- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yani gerçekten çok üzücü bir durum aslında ama karşı tarafı ne kadar çok tanıyorsun ki sen böyle bir şey olduğunu düşünüyorsun belki de çok farklı bir durum vardır ortada belki de nişanlına işte eşin her neyse o rahatsız ediyordur ve sen de arayınca bu şekilde bir fırsat bulmuş olabilir sana söylemek için bence nişanlınla işte eşinle her neyse konuş ondan dinle bir de doğruları gerçekleri ona bir fırsat ver konuşması için kendini şimdiden çıkmaza sokmana gerek yok gerçekten bak yani nikah olması davetiyelerini dağıtılmış olması salonu tutulmuş olması yani çok da şey dert edilecek bir durum değil ama önce nişanlınla konuşman gerekiyor yani ona bir söz hakkı vermen gerekiyor bunun için karşı tarafa da dedim ya bazen çok farklı olabiliyor bizim öğrendiğimizin dışında olaylar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun aldatılmışsın ve kesinlikle ayrılman gerekiyor aranızda nikah durumu var mı bilmiyorum ama varsa bile yani şöyle söyleyeyim bir günlük evli olsan 10 yıllık evli olsan hatta 50 yıllık evli olsan bile böyle bir şeyi sineye çekme aldatılma aldatılmaktır bunun öncesi sonrası yarına dünü yok kesinlikle ayrılmalısın bugün bu şekilde aldatan bunlar yüz bulur Eğer affedersen yarın daha şiddetli aldatır ayrıca aldatmasa ileride yine de sonuçta aldatmış mı aldatmış bence geleceğe de çok fazla takılma ileride aldatır mı diye falan düşünme çünkü dediğim gibi seni bugün aldatmış önemli olan da bugün
00 Yorumla
senle evlenmesinde bir mecburiyet var mı yani evlenmeden önce bişiler yaşandımı aranızda bundan dolayı evlenmeyi mecbur hissedenler var çünkü ama gözü dışarda belli hemde senden bahsetmiş diger kişiye nasıl güvenebilirsin evlendikten sonrada yapmıyacagına yol yakınken adam akıllı konuşmanız lazım hatta gerekiyorsa dugunu ertele biraz ciddiyetini anlasın bunu yapmazsan nasıl olsa kabulleniyor kafasına girip sürekli bunu yapar seni kaybetmiyecegini düşünüp ki bu evlendikten sonra daha kolay gelebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşanmadı nikahtan sonra da yaşanmadı. Zaten bana karşı asla öyle bir şey demedi. Bana hep seviyorum ölüyorm tarzında
+1 yılÇocuğun yaptığı yanlış. Seninle evlenip, başka kızla konuşması olmamış. Lakin diyorsun orta da kanıt yok. Bazı kadınlar çirkef oluyor ve erkek bir şey yapmasa bile sırf hırsından yaptı diyebiliyor. Kanıt olmadan veya emin olmadan aldattı demen de olmaz. İnkar edecektir çünkü. Çocuğa söyle konuşmaları göstersin sana. İçinin bir şekil de rahat etmesi gerekiyor. "Acaba aldattı mı?" düşüncesi ile ömür geçmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçekten çok zor bir durum.
Ama şu var.
O kadının sana anlattıklarının tam tersi olmadığına nasıl emin olabiliyorsun?
Bu ihtimalide düşün mutlaka.
Belki kadın arayıp eşini rahatsız ediyor.
Kendi kendini yiyip bitireceğine eşinle konuş.
Zaten her halinden yalan söyleyip söylemediğini anlarsın.
Bence yargısız infaz yapma derim.
