşam biçimi haline getirmiş.
Aynı davranışı evlenince de yapacak ve çocuğun olduğun da muhtemelen çocuğuna da gösterecek. Belki de durumu ileri seviyeye taşıyıp şiddete bile başvurabilecek. Bence ayrılarak en mantıklısı yapmışsın. Küfür ve şiddetle bir ömür geçmez.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ruh hastası herif ve terbiyesiz. Sizi ayrılma cesareti gösterdiğinizden dolayı kutlarım. Çoğu kes o yalvarışlara acıyoruz. O düzelmez. Bu tipler başta saygılı görünür sonra ufaktan küfürlere başlarlar önce tabi küfür size yönelik olmaz ama sonra direk söverler. En kırıcı olanları tabi ki annenize babanıza olanları. Ama kendisine dilirse dünyayı ayağa kaldırır. Böylesi annesine de saygısız olur. O da böyle biri. Kendisini tutarsa ble bir gün mutlaka daha beter küfür eder. Yani kanında olan bu. Uzak durmanız gerekir ve durdunuz Darısı her kesin başına. Böyle saygısız heriflere hoşgörü gösterilmemeli.
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum, sadece küfürde kalınıyorsa bence yuva yıkmaya gerek yok. Tabi bunu sen biliyorsun, ben senin adına yorum yapıyor gibi anlaşılmak istemem. Ama yapabileceği bir sürü kötülüğü yapmayıp kızdığında sadece küfürle kalıyor ve küfür sinirini almaya yetiyorsa ben öpüp başıma koyarım.
Sizi bilmiyorum ama başıma onca iş açabileceğini gördüğüm insanların kızgınlığını bir şekilde bana zarar vermeden atmanın bir yolunu bulabiliyorsa, ben o zaman değerini bilmek lazım diye düşünüyorum. Dünya sert bir yer, insanların içyüzlerini her zaman doğru kestiremeyebiliyoruz, küfür benim için fazla önemli bir konu değil, laf sonuçta, havada kalıyor, eğer akılda kalmasını istiyorsan takacak ve olayı büyütecek olan sensin. Birisi bana ‘ananı s**m’ dediği zaman anneme bir şey olmuyor sonuçta… Gerçekçi ve hoşgörülü olmak lazım.
Ama tabi bu benim ilişkilerim için bir prensip, senin ne yaşadığını, küfrü neyin takip ettiğini filan sen biliyorsun. Ben kendi adıma konuşuyorum.013 Yorumla- +1 yıl
Milletin annesinin başkasının ağzında ne işi var
- +1 yıl
Başkasının ağzında senin nelerinin olabileceğini ve bunları engelleyebileceğine inanıyor musun hakikaten? Elalemin ağzı torba değil ki büzesin atasözü işte bu mesele için söylenmiş. Hayatın boyunca hakkında iyi kötü birileri birşeyler söyleyecek buna sen engel olamazsın, kontrol de edemezsin. O yüzden de en iyisi hiç böyle fuzuli meseleler için enerji harcamamak… ama sen meraklıysan tabi oturup ömrün şu şunu demiş, bu bunu demiş’le geçirebilirsin, senin elinde. Ama boşa kürek çekmekten başka şey değil. Onur, haysiyet, gurur dersen, onları ölçen unsur bir başka insanın hadsiz laflarına verdiğin önem inan değil…
- +1 yıl
Başkası dediğiniz yalnız burada sevgilisi, dışarıdaki herhangi biri değil ki insan en çok da sevdiği kişiye bu lafları yakıştıramaz.
- +1 yıl
Ayrıca siz, de hadsiz demişsiniz. Kendini bilmeyen biriyle her kim olursa olsun uğraşmak zorunda mı?
- +1 yıl
Lafa geldiğinde herkes namus abidesi kesilirken A.. Koyim, a... S... Kızı derken de milletin namusuna laf etmiş olmuyor mu? Neden bunu görmezden gelsin ve devam etsin ki? Kıza yazık değil mi? İğrenç iğrenç sözünü çekmek mecburiyetinde mi?
- +1 yıl
İsterseniz cevabımı bir daha okuyun. Bir hayli açık şekilde tekil vaka üzerine yaptığım bir yorum olmadığını, prensip icabı sağdan soldan gelen laflarla vakit kaybetmenin lüzumu olmadığını, çünkü yine prensip olarak hakkınızda ileri geri konuşan insanları kontrol etmenin imkansızlığını belirtiyorum. Soru sahibinin özel konusuna bir şey demek istemem, nazik meseleler bunlar, ama genelde elalem konuşacaktır, takmamayı öğrenmezseniz bir ömür sinir içinde geçer. Ne görmezden gelsin diyorum ne de devam etmesine izin versin diyorum… ama her lafa böyle tepki vererek sadece insan kendine zarar verir ve vaktini boşa harcar diyorum.
- +1 yıl
"Bilmiyorum, sadece küfürde kalınıyorsa bence yuva yıkmaya gerek yok. Tabi bunu sen biliyorsun, ben senin adına yorum yapıyor gibi anlaşılmak istemem. Ama yapabileceği bir sürü kötülüğü yapmayıp kızdığında sadece küfürle kalıyor ve küfür sinirini almaya yetiyorsa ben öpüp başıma koyarım. "
Ne görmezden gelsin ne devam etsin demiyor ama yorumunuz. Öpüp alnıma koyarım diyor küfreden birini. 😂Daha lafınızın ardında bakıyorum da duramıyorsunuz. - +1 yıl
Dediğini inkar eden biriyle muhatap olarak ben hata yaptım. Pardon.
- +1 yıl
Sizin hem okudugunuz anlamakta sorununuz var, hem de bana gereksiz yere sinirle cikisiyorsunuz. Derdiniz nedir bilmiyorum ama benimle olmadigi kesin, lutfen bana asabiyetinizi baska yere kusun, benim soylediklerimde inkar ettigim bir sey yok, siz soylediklerimi anlamamakta israr ediyorsunuz nedense…
- +1 yıl
Dediğinizi kopyalayıp yapıştırdım. Dediğinizi kopyalayıp yapıştıran biri olarak nasıl yanlış anlamış olabilirim? Diyelim ki anlamamda bir sıkıntı var. Yanlış anladığımı dediğinizi nasıl anlamışım? Ayrıca öfke falan kustuğum yok. Sizin dediğinizi söylüyorum sadece. Ha siz öyle düşünmek istiyorsanız o ayrı.
- +1 yıl
Küfürde Kalınıyorsa, küfür sinirini almaya yetiyorsa öpüp başıma koyarım ne demek? Bir bunu açıklar mısınız? Küfrederken onun bunun orasını burasını ağzına alırken ne kadar ahlaklı olabilir birisi? Bunu da bir açıklayın. Yani benim anlayışımda yok benim gibi beğenmeyen iki kişi daha varsa tek sıkıntı. Belki de sorun sizin zihniyet ve kendinizi ifade etme şeklinizdedir.
- +1 yıl
Aciklayayim: oncelikle yaptiginiza halk arasinda ‘cimbizlamak’ deniyor, yani bir cumleyi icinde bulunan baglamindan koparip anlamini duz okumak… mevzu bir ciftin kavga ederken kufredip sinirini bu sekilde bosaltmasiydi degil mi? Ben dedim ki, eger sevdigim insan (ciftin sinirliyken kufredeni) benimle ettigi kavga da sevgilim olarak ic hayatimi bildiginden yapabilecegi onca kotulugu yapmayarak sadece kufur ederek bana duydugu sinirli hali atlatabiliyorsa, ben kufur dinlemeyi, yapabilecegi sinsi kotuluklere yeglerim… bunu soyluyorum, sizin ne anladiginizi tam anlayamadim ama bunu anlamadiginiz belli; ustelik konudan sapip bana saldiriyor olmaniz da cabasi… insanlar, ozellikle ciftler, zaman zaman kavga edebilirler, bu anormal degildir; cesitli yollarla bu siniri atarlar. Kufur boyle durumlarda sevimsiz ama insanin basvurdugu bir yoldur. Ustelik evrensel bir yoldur. Mesela dunya dillerinin neredeyse hepsindeki kufurlerin kullandigi sesler sert sessiz unsuzlerdir (p, ç, t, k), bu sesler dilbilimde plosive (patlamalı) adını alır, ve kişinin zihninde öfkeyi dizginlemesinde, bilinçdışı bastırma yoluyla öfkeyi yatıştırmada rol oynar. Mesele ahlaksızlık değil yani, anlatabiliyor muyum?
- +1 yıl
Dediğinizi okumadım. Okumayacağım da.
+1 yılYa ne şans vereceksin boş ver iyi yaptın ayrıl onun da saçma acıtasyonlarına kanma sonuçta sen onun öylesine bir insan değildin hayatında sana karşı her ne olursa olsun küfürle karşılık vermemeli ki küfür gerçekten çok gurur kırıcı bir davranış O yüzden yaptığın hareket doğru ve şans verme ona istediği kadar seni suçlasın sen haklısın
00 YorumlaYapan hep yapar. Benim de sevgilim var ve tartışma sırasında bana bırak küfür etmeyi sal*ak bile demişliği yoktur. O yüzden bir kere yapan hep yapar. Kurana el bassa bile Sakın inanma sana bu şekilde küfür hakaret etmeye hakkı yok ve yine yapacaktır
00 YorumlaSana psikolojik şiddet uyguluyor. Sen demedin mi zor zamandasın diye bana psikolojik şiddet uygulamak zorunda değilsin senin hakaretlerini duymak istemiyorum git başkasını bul diye. Bugün adam değişmez yine yapar ileriki zamanlarda bile fiziksel şiddet bile olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bensin inanki yaklaşık bir yildir biriyleyim ve aynı senin dediğin gibi kaç defa ayrıldima yapmicam etmicem dedi şans verdim ama değişmiyor en çok seviyorum ama bir yandan da soğudum bilmiyorum ne yapacağımı ayrilicam yeter. sureklj küfürle geçmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar değişmez, karakteri böyle sinirlendiğinde küfreden birisi ilk uyarında dikkate almadı şimdi mi düzeltecek. Gururunu, onurunu düşünmen gerek doğru bir karar vermişsin hakaretler küfürler kendisi unutsa da sen unutmayacaksın ve zamanla soğuyacaktın zaten en iyisi baştan çok yıpranmadan bırakman
00 Yorumla
+1 yılZaten kendinden çok fazla ödün vermişsin geç bile kalınmış bı karar
10 Yorumla
+1 yılVerdiğiniz kararın arkasında durun..
Bir şans istedi, düzelmedi mi? İkinci şans sizin taviziniz olur..
Bu sefer hata sizindir..
00 Yorumla
+1 yılHayır verilmez. Küfür etmişse, bunu sana biraz olsun saygı duymadığı için yapmıştır. Öfkelendiyse bile bunu küfür etmeden, seni rencide etmeyip gururunu incitmeden de dile getirebilir. Asla affetme ve ikinci şansı verme, eğer bir verirsen kendini onun için nasıl da kolayca küçük düşürebildiğini ve kendini önemsemediğini görür
00 Yorumla
+1 yılBiz her gün birbirimize sövüyoruz sıkıntı yok sen bir küfretti diye mi ayrıldın şaşırdım açıkçası
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık o zaman size
- +1 yıl
Ne yazıgı küfür alışkanlık olmuş bizde
Bu adam tam bir ruh hastası asla taviz verme normal değil böyleleri evlenince şiddet uyguluyor ayrılınca öldürüyor
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyken bunu yapan evlenirseniz neler söyler. Şiddet fiziksel olmaz, psikolojik şiddet uygulamış bildiğin
00 YorumlaSiz kadınlar romantik ve anlayışlı erkekler yerine böyle erkekleri sevmiyor muydunuz ya ben mi yanlış biliyorum 😂
00 Yorumla
+1 yılHayır, şans verme. Zaten yeterince şans vermişsin zamanında.
10 Yorumla
+1 yılKendinden çok ödün vermişsin. Ayrılmakla iyi yapmışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısız işte terbiyesiz. İyi etmişsin boş ver canım. Değerini bilen çıkar mutlaka
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen ona zaten bir çok kere şans vermişsin. Geri adım atma.
00 Yorumla
+1 yılVerilmez sen haklısın saygı yoksa hiç bir şey olmaz o ilişkiden
00 YorumlaVerilmez saygısız biri şansı haketmez zaten şans vermişsin değişmemiş ki
00 Yorumla
+1 yılKesin şans verme! Ben defalarca şans verdim, sonuçta değişen bir şey olmadı
00 Yorumla
+1 yılHayır verme ona şans mans seviyorum dese bile inanma
00 Yorumla
+1 yılBoyle seylerin affi olmaz. 1. de bile kapiyi carpacaktiniz yuzune.
00 Yorumla
+1 yılAnneni sövmüş resmen terbiyesiz insan kendine saygın varsa ayrılırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSana saygısı yokmuş demek ki. Saygısız, seviyesiz bir ilişki istemezdim. En iyisini yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yıl* . g kızı demiş sen hala ne şansından bahsediyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Annenede mi saygın yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla ve agir kufur Eden biri ile arkadas bile olmam herkes hadidini bilcek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBur nevi mi? Sjjfudid düpedüz manipülasyon bu ne mal bir adammış
00 Yorumla Seviyesiz ve saygısız bır ilişki haketmis iyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılAyrılarak çok iyi yapmışsın, kararının arkasında dur. Üç yıldır bütün küfürlerine ve kötü sözlerine karşı alttan almışsın zaten. Daha kaçıncı şansı vereceksin?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine biraz saygın var ise bu defteri kapatırsın.
00 Yorumla
+1 yılKüfür varsa terk edilir. Açık ve net!
00 Yorumla
+1 yılSadece kufur olarak degerlendirirsen sinirle soylenmis diyebilirim ama bu devamli ve bunun yaninda siddette olursa en basinda ayrilman en iyisi
00 YorumlaVerilmez şans vermişsin pardon şans değil kendinden ödün vermişsin öyle sövülmez böyle sövülür diyip sövüp engellerdim
00 Yorumla
+1 yılSana saygısı yok gibi görünüyor yani sevdiğin insanı kırmak istemezsin normalde.
00 Yorumla
+1 yılYa bende çok küfür ediyorum ama şakayla etmek var bide bunu ciddiyete dökmek var
00 Yorumla
+1 yılVerilmeli, bekle ağzını burnunu kırınca kafana sıkmazsa ayrılırsın
00 YorumlaAğzı bozuk olandan değil. Karakteri bozuk olandan korkacaksın.
00 Yorumla
+1 yılGeriye de zaten bu sözde kalanları icraate dökmesi kalmış enistenin
00 Yorumla
+1 yılKüfür yemeyi seviyorsan sans ver. Yok düzgün iliski arıyorsan o baska
00 YorumlaHayır şans verilmez saygının olmadığı yerde sevgide olmazzz...
00 Yorumla
+1 yılAyrilman iyi olmus uzulme en sagliklisi
00 Yorumla
+1 yılFazla bile dayanmışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Asla affetme bak değişmez
00 Yorumla
+1 yılVerilmez yıllardır aynıymış zaten
00 Yorumla
+1 yılHırbonun teki ya boş ver gitsin işine.
01 Yorumla
+1 yılYine yapar ağzı alışmıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hayır asla affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerilmez iyi ettin ayrıl barışma
00 Yorumla
+1 yılBugün küfür eder yarın döver
00 Yorumla
+1 yılevlenseniz agzina eder söyleyim ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAffetme
00 Yorumla
+1 yılya sinirle olur öyle şeyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın.
00 Yorumla
+1 yılVerilmez.
00 YorumlaHayır verilmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılVerilmez
00 Yorumla
+1 yılSen zaten sana vermissin kaybetmis artik barışma
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden bana küfür ettiği için ayrıldım. Fakat ona şans vermedim diye beni suçluyor. Küfür eden sevgiliye şans verilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler