Sadece öpüştük ilerisi olmadı
Sayılmaz
Sayılır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece öpüştük ilerisi olmadı
Birde soruyon mu tabikide aldatmış oluyorsun birde gelip birde söylüyorsun bunu bir insanda karakter kişilik yoksa aldatır zaten eşine yazık günah birde adamın günahına girmişsin ilerisi olmadı demişsin daha ne diyeyim olsun olan olmuş zaten özellikle bir evlilikte sadakat güven dürüstlük çok önemlidir kendini eşinin yerine koy empati yap o sana aynı şeyi yapsa iyi mi olurdu tabikide hayır nasıl hissederdim çok üzülürdüm dimi o iyi bir şekilde biliyorsunuz insanlarla oyuncak gibi oynamayı ama bunu unutma her insan bir gün yaşattığını yaşar.
Temas olduysa hakem penaltı verebilir ya da hakemin gözünden kaçtıysa hemen VAR a gidilmesi gerekir. Yani bu durumda yan hakem (Kaynana) görürse ne diyecek bilemiyorum.
Ama bu pozisyonlar kimse tarafından görülmediyse tartışmaya açık olabiliyor. Çünkü kimse görmedi.
Bize VAR dediler.. VAR dendi. :)
Cevap
27Cevap
Aa öpüşmek gayet normal bir şey hatta ailendeki kişilerle de öpüşebilirsin çok normal. Asla aldatma sayılmaz rahat ol.
Sağol
Canın Çekti Öpüştün Gerisi Gelmedi Dedin Peki Kocanda Onun Eşiyle Öpüştüğünü Varsay Ne Düşünürdün Bu Konuda Gerçi Senin Tercihin Senin Kararın Sen Sordun Biz Söyledik
Abla ilişkşye girmiş olsan bşle sayılmaz en az 10-12 kere ilişkiye girersen naşka biriyle aldatmış oluyosun cinsel terwpi uzmanları böyle diyo için rahat olsun
hakkaten mi la
@hezeyan123 yok be şaka yapıyom
beklenir kardeşim yani ne biliyim artık çift taraflı boynuzlamalar var zaten kocası ceviz kırıyodur mal karının haberi yok işte
@hezeyan123 aynen olabilir 😃
ya sizi kör kuyularda mı büyüttüler neden böylesiniz siz ya
bugün öpüşebilen yarın neler yapar ya da neler yapmaz diye düşündüren bir durum...
Böyle giderse yakında seks te yaparsınız, insanın artık güveneceği bir karısı bile olmayacak galiba, hiç mi utanmadın, zaten öpüşürken ellemedik yerini bırakmamıştır
Yok sokus önemli o yüzden aldatmadin kal**tak
sayılmaz s. kissende problem olmazdı yani ne aldatması canım aldatma olur mu hiç aa
Tabiki sayılır her önune gelenle i öpüşürsün
Aldatmanın dozajı tam olarak senin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama bence sayılır. Bazı insanlar böyle şeylere takılmayabilir vicdanın rahatsa gerisi teferruat.
Lafa gelince biz Türk kadınları erkekler den ahlaklıyız dersiniz
yok aşkom ne aldatması ondan bebeğin olana kadar aldatma sayılmazz (!)
opüşmek cınsellıkten daha cok tutku sehvet gerektırır bence aldattın
yüzde yüz katılıyorum sana tabii ki dayıda ikiside öyle bence
nasıl başladı peki.. senmi istedin yoksa omu direk yapıstı
değil sayilmaz bence ogle ama basın kapaliysa hic sayilmaaz bide
ileriside arkadaşçaysa bir şey olmaz
Ne günlere kaldık ya?
Ananda başkalarıyla öpüşme ya da kocan başkalarıyla öpüşse sorun yok yani
masum mu yoksa baya dolu dolumu
Baya sürdü özel bölgelerime de dokundu
ohhhh ne guzel zevke geldınmı
ne münasebet neden sayılsın
dertleşebiliriz istersen