Umarım bu durumu açıklığa kavuşturursun ve her şey gönlünce olur..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen de düğün gününe kadar bekle yıldız gibi rezil et bırak kxjxj
03 Yorumla
Soran+1 yılDüğünde rezil etme fikri mantıklı altınları da alırım:d
- +1 yıl
Evet sonra taksiye atla kaç jdjdj
Soran+1 yılAslında tam olarak planım bu. Düğüne kadar affetmiş gibi davranıp düğünde söyleyip rezil etmek ya da düğünden hemen sonra söyleyip onu popiş etmek
+1 yılÖncelikle bu kızın söylediği şeylerin doğru olup olmadığını eşine sormalısın. Eşinin telefonunu alıp mesajları silmediyse eğer iyice okumalısın, araştırmalısın. Eşini kötülemek istemiyorum ama eşini gerçekten seven ve ciddi düşünen birisi bir başka karşı cins ile konuşmaz bence. Konuşsa dahi mesafeli bir şekilde konuşur ve seni de haberdar eder
12 Yorumla
Soran+1 yılMesajları silmiş bir tek o gün gördüğümü silmeyi unutmuş olay öyle açığa çıktı. Kocam zaten sonuna kadar inkar ediyor. İkisi de suçlu
- +1 yıl
Mesajları silmişse eğer bu işin içinde bir şey vardır, senden birşeyler saklıyordur. Ayrılmalısın bence
+1 yılNormal bir mesaj görmüşsün. Sana söylenenler sadece o kadının iddiası. Sadece buna bakarak boşanman mantikli olmaz. Eşini takip et her açıdan, yanlış bir şeyler sezer ve yakalarsan o zaman ver kararını. Ve eşinden emin olana kadar çocuk yapma sakın.
03 Yorumla
Soran+1 yılKız iddialarını tam olarak kanıtlayacak bir şey gönderemiyor. Bunları sözlü söyledi diyor. Attığı ekran görüntülerinde sadece ima var. Artık romantik duygusal bir yaklaşım yok. Ama bir yeltenme var ikisinde de net
- +1 yıl
Eğer karşılıklı olarak aralarında bir şey olsaydı, kız sana durumu inkar ederdi fakat dikkat edersen her şeyi dökülmüş belki de abartarak ya da iftira atarak.. belli ki bu ilişkinin yıkılmasını istiyor. Eşin böyle bir şeyi yapmış ya da yapmamış bu konuda emin değilim ama her şekilde yanlış bir duruş sergilemiş. Kaç yıllık bir ilişkiye sahipsiniz genel duruşu çapkın mi daha önce bu ve benzeri durumlar sezdin mi tüm bunları sorgulayarak kararını sen ver , ve bu yaptığı için de onunla mutlaka konuş bir karara vardıktan sonra, tekrarı halinde affının olmayacağını mutlaka ciddi ve kesin bir dille söyle ki bir daha yelkenmeye kalkmasın , nefsine ve aklına hakim olmayı bilsin
Soran+1 yılDaha önce böyle bir şey görmedim. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Genel olarak da çapkınlıkla karşılaşmadım zaten o yüzden bu kadar şoke oldum. Kızın abarttığı şeyler de var mutlaka ama kesinlikle bir girişimde bulunulmuş
+1 yılArdına bile bakmamalısın.
İsterse nikah masasında olsun, bunu o zaman dahi öğrenmiş olsan çıkıp gidersin. Ne masraf, ne sevgi ne de yaşanılanlar falan hiçbiri senden önemli değil. Bu karakterde, pardon karaktersizlikte biriyle olupta kendine yazık etmemelisin...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. açıkça sor kim bu kadın diye, ve söylediklerini söyleyebilmelisin. daha düğünü yapıyorsunuz yeni evlenmissiniz ve ortada ciddi bir suclama var. ha bunu esine soylediğinde aranız bozulabilir eger kız yalan soyluyorsa , kızdan kanıt sunmasını isteyebilirsin cunku sevgiliden veya esten ayırmak icin yalan soyleyen insanlar da var. eger gercek bir kanıt sunarsa bunu esine sunabilirsin, ama ortada oyle bir durum yoksa davranıslarını bir süre gozlemle o kadına veya baska bir kadına yoneliyor mu diye. su an yapabilecegin bu bence
