Dün evime sarhoş şekilde geldi 3 4 gibi. Neyse gelince şöyle evi bi gözlemledi. Dolabımın içine kadar baktı hatta sen niye duş aldın dedi sıcak hava terledim dedim neyse dedi ki al bu silah senin sana aldım kendini korursun dedi. İstemedim nasıl istemezsin senin için dedi tutmayı kurşun takmayı çıkarmayı öğretti. İçinde de 3 kurşun vardı. Giderken beline taktı istemiyorsun yani diyip gitti neyse hayatımın şokunu geçirdim. Bu silah cidden kendim için bir hediye önlem mi? Yoksa çok başka niyetle hatta bana zarar vermek amacı ile mi diye sabahı sabah ettim.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33Gecmis olsun. Hayatinda bir psikopat var. Seni öldürür. Ayrıca nereden buluyorsunjz bu mallari eve silahla gelmek ne yaaa sen kimsin dolabima bakıyorsun. Buna postayi da koyamazsin adamin agzina s car bu
Sarhoş diye sustum iyi konuştum ama bugün ayılıp arayınca tabi ki gerekeni dicem
Bırak bundan sana hayir gelmez kotuluk gelir
Aşırı rahatsız edici bir durum onunla ilişkini kesmeni öneririm
Böylelerini nereden buluyorsunuz, çok mu arıyorsunuz. 😄
Ya neyin kafası bu nerden buluyorsunuz çok mu arıyorsunuz kime göz dağı veriyorsun silah filan göstermeler kardeşim yol yakınken yolu ver yoksa sıkıntı senin için ciddi anlamda büyük
Gönder hiç bekleme eve gelip sağ sola bakması aldatıyor zannediyor kendini küçük düşürme
Ayrıl sen bundan