Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra mı dersiniz :D

#emre00 ®
Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra mı dersiniz :D

#emre00 ®
hayır ben sevgilimi kısıtlamam tabi ki de çünkü sevgilime güvenirim her zaman için. yani sahiplenirim onu korurum yanında olurum ama sevgilimi kesinlikle kısıtlamam zaten bunu bilerek sevgili olmuşum demektir yani sevgilimin nasıl giyindiğini bilerek onu sevmişimdir olduğu gibi kabul ederim sevgilim de istediği gibi giyinir zaten ikimiz de birbirimizi biliriz ve çizgilerimizi biliriz diğer insanlara karşı. eğer başkası sevgilime olmadık şeyler söylerse de tabi ki de hak ettiği gibi davranırım o kişiye ve anlayacağı dilde söylerim uzak durmasını.
Sevgilim olmuşsa karışmam gerekecek bir huyu yok demektir.
Açık giyinen veya benden başka erkeklerlede muhatap olmak isteyen biriyle sevgili olmam çünkü. Başka şeye de karışmam pek.
Nerde nasıl davranacağına ben karışırsam... ondan olmaz ki... bilmesi lazim benim neye kırılacağımı.. neye kizacagimi... ses etmiyoruz diye karşı cinsle konuşuyorsa.. uyarmam ki... koca, koca insanlariz.. birini yetiştirmek istesem evcil hayvan beslerim
Teşekkür ederim 🙄
Evet dekolte giyemez, karşı cinsle konuşamaz.
Cevap
7Cevap
Ne çok ne az kısıtlarım
Saldım çayıra mevlam kayıranıyım. Benim için değerli olmasının tek yolu var özgürken bile sadece benim olabilmesi..
Kısıtlamak değilde kötülüklerden sakınırım yani, sanırım..🤦♀️
Beğenemez..🤨
Kimseyi benim uygun gördüğüm şekilde davranmaya, yaşamaya zorlamam. Aynı doğrulara sahip birini tercih etmek dururken...
Kısacası da hayır kısıtlamam.
Hayatında biri olan insan nasıl davranması gerekiyorsa öyle davranmalı aksi halde kısıtlamak yerine ben hayatından çıkarım
Ben çoban değilim o da koyun değil. Koyun olsa benimle işi ne
Hiç kısıtlamam. O nerede, nasıl davranması gerektiğini bilir.
Niye kisitlama zorunlu olsun bir ilişkide? Ben de kisitlamam karşıdan da kisitlama görmek istemem
Saldım çayıra mevlam kayıra derim. Kölem mi benim niye kısıtlıyorum.
Tabiki kısıtlarım. Bunaltmadan kısıtladığım da olmuştur.
Ben aşırı kısıtlar kıskanırım ama beni kısıtlamasini sevmem 😂
Kısıtlama için güvensizlik gerekir.
Güvenmediğim insanla yola çıkmam
Kıskandığımız için ister istemez kısıtlıyoruz
Kısıtlamam çayıra saldım koçumu 😂
Hayır gerek yok. G. Zekalı değilse ne yapacağını bilir zaten.
Kısıtlarım tabiki. Geniş değilim ben.
Böyle leğen kimin bir şey
sevdiğim birini kısıtlamam
40 yaşında kadının neyini kısıtlayacaksın
Seviyorsam kısıtlarım.
Evet kısıtlarım
Hayr
Kısıtlarım
Kisitlamam
Kısıtlarım 😀
Hayır
Kisitlamam