Sizce bi şey yapabilir mi korkuyorum?

İnstadan bi çocukla konuşuyordum reddettim kendisini. Aynı şehirde üniversite okuyoruz. Konuşmak istemediğimi yazmamasını söyledim. Sonra ben senin hayatını mahvedicem insan içine çıkamayacaksın diye tehdit etti beni. Arada küfürler de var. Fake hesabından yazıyordu bana ama orijinal hesabını da biliyorum yani. Kendisinin dengesizliği yüzünden konuşma bitmişti konuştuğumuz hesabını kapatmıştı sonrasında sürekli fake hesap açıp yazıyordu bende cevap vermeden engelliyordum. Bugün tekrar yazdı ve artık cevap vermek istedim. Bu tehditi ettikten sonra bi ss attı bana tek açımlık. Fotoğrafımı bi yere atmış ve altına biri iyi şey yapar yazmış anladınız siz. Sonra konuşmaları geri çekip hesabı kapattı. Birden fazla hesabı olduğu için kendi kendine yazdığını düşünüyorum gözümü korkutmak için. Sizce içi boş bi tehdit mi beni korkutmak için mi yaptı? Böyle bi durumda polise gidebileceğimi tahmin edebiliyordur herhalde sizce bi şey yapar mı üniversiteside falan adımı çıkartır mı lütfen akıl verin korkuyorum da bi yandan.
Sizce bi şey yapabilir mi korkuyorum?