00 Yorumla
+1 yılAdama cinsellik vermiyorsan adamin yalnizca cinsel birliktelik icin bulustugu bir kadinin olmasini normal buluyorum fakat bu adam kötü kalpli gibi gozukuyor. Diger kadini tavlayabilmek icin seni ona kotulemis yani diger kadin magdur durumda olabilir. Hem belki diger kadinda iliskileri devam etsin diye sana “sevgili degiliz” demisti. Cunku aralarinda sevgi olunca senin kabul etmeyecegini biliyor. Zaten adam seni sevse seni diger kadina kotulemez ve diger kadinin kendisini seninle kabul etmesini bekler
09 Yorumla- +1 yıl
nasıl normal lan neyin kafasını yaşıyonuz siz
- +1 yıl
Seni alakadar etmeyen bir kafa
- +1 yıl
🤙🏻🤙🏻
- +1 yıl
boynuzu yiyip oturursunuz o zaman böyle
- +1 yıl
O da seni ilgilendirmez. İsine bak
- +1 yıl
kes sesini ne yazacağıma başkası karar veremez
- +1 yıl
anca böyle aldatılmayı kabullenirsiniz zaten gurursuzlar
- +1 yıl
Kullandigin dilden kaliten belli zaten🤙🏻 hayatta basarilar
- +1 yıl
bunu aldatılmayı normal diyen birinin demesi ne kadar komik
Yani direkt olarak nefret etme sebebi bana göre. Soğumayı falan geçtim yani. Böyle bir şey yapmasının en ufak bir mantıklı açıklaması olamaz. Bir ayrılacağım falan demiş. Yani gerçekten de iğrenç bir durum bana göre.
00 Yorumla
+1 yılSoru tamamen trol olsada cevap veriyim, düğün nikah davetiye ev eşya umurumda olmaz ayrılırdım. Ama bana attığı kazığı unutmaz ve o alınan eşya ve hazırlanan her şeye yeni birini getirmesi ihtimaline karşı bütün eşyaları parçalar evi yasanilmayacak bir yere çevirirdim. Sonra düğün vakti geldiğinde parası onceden ödemişse arkadaşlarımı toplar gider bomboş salonda halay çeker kutlama yapardim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşanılmayacak kadar trol dursa da maalesef gerçek daha birçok şeyin parası bile ödenmedi onların ödenmesini bekliyorum altınları da alıp hayatının şokunu yaşatıcam ona
- +1 yıl
Çöp bile bırakma. Ne yapsan hakkindir. Kimsenin hayallerini yikmak bu kadar ucuz olmamalı ya.
Belki kız yalan söyluyordur belki dogru diyodur. Yani takıntılı eks filanda olabilir. Anlamak için biraz gözlem yapman lazım mesajlarini okuman lazim. Eşinin telefonundan aradıysan olmazda belki kızla eşinmiş gibi mesajlaşabilirdin anlamak için. Ne bilim ya zor durum yinede bi şekilde onların ne kariştirdiğini öğrenmen gerek keşke kızı aramasaydın diyorum. Bence kız yalan söyluyodur yani ilk öyle algıladım bilemiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılİkisinin de yalanları var ikisi de masum değil. Aralarında bir şey yaşanmamış bile olsa kocamın bir girişimi olmuş bu çok net. Kız da beni bile bile konuşmuş bu da çok net. İkisi de kaşar yani
Soran+1 yılKız kocamın kendisine yavşadığını kendisinin arkadaşça konuştuğunu iddia ediyo. Ama kızın attığı sslerde duygusal bir mesaj yok. Ama benimle mecburiyetten birlikte olduğunu ima eden birkaç mesaj var.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZararın neresinden dönsen kar. Evet her şey hazır, ama bu boşanmaya engel değil. Bu adam bunu hep yapar. Sürekli aldatılmak istemiyorsan bitir bu ilişkiyi. Çocuklarınla rezil olma sonradan. İhanetin affı yoktur. Kız da yalan söylüyor. O adamı o da istiyor. Sevgililer ayrıca.
