Bundan tam 5 sene önceydi yaşananlar. saman alevi gibi yanıp söndü, ama tabiri caizse taparcasına bir duyguydu. Ondan öncekiler, ondan sonrakiler hepsi kocaman bir boşluk gibi geldi bana. Bugün düğünüme tam 2 ay 4 gün var. Düğün hazırlıkları bitmek üzere bile diyebilirim. Evleneceğim insanı çok seviyorum, onunda beni ne kadar çok sevdiğini gözlerinden her bakışında görebiliyorum. Kanımız o kadar uyuşuyorki. Kafa dengiyiz. güzeller güzeli nişanlımla, İyi bir işim ve maddi durumum tatmin edici, Yani ufak tefek günlük sıkıntılar dışında başka bir problemi olmayan adamın biriyim. Fakat bu gece yine aklıma geldi Sağanak Yağmurum, hemde öyle böyle değil, beynime bıçaklar saplanırcasına girdi aklıma. Herşeyi unutuverdim yine. En büyük korkumda buydu, ya unutamazsam diyordum. Onunla evlenmemiz veya birlikte olmamız artık mümkün değil, Zaten bir ihtimal olsa, o ihtimalin ucunda bütün ailemi, paramı, işimi, evimi, arabamı kaybetmek dahi olsa, hatta daha da kötüleri olsa, hiçbiri gözümün önünde olmaz, o ihtimali tutar bırakmazdım. Sevgili dostlarım, sizlerden rica minnet ediyorum. Bir çok fikir veren oldu, artık fikirler anlamsızlaştı. Ama yinede bir umut buraya yazdım, belki cevap yazan arkadaşlarımdan birinin bir sözü içimi ferhahlatır diye. keşke beyni formatlamak diye bir uygulama olsa, hatta alzheimer olmayı bile kabul ederim. Bendeki bu sıkıntı bu dert artık içimi yemeye başladı. Yani durum bundan ibaret dostlarım, uzun lafın kısası,
Ben ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer