Sevmiyorum seni dedi ayrıldım siz olsanız ne yapardınız?

1 senelik ilişkim vardı. 1 yıl boyunca gezdik tozduk hakkım helal değil kullandı resmen duygularımı maneviyatımı ileriye yönelik düşünüyorduk meğerse yalanmış. Güzel alımlı bir kız olduğum söylenir. Hatta zamanında bana nasıl baktın bile demişti. Kendisi doktor ben KPSS’ye hazırlanıyordum. Saçma sapan bahaneler uydurdu uzağa gidersen atanırsan eğer ben yapamam olmaz tartışırız falan. Dengesizim ben seni üzüyorum dedi. Yaşlarımız da 25 26 . Ben çok üzüldüm tabi yürütebiliriz diye didindim sürekli ilişki boyunca çaba sarfettim o lafları duyunca o gün çok ağladım karşısında. Kendisi de dedi ilişkiyi sen sırtlandın diye. Çok sevdim çok emek verdim. Ertesi günde telefonda tartıştık bu ne biçim sevgi ya sevdiğine emin misin dedim. Bunun da ağzından sevmiyorum lafı çıktı. Ben çıldırdım tabi akşam evine gittim bende olan eşyalarını bıraktım. Masanın üstündeki benim hediye ettiğim fotoğrafı aldım birkaç laf söyledim. Soğudum senden kaybettiğinde gerçekten o zaman anlarsın çok pişman olacaksın dedim. Evinden çıktım gittim. O gün bugündür 44 gün oldu bu ilişki bitti. Sosyal medyadan takipleşiyoruz hala ama bu bir şey ifade etmez. Hayatına devam ediyor. Ben kahrolurken hayatım mahvolmuşken o hiç can yakmamış gibi devam ediyor. Haksız mıyım içimde söyleyemediklerim beni yedi bitirdi yaşlandım resmen hayatım mahvoldu.
Sevmiyorum seni dedi ayrıldım siz olsanız ne yapardınız?