00 Yorumla
+1 yılO hiç birşeyi düşünmeden sana bunu yapmış.. daha başta böyleyse sonunu bilemem.. ne alınan ne elalem umrunda olmasın.. davetiye dağıldı düğüne az kaldı diye nolcak yani.. birgunluk milleti mutlu etme derdinle yıllarca şüpheyle yaşayacaksın.. yok yakınken bitir bence.. ileride çoluk çocuk olunca çok çok geç olur
00 Yorumla
+1 yılBöyle birisine güven olmaz hayatın maf olur yapan bir daha yapar böyle bir insandan kimseye hayır gelmez sonra olan sana olur başka hiç kimseye olmaz böyle bir insanla herşeyi bitirmen senin için daha iyi olur eğer böyle bir insanla evliliğine devam edersen çok daha üzülürsün hatta hayatın bile laf olur seni aaldatan birisi ile birlikte olma ayrıl gitsin herkes kendi yoluna baksın böyle bir insanla evlilik falan yürümez ilerde baba bile olsa hem sana hem o çocuğa yazık olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLna ben kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük cinsel organa sahip, kaslı, küçük burunlu, esmer veya kumral, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman sevilmeyeceğim; h*rif evlenmiş, bir de hanımını aldatıyor ş*refsiz!!!
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamda da bu özellikler yoktu zaten üzme kendini. Herkesin bir alıcısı olur
Cevap sahibi+1 yılKocanız olacak şahısın illa ki gideri vardı da sevdiniz onu, benim hiç giderim yok.
+1 yılSadece kızın ağzına bakarsan ki normal mesaj görmüşsün zaten, belkide onunla evlenmediği için kocana garezi vardır yuvanızı dağıtmaya çalışıyordur. Kendi elinle oltaya düşme çok daha kapsamlı araştır. her şey olabiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın da yalanları var ama kocam bir girişimde bulunmuş buna eminim
Ucu açık net olmayan bir durum. Kızın dediklerine direk güvenilmez, kocana sorsan o da inkar moduna geçer hemen. Biraz sakin olup bekle derim ben net bir delil yakaladığında o zaman harekete geçersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar vakit yok ki zaten çok büyük bir olay kopardım öğrenince kanında namussuzluk varsa bile bir süre cesaret edemez herhangi bir şeye
+1 yılBence kıza söyle mesajları göstersin. Nişanlına da eğer bu yalan bir gün ortaya çıkarsa anında kapı dışarı edeceğini söyle biraz psikolojik olarak baskı kur bence. O kız kimmiş ayrıca neden telefonunda öyle biri var onu açıklasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada bir olay dönmüş. Fiziksel duygusal bir ilişki yaşanmamış ama ikisinde de bir dolaplar var bir yeltenme var yani
- +1 yıl
Şimdi sende karşındakine karşı bir şüphe oluşacak artık tam anlamı ile güvenemeyeceksin açıkçası böyle durumlarda bende böyle oluyor. Biraz bekle bakalım nişanlın ile kıza da dikkat et gözlemle bakalım sana olan duyguları nasıl davranışında değişmeler oluyor mu ondan sonra karar ver derim.
+1 yılevet sunamazsın ama bu hep evliliğinden yakınıp başka kızlarda prim kasan tip olucaktir çok büyük yvsakmış. Geri dönüşü olur mu birsey diyemiyorum Allah yardimcın olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun neresinden dönülse kâr
+1 yılEğer senden başkasıyla konuşuyor üstelik yavşıyorsa gayet ayrılınır kusura bakma sen ayrılmak istemiyorsun kanıt olmazmış felan diyorsun birde şaka gibisiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılÜlkenin hukuk sistemi ile hiç yüzleşmedin sanırım
- +1 yıl
Boktwn bir hukuk sistemi var ama böyle kalitesiz biriyle de hayat ömür geçmez.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu aşamadan sonra bunu bağışlayacak kadar toleranslıysanız siz bilirsiniz ama böyle bir insana güven duyar mısınız bilemiyorum.. Bence bitmesi çok daha hayırlı olur ömür boyu kuşku duymaktansa.. Keyifli günler..
00 Yorumla Kanıt büyük te olsa küçük te olsa kanıt kanıttır. Ne düşünüyorsun hâla? Hayat boyu boynuzlarını mı sıvazlamak istiyorsun? İstiyorsan evlen bu adamla kendini düşünüyorsan ve biraz akıllïysan bitirirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi böyle ise ileride neler olur sen düşün bence bunu aile büyükleri ile bir konuş derim vel veleye vermeyen kişi ya da kişilerle eşini de karşına al ve konuş
04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk onun ailesi yanlış yapmış bidaha yaparsa ben onu asarm kesrin diye konuyu kapatmaya çalışıyor klasik erkek ailesi
- +1 yıl
Valla dikkatli ol derim yani yazık sana ya daha evlenmeden birde utanmaz arlanmaz insan
Soran+1 yılKader işte
- +1 yıl
Sen belirlersin kaderini
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. skandal cikararak ayrilmalisin ki kendini zor duruma dusurmeyesin. Bence tek celsede bosa aldattigini iptal et.
17 Yorumla
Soran+1 yılKanıt yok kız sevgili olmadık ama o bana yanastı diyor
Soran+1 yılTabiki bu bana göre aldatma. Ama mahkemeye göre değil
Soran+1 yılBen nikahtan sonra konut aldım bilirsin ortak sayılıyor onu kurtarmak lazım önce
- +1 yıl
o zaman esinize belli etmeden bir bosanma avukati bulun ve en zararsiz nasil yapilir bir an once bilgi alin. dugun konusunda da aileni ikna ederek tarihi biraz daha ertelemeye calis. eger yapamiyorsan avukatla hizli bir gorusme yaparak hizli bosanma davasi ac yani bu durumu kabul etmeyeceksin herhalde + dugununuz olacak insanlarin yuzune nasil mutlu gozukeceksin.
Soran+1 yılEvlilik sözleşmesi imzalanana kadar yapmak zorundayım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılburada uzmanlar hemen fıkır verirler sana sıte aldatma boynuzlanma sitesi olmuş zaten trolede hemen atlar uzman sazanlar
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke trol olsa
- +1 yıl
Sizin yazdıklarınızda trol olmaz ya
+1 yılValla canım senin hayatın tabii ama daha şimdiden gözü dışarda bu adam hastalıkta sağlıkta diye söz vermiş bir de nikahta ama evlenmeden başkasını bulmuş iyice düşünmelisin en azından
00 YorumlaHiç uzatmadan bitirmek senin yararına olur. Bıraktım der bırakmaz, konuşmayacağım der ilk fırsatta arar, bıraksa bile sabah akşam aklında bir kurt kalır.
00 YorumlaVur yüzüne arkandan çevirdiği dolapları. Bunun adı ihanet. Senin yanındayken aşktan deli divane olan adam, bir başkasıyla konuşurken ağzının suyu akıyorsa net karaktersizdir.
00 Yorumla
+1 yılBundan sonra da yapmayacağının garantisi yok. Eğer doğruysa kıza senin hakkında söyledikleri çok ağır. İki taraftan aklı başında aile üyelerini topla durumu anlat kızın söylediklerini ses kaydı al ve dinlet birlikte bir çözüm bulun. Bir ömür bu şekilde yaşayamazsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bu durumu bildiğini bir daha yaşanırsa biteceğini dile getirmelisin net bi4 şekilde onunla konuşmalsn
05 Yorumla
Soran+1 yılKız bana birkaç ekran görüntüsü attı ama söylediklerini tam olarak kanıtlayacak cümleler yok yavşama yok veya ben zorla sevgili olarak kalıyorum tarzında mesaj yok. Bunları sözlü söyledi diyor. Sadece bunu ima edecek birkaç mesaj var
- +1 yıl
O resimleri paylaş kesinlikle
Ciddi ve gzuel bir konuşma yap
Bir sonrakin3 daha dikkatli olacaktır
Evlenmiş oluyor olmanin bisey degistirmwyevegini bilmesi gerekir.
Sen doğru insanla görüş eşin yani
Sorunlar kaçarak büyür kendi huzurun için büyütme bunu. Seni hzuursuz etmek amacı o bir yana dikkat et.
+1 yılKim. bilir sen ne yaptın. Hemen erkeğe yuklenin bakalım. Bide ailesini toplayıp kızı aramışsın tam bir rezillik ya.
