İyi veya kötü anlamda fark etmez, daha önce hiç hayatınızın tamamen değişmesini istediniz mi ya da şu an ister miydiniz?
.

Bu sene ufak bir değişim oldu olumlu yönde çok şükür. Daha da değişmesi için çabalıyorum.
Doğum harita analizi yaptırmıştım geçen sene tam değişimin Ekim ayında olacağını söylüyordu. 5 yıllık analiz de Temmuz da gelecek. Merakla bekliyorum. Görünmeyeni, geleceği Allah biliyor elbette. Bazı işaretlerle de değişimin olacağını gösteriyordu.🍀
Cevap
8Cevap
İyi yönde değişimleri hep istedim
Sürekli istiyorum zaten
Ne anlamda?
Her konuda, özellikle sevilmek ve aşkı yaşamak anlamında hayatımın bir anlamı olmasını istiyorum
Ay hadi insallah 🥰🥹🥹🥹
Teşekkürler :)
Tabii ki isterdim ama geride bırakıp üzüleceğim bazı şeyler var O yüzden onları bırakıp gidemem sanırım onları alıp gidebilseydim daha güzel olurdu
Hayatımdan memnunum. Değişmesini istemem.
Herhalde yani istedigim hayatı yasamak isterdim şu hastalık sorunlarda kurtulup kendi işimi yapmak isterdim
Umarım en kısa zamanda 🥰
Tamamen değişmesini istemem. Bir kaçtane olmasını istediğim şey var hayatımda, onlar olsun yeterli.
şu an öyle bir isterim ki 5 yıldır sevdiğim o adamı tanımamış olduğum seneye gitmek isterdim merhabadan ötesi olmazdı Ozaman
Bilmiyom 19undan sonra sorunun tekrar sorulmasını talep ediyorum
Nxnxndn sevgiler
Ençok istediğim şey. hayatım degissin hayallerim gerçeklessin nerde ogünler
tamamen değişim hayır istemem böyle iyi ama birkaç küçük değişim çok daha iyi olurdu
İsterdim ama imkansız gibi
tamamen değişti
Evet isterdim
Evttt
Hemde çokkkkkk
İstemezdim
Evet isterdim
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?