Sevdiğim çocuk bir ortamda benim ve kızın hakkında konuşurken kız hakkında deli dolu hareketli demiş benim hakkımda ise daha asil bir tavrı var demiş. Kız çok sevmediğim biri. Onu mu övmüş beni mi?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İkinizi de övmüş. Ama sana evlenicek kadın gözüyle bakmış
sdklsajakcjxc teyze sen bu yaşta manit yapma en iyisi
21 yaşındayım. 10 yaşında değilsen teyzen olmuyorum?
18 yaşındayım yaşı yanlış girmişsin diye biz mi 10 yaşında oluyoruz. d
Yaşı yanlış girdim evet. Fakat 25-28 yaş arası olsam da teyzen olmazdım. İnsanları yaşlarından vurmamayı ergenlikten çıkana kadar öğrenebilirsin umarım. Yoksa aptal bir yetişkin daha meydana gelecek :d
Canımın istediği gibi hitap ederim ironi diye bir şeyi var bilir misin? Olmasa bile sen buna karışamazdın. Ayrıca hakaretle iltifatı bu yaşına kadar gelip öğrenememen de seni aptall yetişkin yapar canım meydana gelmişsin bile.
İroniyi senin gibi ergen gerisinden daha iyi bilirim fakat birine ironi yapman için onu tanıman gerekir. 'r' yapmaya gerek yok yani. Senin gibi 'teyze' kelimesini karşısındaki insana hakaret baabında söyleyen ergenlere laf anlatacak değilim. Fakat başka birine yapmamanı tavsiye ederim hayatının dersini alırsın. Hadi yol al.
Ergen? Ergen olmak utanılacak bir şey değildir ancak senin bunu hakaret olarak kullandığını apaçık görebiliyoruz yani insanları "Yaşından vurma" derken önce kendin vurmamayı dene kendiyle çelişen birisi bana laf sokamaz sadece seni cahil yapar. "r" Yapmak isteseydim yapardım zaten cümlenin başında random var internetten de bu kadar uzaksan pes yani. Başka insanlara da böyle hitap ediyorum ama kimseye bu kadar batmıyor çünkü senin gibi şakalardan bile anlamayacak kadar vahim bir durumda değiller tek kendine yapıldığını sanma yani, sevdiğin çocukta sana hayatının dersini vermiş galiba. Sen de beni tehdit edemezsin kim oluyorsun da beni tehdit ediyorsun ki sen? Kes sesini şimdi sinirlerimi bozma
Hadi paçoz ya yürü. Yol al diyoruz uzun uzun yazmış bide :dd aynen canım az önceki cümlelerini ve kafa yapını herkes gördü bir şeyleri ispat etmek için sıvamana gerek yok :dd
Senin sorduğun sorudan zaten akılsız olduğun belli oluyor kezban sie artık. Sen aptall aptal laf sokacaksın da ben altta mı kalacağım? Çok iğrenç bir karakterin var bu arada çırpınmana gerek yok :D
Aynen bebeğim sütünü iç de uyu şimdi hadi :dd sitelerde uzun uzun yazarak kendini rezil ve komik duruma düşürme...
bunu bana senin demen bir yerlerimde olmadı canım sorduğun soru da acınası yazdığın şeyler de öyle komiksin sadece LŞÖASDĞPÖWQDLDŞLSALŞDWQ
Zaten aşırı rezil ve dibin dibinde olduğun için karşıdaki hakaret edince gülmen normaldir :dd daha dibe düşemezsin karakter ve zihniyet olarak. 'demen' diye de bir kelime yok tdk'da. 'söylemen' olabilir ancak. İki lafı bir araya getirmeyi öğren sonra burada bana laf yetiştir köylü KCLAMCHALSLA
anan köylü kudurrr ŞLÖSQDĞPÖQĞPDĞQWÇQ gizliden soru sormicak özgüvenim var en azından ayrıca yazmayı bilmeyen sensin cahil SLAŞÖDĞWQPÖDĞPWQÖPDWQ
ben senin zihniyetine gülüyorum laf sokma çaban da gülünçç karaktersiz gurursuz ezikk sen eziksin diye herkes öyle olmuyor embesil kezbaannn :DDDD efelenme bana birde uzun yazıyosun diyip destan yazmış HASDSJAHDSAHDHASDHSA
ha bu arada okuduğunu da anlamanı öneririm gerçi daha gerçek hayattan denilen şeyi anlamıyorsun OÖADĞPASÖĞDPWQDAÖDASŞEDĞPWQ
lan senin ismin Anon1g3rl Allah'ın köylüsü KCMABDKAKSMAJ gelmiş bir de bana hesabın gizli duyarı kasıyor :dd
Allah ın cahili istediğim gibi nick koyarım en azından nickim bile belli OASÖDPQÖĞDPASPĞDWQ özgüvensizsin işte zırlama sen git hadi türkçe çalış bi tık anlarsan tabi ŞPÖASDĞPWQPĞDWQPĞDĞPWQ genelde senin gibiler laf bulamayınca farklı şeylerden vurmaya çalışıyorlar
Yavaş kudur yetişemiyorum ahahahahhaha :ddddddd
ne kudurucam ezikk zırla
Ahahahaha yavaş kudur salyaların buraya geldi... Destan yazmış bir de. Reelde şurada yazdıklarınızın yüzde birini yazamayacak HAYATSIZ ve özgüvensiz bireyler olduğunuzu bildiğim için problem yok yarılıyorum sadece KDMABXKAKS hadi yallah senin toxic kişiliğinle uğraşmayacağım daha fazla.
okumadım yazdıklarını dediğin her şeyi sana iade ediyorum cahil sidikli kezbann :D o altındaki sidiklerle istesen de yetişemezsin zaten kudurma suriyeli PŞSAÖDĞPWQĞPDWQDASKD KUDURRR birde upuzun yazmış ahahha
'Sidikli kezban' kalıbından bile belli oluyor seviyen. Sana hakaret etmeden yerden yere çarptım zoruna gitmiş olabilir bir tık KFMABXKAKS bebeğim benimle muhatap olmana izin verdiğim için muhatap olabildin şuandan itibaren izin vermiyorum. Hadi sg köyüne yallah.
Ayy sen bu kafayla anca erkek eli beklersin sidikli kezban kudurmuş saçma sapan konuşma diyeceğim ama kapasite ortada SPAÖDĞQSDWQ DEDİKLERİM ZORUNA GİTMESEYDİ BU KADAR ZIRLAMAZDIN SGGG SİDİKLİ KEZBAN KUDURMA DAHA FAZLA AĞZINA ETTİĞİMDEN BÖYLE AĞLADIN İŞTEE
ailen seni okutmamış ezikkk sg senin muhattabına ihtiyacım mı var asıl sen bu mesajlarımı öpte alnına koy köylüüü ortaokul mezunu olduğun o kadar belli ki LŞÖSADOPÖQPDWQĞ yaş koca beygir olmuş ama zekan 1 yaşında falan herhalde laflara bak deliricem ĞPÖSADĞPÖĞWQPDWQ
Bir üniversitede kaliteli bir bölüm okuyorum bebeğim istersen seni üniversite sınavlarına hazırlayabilirim :dd fakat okuyup yazmayı öğrenmen için öncelikle gramer kurallarından başlamamız gerekecek ;((((
olm şu an kanıt göster ya da bu dediklerini seslide söyle desem 1 kelime edemezsin edersen de kekelersin senin yardımına muhtaç olacak kadar zavallı bir durumda değilim çok şükür hayallerde kendini kandırmaya devam et ha birde bana okuma yazma öğrenme demeden önce hangi cümleniin ne anlama geldiğini öğren kezban PÖASDĞPQASDĞWQDW
ya MALI. 'sidikli kezban' kalıbını da Banu Alkan'dan öğrendin sanırım. Fakat şunu unutmuşsun. O bu sözü Kylie Jenner için kullanmıştı. şu an tam o noktadayız. Ben ağzına etmemle ve seni zırlatmamla Kylie seviyesi. Sende ancak sidikli kezban diye kudurursun eski Yeşilçam oyuncusu. Yazık sana KDMABXKAKSMA AGLA ZİRLAAAA
Anan maallll zihniyetsiz kezban ÖSADPÖĞWQDQPSDWQ KEZBAN VE CAHİLSİN İŞTE GERİZEKALI HALA NEYİ İSPAT ETMEYE ÇALIŞIYORSUN ZIRLA SPAÖDSQÖDSALDÖQWDŞ SEN NESİN PEKİ PRNOSTAR FALAN MI YEŞİLÇAM OYUNCUSU OLMAK DAHA İYİ ASLDÖWQĞPDSA M
Ahahahaha ziirrrrrlaaaa hadi yallaaaahhh
siee kudur
Ühühü hadi defol sayfamdan paçoz. Defol da yatağında zziiirrrlaaaa DLSNCBAKXLANS
anan
aa paçoz lafını bilmem ne kişisi kullanmıştı özentisin prnostar mısın knk ya başka kelime bildiğin yok cahill KEZBAAN ASDĞPÖWQĞPDÖSADWQPÖDLAŞSDĞPWQDS
Hadi paçoz ana bacı yapan birinin seviyesine inmeyeceğim. Git de semtinde ana bacı yap Allah'ın krosu. Köy muhtarı hadi defol yallaahh DOAMXNAHDKAL
Uza lan sidikli kezban PÖSADĞPWQDWQ köylüü ĞPPSÖAADĞPQÖĞWPDQW kudurrrr havlaman öteki mahalleden duyuluyo sus başımızı daha fazla ağrıtma
Ahahahaha bebeğim en çok sen laf soktun ağlıyorum şu an ahahahhaha. Allah'ın taşralısı sg seviyene inmeyeceğim. Paçozsun ve varoşsun. Beni kendi seviyene çekemeyeceksin hadi defol küf peyniri kokulu karı.