016 Yorumla- +1 yıl
Adam aldatmış neyini savunuyorsun?
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü bakalım kız ne yaptı. Böyle durumlarda kimse erkek aldattı diye bakmaz. Suç iki tarafın olur ve derlerki erkek huzurlu olsa böyle yapmazdı ama oda yanlış yapmış derler. Siz zannediyorsunuz ki herkes erkeği suçlar. Bide utanmadan bütün aile bireylerini toplamış onların yanında kızı aramış. Allah aşkına adamın yaptığı doğru değil tamam da kızın yaptığı da gerçekten iğrençlik ötesi.
Soran+1 yılNe yapacaktım dümbelek. Aldatmak rezillik değil benim aileyi toplayıp anlatmam mı rezillik
- +1 yıl
Bütün aile bireylerinin önümde aradığı kısmı nerde yazıyor?
Aldatmanın bahanesi olmaz. Adam madem huzursuzdu niye nikah kıymışlar, kıymasaymış. Birinin onursuzluğu yüzünden başkasında suç arama.
Soran+1 yıl@LimonluPastanınHüznü Ben kızı aradım bir de kayın öderim olayı dinlemek istiyo anlatır mısın dedim o da anlattı
- +1 yıl
Tv lere çıkıp soyleseydin her yere söyleseydin. Az bile yapmışsın. Yaptığın şey senide rezil ediyor. Böyle durumda ayrilacaksan gizlice ayrılıp çekip gidersin. Adamın yaptığını tasvip etmiyorumda seninki ondan daha beter olmus
Soran+1 yılBana sana tapıyorum seni seviyorum diye methiyeler diziyor zaten dostum. Böyle bir olayın içinden bile beni haksız çıkarabiliyorsan beynin hezimete uğramış
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü aşağı taraflarda yazıyor ailesini topladığını. Ben adamın yaptığını tasvip etmiyorum ama kızında aile bireylerini toplayıp " hadi toplanın bakalım sizi rezil edeceğim " demekte nedir ya. Erkek tarafı ben olsam müdahale ederdim. Ne yapmaya çalışıyorsun hayırdır deyip telefonu elinden alırdım. Varsa ortada bir günah kendini sende rezil etmeden ayrılırsın olur biter.
Soran+1 yılBen olayı açığa kavuşturmak elle tutulur yanı var mı diye bakmak için kızı aradım kayınpederim istedi aramamı aldı teli kendi konuştu. Tabiki her erkek babası gibi o kızı suçladı. Bile bile neden konuşuyorsun vs. Artı telefonu açınca kıza sordum babam da dinlemek istiyo anlatır mısın diye O da anlattı
- +1 yıl
Sen istediğini söyle şu an akrabaların ve insanların gözünde sende rezil oldun anladın mı.
Senin yüzüne karşı haklisin diyenlerin hepsi kim bilir kız ne yaptida erkek öyle yaptı diyecekler. 4 duvar arasında neler oldu bilemeyiz diyecekler.
Sana gerçekleri soyledigim için zoruna gidiyor. Sen bilirsin git dağıt herkese söyle ozaman duymayan kalmasın belki seni başlarının üzerinde taşırlar. - +1 yıl
Tamam da sen de manyaklik var mı ailelere neden söylüyorsun. Kendi aranızda halledin diyorum. Bak ailesi kızı suçladı oğullarını değil. Bu nedemek oluyor yarın sen tv lere çıkıp kocam beni aldattı dersen kayinpederin oğlunu tutacak demektir. Ya git ne yapıyorsa yap ya bende laf anlatmaya çalışıyorum
Soran+1 yılBen rezil olacak bir şey yapmadım alnım açık
- +1 yıl
Soran arkadaş laf anlatılmaz buna. Bu anlaşılan aldatan etkenlerlesin yaptığı halatların yanına kalmasını isteyen tiplerden. Ne dersen de aldatanı korudu bunlar.
