Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bu erkeklerle ne ypacagım yaaaa yönelim degistirilemiyormu asek suel olmak istiyorum yeter be yeterrrr nedir bu cektigimmm
tövbe yemimnn billahh bir daha ne Karadeniz ne de Doğu erkeklerini sevmeyecem sevmeyecemm affetmeyecagım affetmeyecağım yaşlandım onlar yuzunden yaşlandım artik ege veya Akdeniz erkek sinek bile ordan olsunnn😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤦♀️🤦♀️🤦♀️😢😢😢😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dogu cocugu sevilmez mi kara kas kara göz 🤩😄karakterde önemli
Yaaa oyle de hem Karadeniz hem de dohu erkekleri cok yoruyor. Su anki sevgilim karadenizli dogulu olana cok benziyor yani dusunce yapisi faln
Hersey iyi tamam da her seye karisiyorlar sunu giyme onu yapmaa
Oda senin şansın benimde doguluydu genelde ben karisiyodum kdkxkxkdkd
😢😢😢
nedenkı karadenız dogu oldugunu neden anladınkı adamın
Hayır kendi deneyimim
hıc sevgılın oldumu daha once senın? flort falan
Beyefendi okumuyor musunuz
ne bılem belkı uzaktan sevdın
Sorumu begenir misiniz :))
nedenkı acaba anlamadım ama :)
begendım
g ıle baslıor
Egeli geldi buyrun ☺️
Egeli misin yarın nikah kiyalimm😡😡😡
Olur hemen hemde Ege'nin en güzel yerinde yaşıyorum ☺️
Tövbe edersen tövbe ettiğin bir şeyi yine yapma
Affetmeyecağğğğımmm cağım cağım cağim
Allah kabul etsin 🤲😊🤣
Akdeniz sahili güzel mi sence profilimdeki sahili ben çektim 🙃
Güzel
Ben mersinli yim bir çok şehir gördüm 60 yakın kendim memleketimi denizinden ötürü severim.. ben tövbe etmedim hiç bir konuda çünkü hayal kurup hayallerimi yıkmadım. sadece kendi doğrularim kendi hatalarim var bunlardan ders çıkararak şimdiki ben varım
Vay beee
ne oldu ki😊🙃
Güzel yazmışsin
teşekkür ederim sen aslen nerelisin peki. ben aslen Bursalı yım ama Mersin'de doğdum büyüdüm ama her şehir kendine güzel ama Denizi olmayan yeşili olmayan şehirler gördüm o yüzden Akdeniz i seviyorum
bir daha güvenmeyeceğim işimi sağlama alacağım hep
Biz trakyalılar yüne hüzünlü yine hüzünlü
Niye karadenizliler çokmu kaba
Haa cocuk aşırı zeki ve yani egitimli biri ama illalah ettirdi hep kavga ediyoruzz ayrildikk ondan nefred ediyorum ama cok da özlüyorum off beeeeeee
Aslında seni biranda yalnız bıraktığı için nefret ediyosun yoksa hâlâ seviyosun bence
Hep kavga ediyoruz ama birbirimizi seviyoruz da kaba biraz ama nirmal hayatta oyle degil değişik yanii of cok ozledim ben de inat ediyorum yazamamm😢😢😢
:) en son ne diyip ayrıldınız ki..
Yaa bitirelim falan dedi senin gibi biriyle konusmamin anlami kalmadi dedi 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 canım cocuk simdi dusununce yine sinirlendimmm ama yine de özledim onuu
Eksik anlatıyosun adama ne yaptında öyle dedi söylesene
Ne alaka ya ben belki bisey dememisimdirr ne bu tavir sen nerden biliyorsun benim bir şey dediğimi 😡😡😡
Yav offf sadece biraz muhabbet etmek için dedim onu.. demedin se demedin be ne halin varsa gör.. adama hak verdim şimdi gerçekten..
Defolup gitsene zaten erkeklerden nef rret ediyorum
Erkekler sksn seni or*pu sen sktr gt
Ettım sebebı bana kalsın kanks
Benim sevgilim karadenizli adam gibi adam
Yaaa biz hep kavga ediyoruz cabuk parliyorr ama cok da cekici simdi kavga ettik bu sefer biraz ciddi ama cok da ozledim o da ben de inattt of bee ağlayacağım
Birinizin alttan alması lazım yoksa ilişki yürümez
O da oyle diyor ben karadenizliyim ozelligiim boyle sen alttan al diyor
Ettim
Hangi sanada mi kardeniz çocuğu düştü
Yok öyle değil boş ver
Ne bu sitem böyle :)
Yaa bu erkekler yaaa
Bak büyük konuşma, dönüp dolaşır gidip dedin bölgedeki erkege aşık olursun :)
Asihim zaten sorun ordaa
E sorun nerde karşı taraf ihanet mi etti yoksa takmıyor mu
Ya kavga ettik bana sesini yukseltti ve baya kızıştı kavga
İllaki olur öyle şeyler buna sebep olan konuyu tart kim haklı ya da haksız ya da büyütecek konu mu gereksiz yükseldi mi bunları kafanda tart düşün ona göre kararını al o kişiye de aktar
Ya bana kalsa ayrilirim ama özlüyorum onu seviyorum
Hem ayrılırım diyorsun ama özlüyorsun burada çelişiyorsun
Seni üzüyorsa olmaz diyorsan unutman lazım hatta seni mutsuz eden birine hale sevmek mantıksız unutmak zor diye kendini kandırmak yerine unutmak için bişiler feda etmen lazım kendin için
Ona dayanamayıp yazdim maalesef cvp bekliyorum
Hayırlısı olsun
Geldi Akdenizli :)
Degilim ama gercekten Dogu veya Karadeniz beni pert ettilerrr
Hayır be. Ben Akdenizliyim
Akdeniz bilmiyorum zaten bu erkeklerin bolgelere gore dagilimi hakkinda bi bilgim de yok Karadeniz ve Doğuyu biliyorum simdilikk offf aşkimi cok ozledimm🥺🥺🥺🥺 yazmaz inatçı keci ben de yazamam napacagimmm
Yeni birini bulacaksın :)