Aşk İlişkileri Geçmişte yaşanılan ilişkiler, yeni sevgiliye anlatılmalı mı? Bisorrumvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence anlatılmamalı, geçmiş geçmiştir adı üzerinde 😁 Güncellemeler+1 yıl Bence anlatılmamalı Geçmişte yaşanılan ilişkiler, yeni sevgiliye anlatılmalı mı? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Merak ederse anlatırdım 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Geçmiş geçmişte kaldı ama ben meraklı biri olarak sorardım 0 2 Yorumla Bisorrumvar +1 yıl Fazla merak iyi değildir ya qıjehdhd Yorumla hayatcokbosaga +1 yıl Aynen aleynacımm Yorumla
takılıyomöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl kesinlikle anlatılmamalı ve ben sevgilime de ilişkimizin başında söylemiştim, böyle daha konuşma aşamasında söylenen şeyler unutulmuyor 0 0 Yorumla
cambardakolsunlütfen Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Anlatılması yanlış olur şu an hayatımızda olan insan kendini kıyaslayabilir 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Anlatılmalı ki ona göre davransın, ayağını denk alsın 0 0 Yorumla
soleilgoddess Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Geçmiş gitmiş niye açılsın bi daha konusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merak ederse anlatırdım
Geçmiş geçmişte kaldı ama ben meraklı biri olarak sorardım
Fazla merak iyi değildir ya qıjehdhd
Aynen aleynacımm
kesinlikle anlatılmamalı ve ben sevgilime de ilişkimizin başında söylemiştim, böyle daha konuşma aşamasında söylenen şeyler unutulmuyor
Anlatılması yanlış olur şu an hayatımızda olan insan kendini kıyaslayabilir
Anlatılmalı ki ona göre davransın, ayağını denk alsın
Geçmiş gitmiş niye açılsın bi daha konusu
anlatılmamalı
Söylerim söylemem
Anlatılsın