- +1 yıl
Bende sana bunu diyorum. Nerden bileyim senin alnının açık olduğunu. Sana bunu diyecekler hayret birşeysin. Git kime söylüyorsan söyle ya. Herkese söyleyip anlatınca seni göğe çıkartıp başlarına kraliçe yapacaklar sanki
- +1 yıl
Aldatan erkeklerin yediği haltlar yanına kalsın istiyor bu. Açığa çıkması rahatsız etmiş. Kuyruk acısı var galiba. Ben buraya daha fazla yazıp vaktimi harcamayacağım.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü sende okuduğunu anlama kabiliyetin yok herhalde. Adamı tasvip etmiyorum hayırsız. Kızın yaptığı da çok çirkin bir durum. Her neyse ya siz bildiğinizi yapin
+1 yılTroll olsa bile bunun gercegini biliyorum. Dugune az kala eski nisanlisina mesajla ulasan, dugunden bir gece once eski nisanlisinda kalan bir adami biliyorum. Maaleef onursuz insanlar var.
00 Yorumla
+1 yılSana ihanet etmiş daha ne düşünüyorsun anlamış değilim evlenince yapsa farklı mı olucaktı ver yolu gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılAbi affediyim aşkımdan gebriyorum demiyorum ki zaten nasıl bir yol izleyeyim diyorum bazı hukuksal sıkıntılar var
- +1 yıl
Kanıtlayabilirsen ihanet ettiğini gerisi kolay kanıtlayamazsan iş uzar
- +1 yıl
Ben yerinde olsam sonucu ne olursa olsun ayrılırdım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bu seni sürekli aldatır. geç değil sen yapsan o affeder miydi. yok yakınken dön. affedersin ilerde yine yapar elinde bebekle kalırsın ortada. bide ona ev açar böyleleri. ayril kendine yazık etme.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBacım seninle evliyken yavsamasi o kızla konuşmasi bile aldatmaya girer. sen konuşsaydin biriyle afedersin o yerine koyardı bütün sülalesi. sen bilirsin senin kocan ama ilerde pişman olma biz uyaralım da.
Soran+1 yılBana göre aldatma tabi ki. Ama araştırdım mahkemeye göre değil. Elimde elle tutulur bir mesaj görüntü ses olmalıymış. Kız söyledi diyo ama mesajda söylemedi o yüzden kanıt yok diyor. Ve maalesef ki nikahtan sonra konut aldım onu kurtarmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAh bacım ah. sen bir avukatla görüş derim onlar işlerinin ehli sana yardımda bulunur
Soran+1 yılTek çözüm evlilik sözleşmesi şu an
+1 yılDüğününü yap altınlarını al, düğün sonrası sen yoluna ben yoluma de. Boşa.
11 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı bu sanırım
Kıza düğün videosu gönder not olarakta: seninle eğlendi benimle evlendi yaz
Sonra adam boynuzları bileylesin parlatsin sürekli ömür boyu18 Yorumla
+1 yılAyrılacaksın daha şimdiden böyle olan aynı eve girince üstüne kuma getirir, Allah böylelerinden korusun düşman başına.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılKizdan rica et öpüşsun bununla sende foto cek tamam
18 Yorumla
Soran+1 yılAşırı mantıklı ama yapmaz
- +1 yıl
Magduriyetini anlat anlat bence kadin dayanismasi
Soran+1 yılAsla yapmaz o kaşarda da sıkıntı var profilde fotomuzu göre göre konusmaya devam ediyor bir dediği diğerini tutmuyor
- +1 yıl
Bence yapar yaparsa adam ona kalir boyle düşün
Soran+1 yılOnun da erkek arkadaşı varmış ajshsh
- +1 yıl
hoş geldin kavak yelleri yeni sezon 😂
Soran+1 yılKendimi adnan ziyagil gibi hissediyorum daha çok
- +1 yıl
Kocan da bihter mi 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen yine konuştuğunu öğrenmişsin, nikah günü sabahı eşini sevgilisini aldatanlar biliyorum. Sizde sevgililerimiz kocalarımız bizi seviyor diye kendinizi kandırın kızlar. Gözünüzü dört açın hayatınıza aldığınız insanları iyi seçin.
