Aşk İlişkileri Evleneceğimiz kişiyi rüyada görmek için formül var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yoksa anca rüyada mi 😝😝😝 Güncellemeler+1 yıl İsteyen realist isteyen şakaci yorum yazsin... Güncellemeler+1 yıl Mantikli soruya 2 kişi gelirken buna ne meraklisiniz ya Evleneceğimiz kişiyi rüyada görmek için formül var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kara__Dayı Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 3 dal kırıçı otunu alıp 5 pardak suda kaynatarak bi tarafınızı sürüyorsunuzsonra o sürdüğünüz tarafa acı biber sürerek uyuyuyunca rüyanızda göreceksiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi efendim Yorumla Kara__Dayı +1 yıl bol şans ödemesini rüyanızda yaparsınız Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Knk ben gördüm birini sonra o kızla tanıştık hoşlandık birbirimizden ama o değilmiş öyle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jsjendjdjdjjd sen onceden bi yerde gormuşsundur sonra ruyana girmiştir Yorumla Mapustayım +1 yıl Yok be hiç bilmiyodum kızo gördğm sonra karşıma çıktı farkettim o olduğunu Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Uyumadan önce nude at sana dua edecem rüyanda görürsün 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sitelere girsene niye millete sariyorsunuz Yorumla bunasııladam +1 yıl Kendim için istiyorsam namerdim ben burdaki gençleri düşünüyorum.Hem site kesmiyor asdf 😂 Yorumla Soran +1 yıl Onlarda sitelere girsin benden bişi çikmaz. d Yorumla bunasııladam +1 yıl Beyler ekmek yok başka kapıya asdff Yorumla
yalnız_banker Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl beni çocukken rüyamda eşim diye gördüğüm kız hiç yazmadı ve bitti 🤣çok güvenme 0 0 Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir tane olacaktı ama trigonometri bilmek lazım sağlam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Buna öyle ihtiyacı var ki insanların...Ama istihare de çare değil, kesin değil asla. Keşke olsaydı ama vardır Allah'ın bir bildiği. Yoksa o muydu görmek isterdim. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Evlilik meraklısı, düşük zekalı ergen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Guncelleri okusaydin ya bay zeki Yorumla
SEVGİ_ARAYAN_KALP Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl İstihare ye yat bir kaç kere 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Denedinmi Yorumla SEVGİ_ARAYAN_KALP +1 yıl Denedim de benim kısmetim kapalıymış hep kısa sürdü ilişkiler Yorumla Soran +1 yıl Allah bilir yalnizca Yorumla SEVGİ_ARAYAN_KALP +1 yıl Onan lafım yok bende hayırlısı değilmiş diyorum her seferin de nasip kısmet işi Yorumla Soran +1 yıl Sabret az kalmştir Yorumla SEVGİ_ARAYAN_KALP +1 yıl Hayırlısı olsun inşallah geç oldu da güç olmasın Yorumla Soran +1 yıl Senin için hayirlisini dilerim Yorumla SEVGİ_ARAYAN_KALP +1 yıl Allah razı olsun 😊 inşallah senin içinde hayırlısı olur Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl umarım bu düşük ıq sahibi ile kimse evlenmez 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başkalarin iqsunu belirleyebilecek kadar zeki ama troll oldugunu anlamayacak kadar aptl misin Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Acele etme düğünde görürsün 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düğun erken degil mi Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl olabilir ancak rüyanda 🤣oda kâbus şeklinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Keşke her istediğimizi rüyamızda görebilsek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Jsjsjj keşke Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. E=m. c2 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu einstein formulu ya eledim seni Yorumla
MorettiMichael Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Hayal et bolca 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyi hayal edeyim damat yok Yorumla MorettiMichael +1 yıl Hayalinde de kimse yok yani anladım... Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anca rüyanda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum ya Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. d=m÷v.👍🏻 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Düşünerek yatmak 5 yıl öyle yaptım çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kanki ortada şahis yokki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım kimi düşünecen o zaman Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Anca rüyada 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben dedim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
3 dal kırıçı otunu alıp 5 pardak suda kaynatarak bi tarafınızı sürüyorsunuz
sonra o sürdüğünüz tarafa acı biber sürerek uyuyuyunca rüyanızda göreceksiniz
Tabi efendim
bol şans ödemesini rüyanızda yaparsınız
Knk ben gördüm birini sonra o kızla tanıştık hoşlandık birbirimizden ama o değilmiş öyle
Jsjendjdjdjjd sen onceden bi yerde gormuşsundur sonra ruyana girmiştir
Yok be hiç bilmiyodum kızo gördğm sonra karşıma çıktı farkettim o olduğunu
Uyumadan önce nude at sana dua edecem rüyanda görürsün
Sitelere girsene niye millete sariyorsunuz
Kendim için istiyorsam namerdim ben burdaki gençleri düşünüyorum.
Hem site kesmiyor asdf 😂
Onlarda sitelere girsin benden bişi çikmaz. d
Beyler ekmek yok başka kapıya asdff
beni çocukken rüyamda eşim diye gördüğüm kız hiç yazmadı ve bitti 🤣
çok güvenme
Bir tane olacaktı ama trigonometri bilmek lazım sağlam
Buna öyle ihtiyacı var ki insanların...
Ama istihare de çare değil, kesin değil asla. Keşke olsaydı ama vardır Allah'ın bir bildiği. Yoksa o muydu görmek isterdim.
Evlilik meraklısı, düşük zekalı ergen
Guncelleri okusaydin ya bay zeki
İstihare ye yat bir kaç kere
Denedinmi
Denedim de benim kısmetim kapalıymış hep kısa sürdü ilişkiler
Allah bilir yalnizca
Onan lafım yok bende hayırlısı değilmiş diyorum her seferin de nasip kısmet işi
Sabret az kalmştir
Hayırlısı olsun inşallah geç oldu da güç olmasın
Senin için hayirlisini dilerim
Allah razı olsun 😊 inşallah senin içinde hayırlısı olur
umarım bu düşük ıq sahibi ile kimse evlenmez
Başkalarin iqsunu belirleyebilecek kadar zeki ama troll oldugunu anlamayacak kadar aptl misin
Acele etme düğünde görürsün
Düğun erken degil mi
olabilir ancak rüyanda 🤣oda kâbus şeklinde
Keşke her istediğimizi rüyamızda görebilsek
Jsjsjj keşke
😊😊😊
Yok maalesef ama rüyana gelirim 😂😂😂😂
E=m. c2
Bu einstein formulu ya eledim seni
Hayal et bolca
Neyi hayal edeyim damat yok
Hayalinde de kimse yok yani anladım...