kaşar mısın aşağıdan yukarı inilmez zaten sg artık uza ne baş ağrıtıyorsun senin seviyene gelmemek için dua ederim niye glemek isteyeyim aynı zaman da şizofrensin PĞADÖĞPASDWQĞ kaşmerrr
sokak peyniri embesil seni
Hemcinsini tanıyıp bilmeden 'kasar' damgası vuran kültürsüz ve aptal kadın. Cidden seninle muhattap olmayacağım. Kaşar olup olmadığımı bilemezsin sabahtan beri duyar kasıp duruyo ag karısı ettiği lafa bak JDKSNXHAKS ama ben senin varoş olduğunu biliyorum bebeğim cümlelerinin altındaki o ezik ve varos kokusunu uzaktan alıyorum:dd
senin cümlenin altından laf almaya bile gerek yok ezik ve varoş olduğun 2 sokak ötesinden belli boş yapma kaşmer hemcinsini aşağılayan birisi de sensin zihniyetsiz kendinle beni aynı kefene koyma cahil benim üslubuma laf edecek son insan dahi değilsin aa unutmuşum sen cümleleri de anlayamıyodun dimi LŞÖSADĞPÖWQĞPDÖASLŞDÖWQŞDPĞAWQ
Kadın kadının yurdu değil kurdudur' sözünün canlı örneğisin ag malı. Kadınların yüz karasısın. Hemcinsini tanıyıp etmeden, en ufak hoşlanmadığı noktada 'kasar' diye yaftalayaman cümle kuramamandan bile daha iğrenç. Beynin o kadar boş ki karşımda tartışmaya layık bir zihniyet bile göremiyorum. Yazık sana ve senin kafanda olan diğer kadınlara.
Sen bana laf edecek son insan bile değilsin. Kadınlığı bırak insanlığın yüz kararasısın ironiden bile anlamayan birisiyken niye hala laf sokma peşindesin senin kafan bile yok beynin de boşluk var diye herkesi kendin gibi sanma ve bu kadar da kudurma mk malı insanları bu kadar takıp kafa ütüleyeceğine git hayattan intihr et ne bileyim ayrıca tanımayıp etmeden ergen olduğumu ya da aptal olduğumu çıkaran sen değil miydin? Köylü milletin efendisidir şehirli olmama rağmen diyorum cahil ve eziksin. İnsanları da bu kadar takma gül geç okuduğum mesajlarına da gülüyorum sadece bil istedim yani hayatın boyunca seni kimsenin sevmemiş olması beni öyle yapmaz bu arada git bir dediklerini oku sensin iğrenç cümledeki dediğin her zerre birbirinden alakasız. Madem layık görmüyorsun neden sabahtan beri laf yetiştirme peşindesin? Cidden kuduruksun bu dediklerim kulağına bi tık küpe olsun çünkü bu kafan ve zihniyetinle pek bir yere geleceğine inanmıyorum :D En çokta çevrendeki insanlara üzüldüm
Hemcinsini aşağılayan önce sendin bunu da bil tanımadan etmeden "aptal" dersen "kaşar" dememem de zoruna gitmeyecek mk karısı seni bana gelip kendi çeliştiğin kelimeler ile cümle kurmaya çalışma sadece laf sokayım derken kendini rezil eden beynine gülüyorum asdlksajdksad
Kes sesini eğitimsiz. Önce git ait ve mensubu olduğun kadın cinsiyetiyle alakalı şeyler oku. Hemcinslerine destek ol. En ufak şeyde 'kaşar' diye damgalama. Bunu erkekler yeterince yapıyor zaten. Bari hemcinslerimiz yapmasın. Yazık senin zihniyetine. Bir de intihar et yazmışsın. İntihar edecek kadar yıkık bir hayatım yok. Fakat bunu psikolojisi cidden çok kötü bir insana söylediğini düşün. İnsanların hayatına çok olumsuz anlamda dokunabilirsin. Yazık gerçekten sana. Eğitimsiz ve cahilsin.
Sen kes sesini dengesiz sen kimsin bana kes sesini diyorsun? Feminist mi kesileceksin şimdi başta "aptal" damgalarsan ben de "kaşar" derim o zaman niye aynı şey olmuyor? Bu arada kendini bir "ergene" karşı kontrol edememen daha da cahil olduğunu gösterir. Bu kadar mı dediklerim canını acıttı? Birde ciddiyim okuma yazmanın olduğunu düşünmüyorum intihar et derken her söylenen şeyi bu kadar kafana taktığın için dedim ezik bir karakterin var bunu yıkık bir hayata sahip olan insana desem de bir şey değişmezdi çünkü ikiniz de aynı zihniyettesiniz zaten. Bu hayatta her zaman karşımıza engeller falan çıkacaktır bunu bilmeyip o kadar "s. çar s. çar kaçarım, daha olsa yeniden temizlerim" zihniyetin daha da acınası. Dediğim şey ironiydi bunun için bile bu kadar kuduracaksan yaşama hele hele bir sanal için. Tek hayatın sanalsa da ciddi ciddi hayatsız olduğun hemfikrindeyim çünkü çevrendeki diğer insanların da sanaldaki gibi embesil ve aptal bir zihniyetteysen hayatsız olduğunu çoktan biliyorlardır. Kendinle çelişme artık.
Hiç gücünmeyeceksin eğer başta sen birine hakaret edeceksen diğer hakaretler duyunca kadın hakları makları tamamen boş yapmış olursun ki yapıyorsun zaten
Birde bu dediğin şeylerden kendine gram güveni olmayan bir insan olduğunu fark ettim git psikoloğa içini dök çevrendeki insanlara yazık sadece en azından ben sanalım ama dünyada sen ve senin gibi şakadan bile anlamayan kendiyle çelişen insan kalıbında yaratıkların dolaşması üzücü..
Aptal olduğun cümlelerinden anlaşılıyor. Net şekilde aptalsın. Ama 'kaşar' dersen o farklı bir kapıya çıkar canım. Hemcinsini hoşuna gitmeyen bir şey söyledi, seni yerden yere çarptı :dd diye kaşar diyemezsin. Bu arada bu tür sitelerde üyeliğim bile yok. Anon1g3rl diye hesap açan sensin:dd Sabaha karşı soruma teyze meyze diye cevap veren de sensin umarım farkındasındır. Yani bebeğim benim hikayeme konusun. Ben senin sayfana gelip yazmadım sen benim sayfama gelip yazdın. Bu da kimin hayatsız olduğunu net şekilde gösterir.
Önce haddini bil ondan sonra karşı tarafa kendini kanıtlamaya çalış bu dediğin her şeyde kendinle çelişmen bile düşük bir iq'ya sahip olduğunu gösterir ve böyle bir akıl boşluğuna sahip olan birisi bana ne kadar hakaret ederse etsin umurumda olmaz dediğin her şeyi tamamen sana iade ediyorum çok gülünç bir insansın yazdığın şeylerden kendini "zeki" biri gibi göstermeye çalışıp kendinle çelişerek de sadece kendini rezil etmiş olursun. Kendinden küçük biirlerini aşağılamadan önce onların ağzına laf olmamayı gerektirecek kadar asil bir insan olmayı dene.
Birde aptal olan kişi sensin aşkım gene kendinle çelişen bir kuduruksun sadece kaşar olduğun da apaçık ortada kaşar ve aptalsın aptal karı seni hayatsız olmasaydın bu kadar dediklerimle uğraşmazdın ve zoruna gitmezdi şimdi istediğin kadar bağır çağır kudurrr
Yazdıklarını okumadım kıçını yırtma. Noktalı virgüllü cümle kurmayı öğrenirsen belki bir gün ödül olarak okurum. Hadi varoşella defol artık yazıp durma. İğrençsin.
Senin gibi biri bana aptal dedi diye aptal olmuyorum bu siteyi de ciddi ciddi kullanacak kadar eziksin ezik, cahil, aptal.
Sensin iğrenç dediğin şeyler tamamen boş birazdan paşa paşa cevap verirsin şaşmam sadece boş yapan bir eziksin
Aptalların beni okuması sadece beni üzer bu yüzden hiç okuma o "ödülün" de kendine kalsın bu kadar da ezik ve hayatsız olma uza şimdi köylü seninle muhattap olduğum için de öp alnına koy ezik
Hahdahslgkaks
@krisby Yazık bu kıza ya ortaokul mezunu falan herhalde birde kendiyle çelişiyor cümle kuramıyor
ıkı tarafa da esıt mesafede rekabet ortamı yaratıyor gibi geldi
Bence övme durumu yok üzgünüm
kendinı övmüş