00 Yorumla
+1 yılBu kızla konuştuklarını anlatıp ayrılmalısın. Evlendikten sonra devamını getirir..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtada yanlış anlaşılma olabilir. En güzeli eşinizle bu durumu açıklığa kavuşturmanız. Belki kız kıskançlığından böyle bir sebep sunmuştur. Anlattıklarınızla bir aldatma yok en doğrusu eşinizle konuşun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Zamanın varken ayrıl hemen hiç çocuk mocuk yapmadan. Sen evlensen çocuk yaosan 10 kişiyle aldatır çok zor sonra ayrılması inan bana
00 Yorumla
+1 yılBuyurun cenaze namazına. Sana ayrıl ya da devam et diyemem sonuçta karar senin ama ben karakter olarak bu durumu kabullenmezdim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrıl ama kziin bu şekilde söylediğini de yüzüne soyle
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten numarayı kendi ağzıyla söyledi yanında aradım kızı. İkisini yüzleştirdim o ona yalancı o... Diyor kız da buna :d
- +1 yıl
İkiside pokmus
Ayrılmak için gerekli sebebin var. Güçlü birisiyim diyorsan ve ailende arkanda ise ayrıl.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet arkamda
Soran+1 yılYalla o zaman başka soruya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilene söyle babana falan yol yakınken boşan bence zaten düğün yapılmamış daha ayrı yaşıyorsunuz ayrıl bence
00 Yorumla kızın söylediği şeylere hemen güvenme belki de o kocanın peşini bırakmıyordur kocanı da kızı da takip etmelisin
00 Yorumla
+1 yılDirekt al karşına sor hangi yüzün gerçek hangisine inanayım de
01 Yorumla
Soran+1 yılKızı yanında aradım ve yüzleştirdim. O kıza sen yalan söylüyorsun sen benim peşimde dolandın o... nun tekisin falan dedi. Yani dibine kadar inkar
+1 yılee bu kadar hazırlığı yaptık evleneyim bari mi diyorsun bu durumda
01 Yorumla
Soran+1 yılNikah oldu zaten maalesef sonrasında öğrendim ve mahkemede kanıt olarak kullanılacak nitelikte bir mesaj fotoğraf vs yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilenle paylaş ve bitir o i. t. adamla ilişiğini...
Evlendikten sonra kimbilir ne yapar?
Ama ailenle paylaşmazsan yarın bir gün vazgeçen cayan biri konumuna düşersin01 Yorumla
Soran+1 yılZaten öğrendiğim gün onun ailesini de toplayıp anlattım kızı yanlarında aradım
+1 yılAyrıl. Sevdiği kadın hakkında böyle konuşan birinden koca olmaz.
10 YorumlaNasıl aldattı olarak sunamazsın adam resmen arayışta kendini sana ait hissetmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Aynen böyle bir şey yaşadın ve hemen KS de çözüm aramalıyım dedin
00 Yorumla
+1 yılÇıkmazlık bir durum yok totosuna vurcaksın tekmeyi. Bildiğin sahtekar yalancı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenzer seyi yaşadım nişanlı bi adam benle arkadaşıma yavsadı ses kaydı vardı elimizde arkamızdan onu sen dıgerını ben skym Dalan doyolardı biz de nısanlısını bulduk ona attık ayrılmış ama sonda gördük ki af etmiş. Sende o canım kız gibi olma. O da zaten aldatılır ilk bizle olmamıştır son da olmayacaktır. Huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılAyrıl evlensende aldatır sen mutlu olamazsın
00 YorumlaDakka bir gol bir adam evlenmiş başka bir kadinla konuşuyor şimdiden
00 YorumlaBasbaya aldatmış. Aldatan birisiyle bir ömür geçer mi? Affedebilir misin?
00 YorumlaBüyük geçmiş olsun evvela yüzleşmek en doğru çözüm sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNikahınız kıyıldıysa zaten evlisiniz ve bu durum, eşi aldatmaya girer.
00 Yorumla
+1 yılBi olayı anlamaya çalış bakalım hemen kestirip atma
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler