Astroloji & Burçlar Hangi burç övgüleri hak ediyor? efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 710 Yapay Zekaya Sor Evet kovalar muhteşem bir detay 😍😎💃Sakın linçlemeyin soru tamamen eğlence amaçlı asla burçlardan anlamam 😂😂 Kesinlikle kova Tabi kiii kova Kova en mükemmel burç Diğer burçlar 😅 Ne övdün beeee kovaları 😂 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi burç övgüleri hak ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% Başak +1 yıl Burçlar hakkında çok bir fikir sahibi insan değilim burçlara inanmam ama övgüyü hak etmek için de oplum ve insanlık adına yararlı işler yapmak ve Allah nezdinde iyi bir insan olabilmek Bence övgülerin en güzelidir 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 311 cevap paylaştı. Bende diyorum bu özelliklerin hiç biri bende yok 😀 1 15 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Kova mısın? 😅 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl elhamdülillah :D Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Mükemmel bir detayız işte 😌 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl inşallah tüm kovalar benim gibi değildir yoksa vay milletin haline Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Neden? Yorumla _snow_ Balık +1 yıl ben kendimi biliyorum geçimsiz adamın biriyim :) Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Sen burçunu tekrar araştır kova değilsin bence 😅 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl en orjinalindne kovayım hemde Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Çok ilginç burçlardan anlamam ama kendimden pay biçiyorum bayaa uysal geçimli biriyim tabi istersem 😅 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl nalet aksi ihtiyarın tekiyim :D hiç bişey bulamazsam kendimle kavga ederim :D Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Tam dengesiz manyak 😅 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl çok şükür :D Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Bu bir kova burçu özelliği 😅 Yorumla _snow_ Balık +1 yıl Teşekkürler 😀 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Ricalar kova😎 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% Oğlak +1 yıl Kesinlikle kova tabii ki : )) 1 6 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Tabi kiii kova 😌 mükemmel bir detayız 😂😂 Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Tabii ki hiç şüphemiz yok... Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Sen gene yorgunsun belli Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Yaşlandım malum Yorumla blackman3419 Oğlak +1 yıl Tenk yu : )) Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Rica yuu Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 730 cevap paylaştı. Başak burcuna mensup biri olarak, çok hassas, sevecen, iyi niyetli ve temiz bir burcum olduğunu düşünüyorum hemşo 😅 2 4 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Ama yine de kova burçu en mükemmel burç dimi hemşo 😅 Yorumla Semih6934 Başak +1 yıl Evet hemşo 😂 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Sağ ol hemşo 😂😂 Yorumla Semih6934 Başak +1 yıl Sen de sağol 😂😊 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% Akrep +1 yıl Tabiki istisnalar var asla herkese söylemiyorum bunu linçlemeyin 😂 ama kova kadar berbat bi burç görmedim 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Aslaaa üzerime alınmadım 😌 İşin espirisi tabi burç konusu 😅 Yorumla Besara Akrep +1 yıl Alınmaa aslaaa sadece tanıdığım kovalardan bahsediyorum ama tabiki işin esprisi yani karakter önemli ☺️ Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Kova hakkediyor evet ama bir yay kadar da olamaz. 😅 Yay burcunun olduğu yerden eğlence eksik olmaz.. 😅 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Yay kadınlarını severim 😌 Yorumla TatlıKızzzz34 Yay +1 yıl Bizde kovaları severiz.. 🥰 Yorumla
Ouzben Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% Oğlak +1 yıl Burçlardan anlamam ama en sevmediğim burç kova ybjfbkfbjfnjfb 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Kovalar üzüldü buna 🥲 Yorumla Ouzben Oğlak +1 yıl Maalesef çok dengesiz tutarsız oluyolar Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% İkizler +1 yıl Kova burcu tez canlıdır, yorar bitirir adamı🤣 ama yengeç burcu öyle mi ya...💙 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Kova burcundan sonra en iyi burç yengeçtir ama en mükemmel kova 😌 Yorumla Tersy İkizler +1 yıl 😜😜 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% Balık +1 yıl İkizler erkeği tabii ki. Kesinlikle kadını değil 🤣 1 4 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Yoo kadınları da iyidir kardeşlerim ikiz iyi anlaşırım ikizlerle Yorumla ErtugrulKARTAL1903 Balık +1 yıl Benim de eşim ikizler. Hiç anlaşamıyoruz 🤣 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Burçu yüzünden olduğuna emin miyiz😅 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 Balık +1 yıl Bence evet. Bütün özelliklerini taşıyor yani 😂 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay +1 yıl Bu sayılan özelliklerin bazılarında bana %1000 ve üzeri verdikleri oluyor😅 ama kovalar iyidir cana yakındır😅✌🏻 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Yengeç +1 yıl Kova burcu ve duygusallık... İnandırıcı gelmedi. Diğer özellikler tartışılır. (Bende eğlencesine yazdım.) 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% Yengeç +1 yıl Ahh keşke kova olsaymışım dedim bunun üstüne... 1 0 Yorumla
Athmete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% Başak +1 yıl Hayatımda hiçbir kovayı sevemedim.Kova kızları= Kibir TanrısıHer şeyin en iyisi ve en doğru olduklarına inanırlar hemde dogma gibi inanırlar. Aşırı iticiler 0 0 Yorumla
кая_кüяеsi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% Koç +1 yıl Ayıpsın, tabiki koç ve kova 😂 2 1 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Ahhh cansın 😌😂😂 Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Yengeç +1 yıl Kova en mükemmel burç 😂 2 3 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Bana bilmediğim bir şey söyle 😂 Yorumla Hopss Yengeç +1 yıl Ama mükemmelliği icat eden yengeçler 😂 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Ama kovalar en çok mükemmel 😎 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi. Zaten farkı aklı başında her insan anlar 😎 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Ya bütün burçlara böyle yazıyorlar, bütün burçlar iyiyse bu kadar kötü nerden çıkıyor 😂 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Başka çaremiz yok maalesef. Ne övdün be diyorum. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 428 cevap paylaştı. Kova tabi ki 😂 sende mi Kovasın benim gibi 🤔😊 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Detaylardan belli dimi 😅 evet kovayım Yorumla FiqHtShoT Kova +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% Balık +1 yıl Burçlarla hiç aram yok 😅Balık nasılmış 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Balık fazla duygusal 😅 ama kova burçları mükemmel 😌 Yorumla umeyirarsln Balık +1 yıl Yok ya kova burcu mükemmel değildir 😅Ayrıca balık çok da duygusal değil bence 😂 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslan ve kova diyelim hadi 😂 1 1 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Ahaaa ortaya ben çıktım ahah 😂 Yorumla
Odlarlxi Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Aslan +1 yıl E aslan ya övülecek başka burç mu var ahahahah 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% Başak +1 yıl Tabiki aslann 🦁 1 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl O da olur yükselinim asla 😌 Yorumla Krykos Başak +1 yıl Fena :)) iki övgüye layık burç Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Yay +1 yıl Ne övdün be. 1 1 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl 😅😅 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% Balık +1 yıl Burc burc diye kafayi yediniz 0 2 Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Keşke detayı oksaydın Yorumla neysebensakinimm Balık +1 yıl Gereksiz detaylara takılmıyom Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 İkizler +1 yıl Selam,İkizler im ama İkiz değilim? :)) 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç Burcuuu :D 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. akrep bence 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 640 cevap paylaştı. Ikizlerr😂😂 0 0 Yorumla