erkekler güzel -iyi aile terbiyesi almış- kariyer yapmış bir kadından niçin uzak durur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi aile terbiyesi almış olayını çok abartmış olabilirsin elime erkek eli dokunan olursa evlenmek zorunda falan olursa yanaşmayabilir sonuçta aşk dediğimiz önce güvenle başlar huyunu görerek sevmeye başlarsın birden bire sevme yok yani ilk görüşte elektrik almazsan da olmaz önce elektrik alacaksın görüşerek güven sağlayacaksın bu benimle buluştu iyi aile kızı böyle mi olur demez kimse sana kimlere kötü gözle bakılır onu da diyeyim sinema köşelerinde ilk günden sevgilisinin kucağında zevkten uçanlara gün de bir sevgili değiştirene kötü gözle bakılır bu zamana kadar flörtün olmaması dezavantaj erkeklere yaklaşımından çok sevgili adayına yaklaşımın nasıl onu tutturman gerek hep mesajı ilk sen atarsan hep sen ararsan müsaitdeğilim deyince trip yaparsan bu kaçar ama erkek peşindeyken sende daha çok koşturmak için mesaj atmayıp sebepsiz yere susarsan bu da kaçar ortayı bulup öyle davranman gerek ki bağla kendine b süreçten sonra kimsenin aklına gitme karşındaki erkeğin kendi aklıyla hareket etmesine özen göster anne kuzusu birini bulursan yandın hayırsız evlat olursa olmaz ortayı bul ne sen ilişkine (flört söz nişan evlilik) aileni karıştırma o da karıştırmasın herşeyinizi kendiniz halledin kimseden medet uman minnet eden olma mutluluk seni bulsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
HERŞEYİ GÖRMÜŞ GEÇİRMİŞ BİR ERKEĞİN YEMEDİĞİ HALT KALMAMIŞTIR. BUNA AİLESİ BUNA KIZ BAKIYOR ÜNİVERSİTE BİTİRMİŞ BAKIMLI MAKEN GİBİ KIZA GİDİYORLAR OĞLAN HAYIR OLMAZ BANA 18 YAŞINDA OKUMAMIŞ HİÇ BİR YERDE ÇALIŞMAMIŞ EV KIZI BULUN DEMİŞ BULUNUR EVLENİRLER ÇOCUKLARI OLUR ANCAK ADAM HOVARDALIĞA ASLA VAZGEÇMEZ KADINDA SES ETMEZ.
ŞİMDİ BAKIMLI ÇALIŞAN KADIN
ERKEĞİN GECE GEZMELERİNİ KARIŞACAK.
ERKEK KENDİ KAFASINA GÖRE TAKILAMIYACAK
ÖZGÜRLÜĞÜ KISITLANACAK
YANLIŞ YAPTIĞINDA KADININ ÇEKİP GİDEBİLECEK
HERŞEYİ İYİ BİLİYOR BENİ ALDATTABİLİR.
KORKULARINDAN KAYNAKLANIYOR.
İŞİN ASLINA GELİNCE ERKEKLER ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞIN İÇİNDE GÖRMEMİŞ İNSANIN HERŞEYE MERAĞI DAHA FAZLADIR. ASLINDA KADIN ERKEK FARKETMEZ BİR İLİŞKİDE EKSİK BİRŞEY BU CİNSELLİK OLUR DUYGUSALLIK OLUR FARKETMEZ O İLİŞKİNİN HAZİN SONU BAŞKA İLGİYE YÖNELMEDİR.
SİZ SİZ OLUN EĞER BİRİNİ SEVİYOR VE SEVİLDİĞİNİZİ HİSSEDİYORSANIZ HAYATIN AKIŞINA KAPILIP İHMAL ETMEYİN. KEŞKELERLE BAŞLAMASIN CÜMLELERİNİZ.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşının 32 olduğunu yazmışsın ve de güzel olduğunu söylediklerini. Bende sana şu kadarını söyleyeyim. 25 den başla. 35 ine kadar olan birkaç tane arkadaşım var. Kariyer yapmış ve gelir durumları da iyi. Güzel diyoruz ama aslında bakımlılar. Herhangi bir al benileri yok. Mesela ben 29 yaşındaki bir kız arkadaşımı sevgilimin kuzeni ile tanıştırdım. Aldığım duyumlara göre ağzına düşmediği kalmış. Albeni sıfır oluyor böylelerinde. Tamam güzeller, bakımlılar ama bir çekicilikleri yok. İnsan uzun süre vakit geçirince sıkılıyor. Eski sevgilim de aynı şkildeydi. Güzeldi çıktık ama huyu suyu berbattı. Şimdi 29 yaşında ve hala bekar. Dolanıp duruyor :) Durum bu yani arkadaşım. Yalnız şu var ki; her körün bir sağır alıcısı vardır.
24 Yorumla- +1 yıl
Bence eic seç
- +1 yıl
Adam haklı beyler Dağılın
Cevap sahibi+1 yılKimse de alınıp darılmasın. Neyse onu söyledim. Yoksa bu zaman da öyle bir hatunu kimse kaçırmaz. Neredr görülmüş öylesinin evde kaldığı. Kalanlar yalnızca bu anlattığım kısım. Üzülecek bir yanı da yok. Allahın takdiri. Al beni dediğinde bakkaldaki 0.50 kr. luk albeni değil ki gidip alasın.
Soran+1 yılbenden sıkıldıklarını söyleyemem çünkü hiç bir erkekle buluşmadım çıkmadım çünkü çıkma teklifi eden yoktu ama kız ark. muhabbetim iyidir
1. Kadınlar fazla para kazanınca, erkekler kendilerini yetersiz görüyorlar. Çevre baskısı da var tabi.
2. Uzaktan erişilmez gibi görünüyorsunuz. Örnek:Yaa olm şu kız çok güzelde bana bakmaz l*n ben nerdeyim o nerde gibi.
3. İyi eğitim alan kadınların %90 ı kendini kaf dağında sanıyor. Burnunuz yukarda hep. İtici oluyor. Bu genelleme tabi mutlaka istisna vardır.
Bence sebepleri bunlar, canayakın, bakımlı, eğlenceli bir bayanı her erkek ister ama ukala ve elde tutmak zorsa, çoğu erkek istemez. Bunlar benim görüşlerim abla. Mutlaka seni de sevecek biri olacaktır. Sadece kendini çok soyutlamamalısın bence. Sana yaklaşanlara biraz sıcak davranabilirsin, faydasını göreceksin.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
106Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Genelde burunlari havada olur ve fazla oz guven fazlaliklari vardir.. ya da oyle zannedilirler.. yoksa hepimiz boyle bir kadin istiyoruz ama hani nerede? Zuppe kadinlarla dolu ortalik.. tevazuyu kaybetmis olduklari bir gercek , cogunun.. ya da , bu kadin bana bakmaz deniyor..
00 Yorumla
+1 yılsen bu sorunun cevabını düşünüyorsun, bazı erkekler de yakışıklı, kültürlü ve kişilikli bir adam olmalarına rağmen birçok kızın kendileri ile ilgilenmediğini düşünüyorlar. çünkü artık birkaç günde tanışıp, 1-2 ay belki daha az, belki daha fazla sevgili olup ayrılıyor insanlar. yani senin tanıştığın erkekler seni tam olarak tanıyamıyor. iyi aile terbiyesi alıp almadığını bilmiyor. ufak bir fikir ayrılığında karşısındaki kıza ağıza alınmayacak sözler sarfeden, namussuzlukla suçlayan, kişiliğine küfreden erkekler çoğunlukta. beyaz atlıyı beklemeye devam abla :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl''Erkekler'' diye genellemeden önce, hangi tür kekolarla.. pardon erkeklerle takılıyorsun; iyi gözden geçir bence..
Biz de Demet Akalın kafası yaşayan, 7/24 kendinden daha akıllı telefonuna kafasını gömerek yaşayan, bol rimelli salak kadınlardan gına geldi..
O kadar ortam görüyorum, o kadar yer geziyorum ama şu dediğin türde, ayırdedici bir özelliği olan, kendine has bir kadın yok işte..
Ne uzak durması..
Bir bulsak, sülük gibi yapışacağız ulan!12 Yorumla
Soran+1 yılpek erkeklerle takılmam bu yüzden kaç erkek tipi var bilemiyeceğim
- +1 yıl
Hah, önce onu bir öğren..
Sonra başlık açarsın..
Kaçmıyor site..
Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. çünkü kadıno lnardan üst anca zeki, çevik ve akıllı bir erkek böyle bir kadının değerini bilebilir. Toplumumuzda erkeklerin %90'ında varsa yoksa gurudan yelek ve içi boş özgüveno lduğu için bu güzel akıllı zeki, seksi bacılarımız evde kalıyor maalesef.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılYoo durmuyorum aksine akıllı kadın istiyorum ama erkeğini ezmesin onun iyiniyetli olduğunu bilsin mesela benim yakınımda bir çift var kız akıllı ama pekala çok saygılı bir şekilde anlaşıyorlar keşke her insan böyle anlayışlı olsa da öükemmele yakın ilişkiler olsa ne güzel olur hayat çiftler için ah ah yoksa kız akıllı olsun tabi ama ezmesin ya da kalkmasın bir yerleri yüz verdikçe a. zımıza s. masın
00 Yorumla
+1 yılBad girl - bad boy özentiliği dönem vardır bir süre. İki cinsiyet de idealden uzak durur. Heyecan arama peşindedir çünkü. Bu dönem geliiir , geçeerrr. Bir de bakmışsın ki hanım hanımcık biriyle evlenmişsin ve çocuklarınız olmuş. Bad boy - bad girl birer hevestir. Onlardan ideal eş meş olmaz arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılÇünki erkekler kendini kadından daha yüksek görürler ve yönetmek isterler kariyer yapmış zeki bir kadınınla başa çıkamayacagı ve altında ezilecegini bildikleri ićin tercihlerini kendinden zayıf kadınlardan yana kullanırlar. . .
00 Yorumlaerkekler bu tür kadınardan korkarlar... neden mi dersen kandırması zordur aldatması zordur yalan söylersin yutturması zordur yani o tür bayanlar erkeklerin bas belasıdr o yüzden pek sevmezler sevselerde gecelik severler yani... tabiki bu benim düşüncem :)
10 Yorumla
+1 yılÇok tehlikeliler her an boynuz yeme riskiyle karşi karşiyasın ya malınla oynar ya da canınla bu gerçektir adam gibi evinde oturup ev işleriyle uğraşacak erkekte sağa sola yeltenmeden adam gibi helal para kazanıp getirecek evine kadın kariyer yapacaksa mutfakta yapabilir haaaas haaaa haaaa
00 Yorumlaaslında bu sorunun cevabı çok basit bu dünyada verenler varken sevenlere sıra gelmez
40 YorumlaBazıları eğlenmelik kız bulup eğlenip hayatı dan çıkardıktan sonra bu tarz kızlarla evlenir farkındaysan eğlenirler daha sonra ıyı aile kızlarıyla evlenırler
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir düşüncede olan kimseye denk gelmedim asıl biz erkekler sizin için aynını düşünüyoruz. :) konuştuğum kızlardan biri erkek dediğin uslu değil p*ç olmalı dedi buna ne demeli? :D
00 Yorumla
+1 yılOldukça ince ruhluyum, iyi bir okuldan mezunum, iyi bir işim var, çok iyi bir aileye mensubum, iyi bir aile terbiyesi aldım, giderim de var hani. :) Bahsettiğiniz kadın modelinin yanına yaklaşmak mümkün değil; şimdiye kadar gördüklerim, sohbet ettiklerimin neredeyse tamamı büyük dağları ben yarattım havasında. Bir yerde bir yanlışlık var, sorunun cevabı siz bayanlarda...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. asagılık kompleksi
erkek kadının ondna ıyı oldugunukabul edemez cunku
siddt gostermeye kalkar... yemez
caliştirmaz engel olur bazı seylere gene yemez
sonra hatun adamı * eder adam gıbı bırını bulur
ceker gider adamda yedıgı boynuzla kalir10 Yorumlabeklentisi yuksek olabilir, yasam sekli uymayabilir, her tartismada uste cikmaya calisabilir, ( benimde param var, sana muhtac degilim hesabi) .. Secenekleri arttirabiliriz bu sekilde.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu tartışmaların yaşanması için kariyer yapmak gerekmiyor ki
ekonomik özgürlüğü olan her kadın ile bu tartışmalar yaşanır
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik düşünmüyordur. Ciddi olabileceği insanla gönül eğlendirmemek için boş insanlarla takılır. Tamamen karşı olduğum bir düşüncedir. Fakat üzgünüm böyle.
00 Yorumla
+1 yılBöyle birşeyin sonucuna nasil vardin? Kim niye iyi terbiye almiş görmüş geçirmiş bir eğitim seviyesini aşmış insanı beğenmesin
02 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 32 bugüne kadar ne çıkma teklifi nede evlenme tekl aldım erkeklerin anneleri bile bana bakmadı
çirkin değilim güzel old. söyler ama yanlızım- +1 yıl
Başka sebeplerden olmali Ama bence bu sıraladığın nitelikler bir eksi değil bir artıdır. Kimisi belki okuyup bir yere gelememiştir Kendine senı bir kademe büyük görüyor olabilir.
+1 yılSalaklarda o yuzden kendi gelismemislikleri yuzunden ezikliklerinden dolayi ustun kadina karsi oyle bir tavir sergiliyorlar
10 YorumlaBen öyle değilim amaaaa geneli iyi aile terbiyesi aldığından uzak durr evet acı ama gerçek ülkenin hali :(
03 Yorumla
Soran+1 yılaile terbiyesi alınca ne oluyor vermezler diye mi çekiniyorlar?
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle birileri kaldı mı ki varsa tanıştırın :) Kızlardan korkar olduk erkeklerden daha çetrefilli düşünüyorsunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
İşin komik yanı tüm kız arkadaşlarım hali vakti yerinde ve kendine göre güzeldi :)
Fakat eksik olan belirli kriterleri sağlamıyor olması iyi bir aile terbiyesi, insancıl, giderek herşey yozlaşıyor aslında farkında değiliz...
peki siz neden size değer verenden sizi gerçekten sevenden efendi karakterli insanlardan ısrarla uzark durup yakışıklı piç serserilerin yatağına giriyosunuz? ben şahsen senin dediğin gibi bir kız hayatımda görmedim. çok isterim öyle birini ama yok.
00 YorumlaÖyle birinden uzak duran demekki herseyi birakmis afedersin bitaraflarinin pesine dusmustur bakmazsa bakmasin, daha iyi yani
00 Yorumla
+1 yılne alaka ya bence erkekler akıllı kadınları daha ilgi çekici bulur?
11 Yorumla- +1 yıl
Aslinda dedgin gibi olmali ama bazi dangalaklarimiz korkularindanmidir nedir zrki kizdan kacarlar asagilik kompleksi iste
Çünkü bu tip kadınlar iyi kadınlardır. Bazı erkek hayatlarına heyecan katmak için biraz kötü kadın tipini de isteyebilirler.
00 YorumlaBak cevabi kendin verdin terbiyeden bahsettin onlar genelde terbiyesiz sever 😉
12 Yorumla- +1 yıl
Bir perdenin arkasindaki terbiyesizi severiz ;-)
+1 yılya kariyer konusu o kadar mühim değil ama onun yerine bilgili kültürlü olması bence bu bahsettiğimiz kadını hint kumaşındna farksız yapar :)
00 YorumlaEvlilik için öylelerini tercih ederler ama eğlenmek için tersi olanları tercih ederler bence.
00 Yorumlaöyle kadınlar genelde gidip en odun erkeği bulur da ondan :)
00 YorumlaKedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş :)
ya da kız kendisini iyi görüyodur ama belkide dışaşrdan düşündüğü kadarda mükemmel görünmüyordur.00 Yorumla
+1 yıluzak durmak istemem elbette ama okulunda üst seviyede ve tahsili olan bir bayan da benle ilgilenmez
00 Yorumlabirilerinin onların ayak işlerini yapmasını isterler çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılharika
Öyle kadın mı vardı da uzak durduk, inanmaz erkekler. D
00 Yorumlabence kaldıramayız diye korkuyolardır yani taşıyamam ona yetemem diye çekiniyolardır.
00 YorumlaAslında uzak durmayız ama bazı kızlar niteliklerinden dolayı çekilmez kaprisi egosu, tuhaf oluyorlar. Tanıdıgım kızlar var. Maddi olarak süper yaşantıları var ama görünce kaçıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılaltta yazılmış zaten akıllı kadını pek sevmezler :D
10 Yorumla
+1 yılKorktukları için. Kadının avcunun içinde olmasını ister bu erkekler
20 Yorumla
+1 yılHiçde durmuyorlar o eskidendi artık kadınında mesleği önemseniyor...
00 YorumlaBence öyle bişey varsa kendisini ona layık görmüyodur
00 YorumlaKeşke öyle birisi çıksa karşıma. İnşallah da çıkar.
00 YorumlaAyni soruyu sordum bnde su kaniya vardim cunku onlar aradiğin ciddi erkek degillll
00 YorumlaSalakmı erkekler niye uzak dursunlar:D Denk gelse keşke...
00 Yorumlauzak duranlar evlenmek değilde eylenmek isteyenlerdir. Niyeti ciddi olan bir erkek böyle bir kızı kaçırmaz...
00 YorumlaErkeklerden seviye olarak fazla olurlarsa evde kalmalari guclu bir ihtimal olabiliyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman kızlar evde kalmamak yaşlı kedili teyzeler olmamak için türkiye gelişmeyecek mi?
- +1 yıl
Ben zaten egitim kariyer olarak kendimden dusuk birisi taraftari degilim genel dusunceyi soyledim ne yazikki kizlar genel olarak turkiye de daha bir geri planda bu da kizlarin okutulmasina onlarin okuma isteklerine yansiyor. umarim bu surec hizli bir sekilde degisir. Ama kendi fikrimi soyleyim kadinlarin ilk gorevleri cocuklarina bakmaktir 2 yasina kadar bebek gelisimi cok onemli. Sonucta benim bu konudaki dusuncem kadinlarin kendi ayaklarinin uzerinde duracak kadar egitim gorup kariher yapmalari ama bebekleri soz konusu oldhgunda bir sure esas gorevlerine donmelilerdir.
Çunku kölesı gıbı davranamaz karıyer sahıbı kadın güçlüdür güçlü kadını erkekler sevmez
02 Yorumla
Soran+1 yıleic olmaya adaysın
Siz cok zor kizsiniz gonul eglendirme yok ondan cahil degilsiniz neyin ne oldugunu biliyon ileriyi tahmin edebilioynuz o yuzden
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim gibi kızların evlenmeye hakkı yok mu? tüm hayatımız seminer diplomalarla mı geçicek hayatımı mahvetmişim ozamsn
- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yıluzak durmaz aslında. bence sen kendini belli etmemişsin ;)
00 Yorumla Kim çıkardı öyle oldugunu tam aradığım kişidir onlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba öyle olduğunu düşünen sadece sen oldupundan olabilir mi?
10 Yorumla Yanlış izlenim oluşmuş sende ben kölesi olurum öylesinin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşağılık kompleksi olabılır belki , kendini daha alt sevıyede gördüğü için daha aşağıda bir bayan arar bızım toplumda aşağılık kompleksi çok fazla buda eğitimden kaynaklı biraz.
00 Yorumlaİstemeyiz çünkü bayanın bizden üstün veya bize eşit olması bizi rahatsz eder. Evin direği erkekse kadından üstün olmalı
00 YorumlaÇok bilmiş oluyorlar abi bkz: "dünya 7 günde olmuş, bana bıraksalar 48 saatte hallederdim" edası var hepsinde.
Çok sıkıntı02 YorumlaNiçin uzak durur değil kim uzak durur desen anlarım gündelik takılim fucking all time diyen adam uzak durur evlencek adam atLar
00 Yorumla
+1 yılHani nerde la öyle birisi kaldı mı onlardan? Ben nesilleri tükendi sanıyordum ama...
00 YorumlaKorktukları için. Zira akıllı ve tutucu oluyorlar. :)
00 Yorumlabenim aradığım ve bulduğum kadın modelidir. bende henüz anlamış değilim...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben master yaptım 3 dil biliyoru iyi bir işim var ve güzelim bakireyim yemek yapmayıda biliyorum ama YALNIZIM... uzak duruyo erkekler yanaşamıyo :'(
012 Yorumla- +1 yıl
hehe:))
- +1 yıl
fotoğrafını koyda yüz görümlülüğü takalım
- +1 yıl
eğer dediğin gibiysen gel ömrüm sana feda olsun :D
Soran+1 yılbizim halimiz ne olucak? ailenden evlen baskıları var mı?
mesleğin ne tatlım
Cevap sahibi+1 yıluzmanım. ailem baskı yapmıyor ama evliliğimi görmek istiyorlar
- +1 yıl
Gel benle evlen guzelim sana talibim :))
Erkekler kendinden daha üstün kadınlardan çekinir racona ters :D
00 Yorumla
+1 yılHer erkek kendinden üstün kadını kabul edemez de ondan. Hem bu tipte bir kadının istekleri bitmek bilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım senden küçük eğer senin için sorun olmayacaksa ben seni alırım. Tabi saydığın özelliklere sahipsen
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada doktora tez dönemindeyim
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler güzel -iyi aile terbiyesi almış- kariyer yapmış bir kadından niçin uzak durur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler