6 yıllık ilişkim var ikimizde birbirimizin ilkiyiz ama artık ilişkimiz gerçekten monotanlasti ikimizde bu durumun farkındayız nsil cikabilirz bu durumdan bu durumu yaşayanlar var mı aranızda evli olur sevgili olur
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35herşeyin ilki güzeldir insanlar nankör ve maymun iştahlıdır maalesef oradan çıkış yok canım çıkmaz sokak orası :D
Monotonluktan kurtuluşun tek çaresi ilişkiyi sonlandırmaktır. Partnerler değişmedikçe monotonluk devam eder.
Ya Bn öyle düşünmüyorum kaç yıllık evli insanlar var onların da monotanlasio ama devam ediolar ama ben onlar gibi olmak istemiyorum düzeltmeye cabaliyorum
O devam mecburiyetten. Sanma ki monotonlugu yendiler de ilişkileri o yüzden devam ediyor. Evlilik kurumunun amaç ve işleyiş tarzıyla çelişiyor iliski durumu.
Daha yalınızda genç muhtemelen böyle evlenirseniz ilerde gençliğinizi yaşamadığınız için pişman olursunuz. Hakkınızda hayırlısı
Yalınizda ne
Yaşınız
Ben 20 o 22
Gençsiniz işte çok erken çıkmaya başlamışsınız işiniz zor
Ama birbirimizi seviyoruz işte
Birbirinizi özleyin arayıp sormayın her zamankinden farklı şeyler yapmayı deneyin
Saoll
Şu an bende benzer durumdayım çözüm arıyorum ama tam olarak ne yapacağım bilmiyorum karşı cinsle omuz omuza vermemiz lazım 😂
Seviyorsun dimi snde
zor kendi iliskimden ornek veriyim o kisiye alistgin icin onu birakamiyorsun ara vermek iste ilk sonra yavasca kendine gel devam ederse seni yiprtie
Senin ilişkinde var mı monotonlasma
evet benim iliskim gercekten kotu 4 yil olucak ve o kisiden kopamiyorum cunku alistim ayriliyorum ve dayanamiyorum yine yaziyorum yani kisaca sende bende kendimize zarar veriyoruz koca bir omrunu bi kisiyle geciricek degilsin ama gercekten seviyorsan cabalayabilirsin ama pek duzelicegini sanmiyorum seni kırdıysam uzgunum
Benimki son zamanlarda böyle olmaya başladı Bn açıkçası sevgi varsa duzelebilcehine inanıyorum
eger sevgi varsa duzelebilir ama ben gelecege biraz sert bakiyorum her seyi dusunmek gerekiyor
Yenilik katın
Yani bnde öyle dusunutorim ama o zmnda normal bir gün olsa olmaz kesin farklı birsey ypmaloy8z kafalarına gireriz dir korkuom
Beraber biraz daha vakit geçirin
Ya bak biz genelde çoğunlukla evdeyiz işte yatioz film vs ama ben evde bunalıyorum şu an ödemedi var para yik nasıl gezelim dio bende diyorum ya para olmasada bir yürürüz sahile ineriz kitap okurum aslında bakıldığında çok şey var o da parasız birsey olmaz die konuyu kapatıyo ben de bunalıyorum aynı şeyleri yapmaktan
Günü birlik tatil bile olur
Ya bu kdr yıllık sevgiliyiz insan hicmi arkadaşlarımızla toplaşıp birseuler yapmayız dimi yok yapmadık bunlar hep olsa hayatımızda ztj sıkılmayizki dimi
Aynen kampa gidebilirsiniz odun olmuş senin ki
Bizim acilen insan içine karışmamız gerekiyor bnce
Bence de mağaranızdan çıkın
2003lüyse hemen ayrıl bence
2000 li