yakın zamanda ilişkilerin %90 ı para üzerine kurulu olacak.

yakın zamanda ilişkilerin %90 ı para üzerine kurulu olacak.

Artık milletin ulu orta şeyler yaptığı dönemde.
Her zenginin arabasının önünü düğün konvoyu önü keser gibi
açık açık gel beni al al beni al diyenler çıkmazsa iyidir.
Az kaldi :)
Zaten öyle ya bu durum her donemde her yerde olmuş bi durum. Taa orta çagda milattan önce bile insanlwr para için evleniyordu. Aksine bence bu zamanda biraz azaldı bu durum. Hem kadın hem erkek çalişabiliyor güç otoritesi ortalamaya düştü
evlilikten bahsetmiyorum ki :D güce olan düşükünlük herzaman vardır ve güçlü olanla evlenilir o başka bir durum. illegal ilişkilerden bahsediyorum.
zeka öyle bişey değil. kurnazlık ve karaktersizlik diyelim
ya da aptal bulman terstende bakmalısın. misal güzel bir kadının kurnazlığa bile ihtyacı olmuyor. giyilmiş çorap satıyorum desen 50 mal yazar şu an ;)
ee o zaman herkes zeki :D ama ağzımdan şunu duymak istiyorsan kadınlar zekimi evet zekiler ama konu zekayla alakalı değil
Konu yaşama güdüsuyle alakali. Minnak bi bakteri bile yaşamini surdürmek için yemeyi sicmayi akıl edebiliyor. Biz bu kadar gelişmişken bu tür oyunların oynanması gayet normal. Sugar daddy bi tercih, onun yerine bilim insanı olmakta bi tercih. Her ikiside para kazanmak başarili olmak için
önce sakin ol şampiyon. taş devrinde değiliz. yani hayatı güzel yaşamak için her şey mübah kafasındaysan zaten bu konu üzerine konuşulacak kişi değilsin. meseleye karşı da değilim ayrıca isanların hayatlarına karışmam ve yargılamam. ama meslee zekaysa işler değişir. senin söylediklerin zeka işi değil zeka şi olan ruhunu satacak duruma gelmeden tuzağı görüp kendini geliştirmektir. yani savunduğun şeyin savunulacak tarafı yok. saygı duymak ve desteklemek alakasız şeyler. emekle gelinen yer kutsaldır. ruhunu ve bedenini satarak yapılan işler acizliktir. ha keyfine yapan varsa onuda anlarım. Sen bu meseleyi ne zaman anlarsın olaki evlenirsen de kocişinin başka birine dugardady lik yapmaya karar verirse anlarsın misal senin ve ailenin hakkı olan paracıkları onla yerken falan. ne dicen uvv zeki kızmış diyip tebrik mi edecen :D
Zeki kızlıkla alakasi yok sen başka yerden vurmaya çalişiyosun veya beni anlamıyosun. Herkes kendi bildiği yoldan iş yapar. Ben onları alkıslamıyorum ama genel olarak insanız ve her kafada ayrı bj evren ayrı fikirler oluşabiliyor. Konu kolay yoldan para kazanlar avcılar. Onlar kendi bildiği yoldan kazanır ama yinede kazanır. Hakkı olsun veya olmasın hayat bu birini ayartmak emek vermek uğraşmaktan sayılır ama ahlaki açıdan kötüdür. Ben burada iyiyi kotüyu aynı kefeye koymuyorum sadece kazanıyosa onun için bi başaridir. Bunu anlatmaya çalişiyorum. Tartişmak istemiyosan senin önyargın benlik sorun yok
konuyu zekayla ilişkilendiren sensin. belki de kendini tam ifade edemedin. Ayartmak emekten çalmaktır. çünkü legal bir konudan bahsetmiyoruz
Hah onu diyorum iste ayartam zeki degil ayartilan aptal zaten oyle yazmistim.
:) çok inatcısın tamam senin dediğin olsun
Twitter de görüyorsun bunları 😂😂
gerçek yaşamda da sık karşılaşmaya başladım 5 genç kızdan 1 i yapmaya başladı
heryer öyle. genç kızlar bakıyor artık gelecek karanlık para yok iş zor veya iş yok. sonra etrafa bakıyorlar aldanacak lüks çok ooo diyorlar ben bi mal bulur ödetirim
adamları övmedim mal dedim farkettiysen. ayrıca meseleyi suç olarak görmüyorum. kim ne isterse yapsın sadece farkındalık yaratmak istiyorum
Selam gadası 🙃
İlla ki bu tür ilişkiler çok artacaktır. Zaten olan birşeydi. Şimdi daha çok olacaktır. Parası olan her insan istediği her kadına ya da erkeğe sahip olacaktır.
aynen
Cevap
4Cevap
sugar mommy isterdim. çünkü aşka inancım yok artık
Evet zaten aska olan inanc bitince degisik seylere okey veriyor insanlar
Evet ben hep aşka değer verdim bu zamana kadar. ama aşka değer vermeyen kötü erkekler sevildi hep. bence insan sadece kendini düşünmeli. anı yaşamak en iyisi
maalesef oyle
valla bi tarafımdan aşağı Kasım paşa para mara beni bağlamaz zira ihtiyacımdan fazlası bi işime yaramaz keyfim yerinde benim
Twitter da dolu zaten
biliyorum ama yakında heryerde göreceğiz ve çok normal karşılanacak
Ben de öyle düşünüyorum.
katılıyorum
şahsi olarak ne düşünüyorsun
O zaten var zengin koca tabiri ne diye kuruldu sanıyorsunuz 😅
her şey var ama çok göz önünde değil yakında çoğunluk öyle olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?