Yani öpüşmüssün kocan varken baskasıyla yani bu şuna benzer birsey sevgilim varken birisiyle öpüstüm eyer bunu cidden aldatma saymıyorsan kusurs bakma ama aldatma oluyor ve cidden iyi birsey değil kocan icin ve evliliğiniz icin de bunun bir affıda yok benim gözümde inş ögrenmez inş aynı hatayı sen de bir daha yapmazsın
Bakın ulkece insanlar sinirli sen boyle * yaparsın adamın duygularıyla oynarsin ondan sonra sana şiddetde gosterir sonu cinayetlede biter eger sen evliysen ve başka birisiyle opuşuyorsan sizin bir birinize ne saygınız nede sevginiz vardır şiddetle yol yakınken boşanmanızı tavsiye ediyorum sizin için iyi olmaz. İnsanların duygularıyla oynamayın.
Kocana üzülüyorum. Bu kadar yazilandan feyz alda bosan kocandan. Hic mi utanmadin. Aksamina koca dedigin adamin yanina mi yattin birde utanmadan. Ne rezillikler var hepsi böyle basliyor masumdu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yani öpüşmüssün kocan varken baskasıyla yani bu şuna benzer birsey sevgilim varken birisiyle öpüstüm eyer bunu cidden aldatma saymıyorsan kusurs bakma ama aldatma oluyor ve cidden iyi birsey değil kocan icin ve evliliğiniz icin de bunun bir affıda yok benim gözümde inş ögrenmez inş aynı hatayı sen de bir daha yapmazsın
Bakın ulkece insanlar sinirli sen boyle * yaparsın adamın duygularıyla oynarsin ondan sonra sana şiddetde gosterir sonu cinayetlede biter eger sen evliysen ve başka birisiyle opuşuyorsan sizin bir birinize ne saygınız nede sevginiz vardır şiddetle yol yakınken boşanmanızı tavsiye ediyorum sizin için iyi olmaz. İnsanların duygularıyla oynamayın.
Kocana üzülüyorum. Bu kadar yazilandan feyz alda bosan kocandan. Hic mi utanmadin. Aksamina koca dedigin adamin yanina mi yattin birde utanmadan. Ne rezillikler var hepsi böyle basliyor masumdu.
Öpüşünce alttan sular akmadımı madem öpüstün yatsaydın zevkini daha iyi çıkarsaydın bırak öpüşmeyi konuşmak bile aldatmaktır
nerden baktığına bağlı ama sadece masum bir şeyse yani tam anlamıyla sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
bunun lawı cıwı yok kesınlıkle aldatwısın aldatılan ınsana yazık oldu
O aynısını yapsaydı sen aldatmak sayar mıydın? Bence saymalısın.
Bir sorun olmadığını düşünüyorsan bunu kocana söylemeyi dene.
Şimdi kuşta da beyin var sendede sence hanginiz daha akıllı
Yok canııım ne aldatması.. Masumca da sevişseydiniz keşke...
Bütün ilişkiler masum bir öpücükle başlar hayırlı uğurlu olsun
Sayılır tabi, öpüşmenin masumu mu olur? Eski sevgiliyle bir de! :D
Ya kocanda eski sevgilisiyle öpüşse aldattı sayar mısın
Halk arasında senin gibilere ne diyorlar biliyormusun
Bırak awk masum bir öpüşmeymiş, bana sapladı da masum ya ne olacak ki falan diye gider bu
bilmemde karaktrsz it kadar değerin olmadığı anlaşıyor
Bence kucakta ise sayılmaz ama üstüne çıktı ise olabilir
Yok canım ne aldatması aldatma yolunda gidiyormussun tövbe. mk cidden bunu soracak kafayı nerden buldun
Evli insanin eski sevgilisiyle opusmesinin neresi masum birde soruyorsun bu kadar cahil ve sadakatsiz olman esine buyuk sorun.
Hemde ne aldatma...
Şu eve çağıran sen misin adamı
Ağır olmuş 😂😂
Yok yavrum ne münasebet
Tabikide aldatmış sayılırsın bunun masumu mu olur
Sorman bile ayrı komedi. Aldatmışsın
Sayılır tabii ki aldatmanın masumluğu mu olur
Bu masum opusme sonra masum baska seye gider :)
Aldatmış oldun adın çıkar yakında duyulur bak demedi deme o eski sevgilin herkese söyleyecek
Bari masum bi öpüşme deme
Eski sevgili öpmekte kalmaz fazlasını ister.
Öpüşmenin masumumu olur yaa aldatmışsın işte
Hiçbişey olmaz devam ett
Neden yaptn peki evliyken
Sayılmazsın
Nasıll Bir Karaktersizsin Sen :O
Bizi ilgilendşrmez
Yakında yatarsın da
Hadi la yeme bizi. Erkeksin.
fazlasıyla sayılır..
sadece öpüşme mi? ne kadar kısa süre?
Tabi
Sayılır tabiki