arkadaşlar lütfen cahil misin demeyin deneyimimi anlatmak istiyorum
bir çocuktan bayağı bi hoşlanıyorum ve bi sosyal medya uygulamasında evleneceğimiz kişiyi görmek için 11 tane tuzlu zeytine birer tane fatiha okuyup yememiz gerekiyor sonra su vs içmeden konuşmadan uyuyoruz ve olması gereken rüyada sana gelip su vermesi ama bana su falan vermedi hep rüyamın sonlarında bana bakarken gördüm, ve bunu yapan insanlar onaylamışlar ver evet böyle bir şey falan diye yani Allahım bilir tabii ama bu benim sizce evleneceğim kişi mi ne cidden nedir bilemiyorum ya
bir çocuktan bayağı bi hoşlanıyorum ve bi sosyal medya uygulamasında evleneceğimiz kişiyi görmek için 11 tane tuzlu zeytine birer tane fatiha okuyup yememiz gerekiyor sonra su vs içmeden konuşmadan uyuyoruz ve olması gereken rüyada sana gelip su vermesi ama bana su falan vermedi hep rüyamın sonlarında bana bakarken gördüm, ve bunu yapan insanlar onaylamışlar ver evet böyle bir şey falan diye yani Allahım bilir tabii ama bu benim sizce evleneceğim kişi mi ne cidden nedir bilemiyorum ya
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tuzlu zeytin falan boşver de istişare namazına yat bari
kaç rekat kardeşim
2 rekat yatmadan önce kiliyosun o gün bütün ibadetlerini yapman lazım niyet ettim istişare namazını kılmayı diye ilk rekat fatiha ve bi süre ama internete var 2. rekat fatiha kafirun sanırım internette var sonra iştihare duası var onu aç telefondan oku ordan bakarak içten sknra hic konuşmadan yatman lazım. hayirlisini göster allahim de icinden
Allah razı olsun sizden, Kuran'ı Kerim okumayı bilmiyorum daha sadece namazlarımı kılsam olur mu
Olur olur ondan bahsettim ztn öğlen sabah akşam ikindin namazlarini kıl yeter
Ilk gün gusül aliniliyp ama bilmiyorum 14 gün boyunca görmek için yatanlar var
Hemen goremezsin yani Peygamber efendimiz yatarmış savaş oncesinden
Belirli bir namaz var. Evet doğru bu google dan iyice araştır her sayfadan o namazı kılınca görüyormuşsun ama imanın az ds olsa gçlü olucak
Kuran Kursuna gidiyorum hanım hoca olmak için ibadetlerime yeni başladım namaz kılmaya vs dinime bağlıyım o kadar bağlıyım ki vesvese veriliyor
Hakkında hayırlısı olacaktır sen böyle şeyleri kafana takma güzelim
Tiktok şeyi yine
Ama sanmıyorum doğru olduğunu
yorumlara baktım, bir kadın yapmış ve gördüğü adam ile evlenmiş, ve çocukları yorum yapmış idi.
Günah bile olabilir yani eğer batıl inançsa iyi bilen birine sormalısın
Ama istiare namazı kıl istersen internetten detaylı öğrenebilirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!