Hayatını bi anda değiştirmek?

Aslnda bu Değişim size komik ve basit gele bilir ama benim için gerçekten çok zor. Takıntılı olduğum eski sevgilim ve en yakın arkadaşımla ilgili bi durum. Eski sevgilim kendisi hayatımdan çıkmayı seçti 6 ay önce ben çok çaba sarfettim tabi ama bi işe yaramadı bi başkasına gitti o da onu istemedi öylece kaldı en yakın arkadaşım da hemde o çocuğun arkadaşı sürekli haber alıyorum eski sevgilimde arada sırada benim ismimi geçiriyor napıyor falan diye soruyor kız anlatmıyor ama burdaki asıl sorun onun başkasına takıntılı olması belkide seviyodur onu bilmiyorum dün o kızı stakladığını bi şekilde öğrendim ve çöktüm aylarca yıllarca emek harcadığım çok sevdiğim bi ilişkiyi başkası için bitirip hiç pişmanlık duymadan hala onunla ilgileniyor bu durum canımı çok acıtıyor. Arkadaşım desem çok patavatsız üzüleceğimi düşünmeden herşeyi yapıyor bazen beni sevdiğini düşünüyorum ama mesela bu durumda umrunda bile değilim bazı kötü dönemlerimde yanımda olmasını isterdim ama ortadan kayboluyor hep. Bende aynısı yapmaya karar verdim artık salıcam ikisinide vpten 1 tik yaptm instamı tamamen kapatttm artk bulamasnlar beni istiyorum 2ay sonrada üniversiteye başlıycam sadece zor olan kısmı alışkanlk ve bağımlılık yapan şeyleri bi anda kesmek ikisinide çok seviyodum ama çok üzülüyorum diye gitmek zorundayım ne düşünüyorsunuz

Hayatını bi anda değiştirmek?