Aşk İlişkileri 1 ay Sevgilinizi kısıtlarmısınız?🥺🤦🏽♀️💘? kardeloo Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 00 Kısıtlayan taraf mısınız? Veya neyden kısıtlarsanız Herşeyden A seç Giyiminden B seç Yeme içmesinden C seç Gittiği yerlerden D seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Sevgilinizi kısıtlarmısınız?🥺🤦🏽♀️💘? 103 Görüşünü yaz
Sosyetic_SheqiiL | Aşk İlişkileri konusunda 5b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Kısıtlanmayıda kısıtlamayıda sevmiyorum, tartışmalar bu sebepten çıkıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 15b görüş paylaştı. Master 1 ay Hiç bir şekilde kısıtlamam. seven kısıtlamaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
İstanbul_bey | Aşk İlişkileri konusunda 2,7b görüş paylaştı. Guru 1 ay Şimdiye kadar kimseyi kısıtlamadım kendini bilsin benim için yeterli Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kirlisakal008 | Aşk İlişkileri konusunda 304 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Gittiği yerlerden, eğer varsa erkek arkadaşlarından, Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MadagaskarAslanı | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı. Master 1 ay Hayır, hoşuma gitmeyen şeylerde uzak dururum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Devrimosmanli | Aşk İlişkileri konusunda 403 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Dekolte olmazsa sıkıntı yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla kardeloo 1 ay Tesettürüyse?🤔 Yorumla Devrimosmanli 1 ay Nasıl yani tesettürlü ise mi Yorumla
bubanayapılırmıbe | Aşk İlişkileri konusunda 763 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Evet tabi ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kâl-Ell | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı. Guru 1 ay Kisitlamam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emrullahaslan | Aşk İlişkileri konusunda 84 görüş paylaştı. Xper 3 1 ay Giyiminden Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
310Kısıtlanmayıda kısıtlamayıda sevmiyorum, tartışmalar bu sebepten çıkıyor
Hiç bir şekilde kısıtlamam. seven kısıtlamaz
Şimdiye kadar kimseyi kısıtlamadım kendini bilsin benim için yeterli
Gittiği yerlerden, eğer varsa erkek arkadaşlarından,
Hayır, hoşuma gitmeyen şeylerde uzak dururum
Dekolte olmazsa sıkıntı yok
Tesettürüyse?🤔
Nasıl yani tesettürlü ise mi
Evet tabi ki
Herşeyden kısıtlarım tabiki
Kisitlamam