Bir araştırmaya göre insanlar yaşamları boyunca ortalama 3 kere aşık oluyormuş.

Bir araştırmaya göre insanlar yaşamları boyunca ortalama 3 kere aşık oluyormuş.
12 yaşlarında komşunun oğlu na vurulmuştum😂 17 yaşlarında cahillik döneminde yani biriyle ilişki yaşadım seviyorum sandım 2 yıl konuştum ama ayrılınca midem bulandı ben nasıl buna bakmışım dedim. Geçen yıl öyle birine denk geldim ki ona aşık olmustum ayrıldık ama hala atamıyorum onu
☝️✌️... Hmm 🤔 Parmaklarım yetmedi 😂
Şaka şaka 2.5 diyim kota dolmak üzere 😊 ilki 17 yaş aşkıydı saçma sapan bir nedenden bitti ikincisi toksik ilişkiydi çok yıpratıcı ve bitirmesi zordu sonra birini çok sevdim bunların hepsinden daha çok ama ilişki çok kısa sürdü artık bundan sonrasını da görücez "insan hayatında 3 kez aşık oluyormuş ilki peri masalı gibiymiş ilk gençlik aşkıymış ve saçma bir nedenden bitiyormuş ikincisi en toksik olanı ve bitirmesi en zor olanıymış ama bitince karakterin oturuyormuş üçüncüsü ise gerçek aşkmış her anlamda tam bir beraberlikmiş" bu teoriye göre gerçek aşkı bulmam gerekiyor artık 🌸
3 Kere Aşık Olmanın Ve 7.8 Gelenekleri Yerine Getirmenin Anlamlarını Biliyormuaunuz Peki
Ve Bunların Tamamı da Gerçek Aşk, ı Bulduğun Zqman Aynı Adam İle Defalarca Mutluluğu Yakalamaktır
Bu tıp vaka durum gibi güzel şans olmayacakta
Başka ne şansımız ola bilir ki🤗
Keşeke benimde başıma gelse böyle güzel raslantılar
Durumlar Ama Ne Yazıkki 2 Sevgilimde Sahte Çıktı
Şöyle dolu dolu bi aşk yaşayamadım ya platonikde olmadım saçma sapan 2 kısa ilişkim oldu sâdece :( ama eğer âşık olsaydım bir kez olmazdım âşık olduğum kişiyi her gördüğümde yeniden âşık olurdum
Cevap
99Cevap
Saymadım bereketi kaçmasın diye 😂🤪
Şaka şaka 😂 bir kez
@27esmerim zaten omurde bi kez olur 3 kez olmaz😌
@masumgunahkar 3 kez yazıyo soruda ama😂
Onlar teorikte olna sey ben pratikte olani soyledim😀
Sen yine de tek seferlikmis gibi dusun 😂😂
Sanırım ben üçünüde doldurdum😂
Hızlıyım bilirsin jdjxj
Sanırım o kadar oldu bilemiyorum
Ona göre :D
Bir kez oldum, kafi bu başkasında gözüm yok.
İyi bari iki hakkım daha varmış
Aşık olduğum kadınla evlenmiş olacam
2 kez aşık oldum insan bir çok kez aşık olabilir
1.5 kere aşık oldum. Biri başlamadı o yüzden yarım sayıyorum onu.
İdareli kullan artıkın :D
Aynen 4 senedir idare ediyorum 😄
Oldugumu zannetim olmadım. Cahillik mi desem ne desem hoşlantıyı aşk zannetmişim.
Bence bir insan bir insanın dış görünüşüne degil, insanlık, sempatisi, kültürü, hayata bakış açısı, insanlara nasıl davrandığını felan ölçüp biçip ona göre aşık olur.
Heyecan yaptım bak sanki oyun oynarken son jetonla bölüm bitirmek zorunda gibi hissediyorum şu an kendimi elimde bir tek jeton ve geçmem gereken
sahtelik canavarı, İgisizlik girdabı ve yalanlarla dolu bir orman var bu 3 bölümü geçince de çeyrek altın takacaklar sanki gel gel aşkı yakaladın diye neyse yine bu heyecanı canlı tutup son jetonla bu bölümü bitirebilirim.
Aşka inanmıyorum onsuz nefes alamam diyorsun o olmadan yaşayamam, unutamam falan başkası geliyor çok rahat onu seviyorsun aklının ucundan bile geçmiyor sonra başkasını seviyorsun o da gidiyor bu döngü hep böyle devam ediyor... bir insan birçok defa aşık olabilir eğer aşk dediğiniz şey o ise
Benim kalbim diğer insanlara göre daha büyük ama 😂
Daha olmadım. Haklarım duruyor ama ben bir kere olup, onunla da evleneceğim.
bir kere aşık oldum o da ortaokulda. tam 7 yıl boyunca sevdim.
ama hiç karışılığı olmadı. belki denk geliriz diye kızın memletinden bile üniv. tercihi verdim üzerine onun memleketinde mimarlık okudum. ama hiç denk gelmedik. ne orada nede İstanbul'da. üniv 1. sınıfta falan unuttum. sonra üniv bitince ehliyet sınavında karşılaştım kızla. büyümüştük değişmiştik. o da beni hatırladı. mutlu oldum yine de hatırlamasına ve iyi olmasına...
bir tanesi daha var. onu da anlatmayın o da hüsran. sanırım kaldı 1 hak :D
3 kere oldu 😊 Hiçbirinden de pişman değilim her biri ders oldu bana 1. Çocukluk aşkı en uzun süreli çok saçma bir nedenden bitti. 2. En toksik olan bir türlü bitmeyen ilişkiydi en çok darbe aldığım en çok yıprandığım ilişkimdi. 3. İlişkimse muhteşem bir ilişkiydi kavgsız gürültüsüz evlilikte biten bir ilişkiydi 🌸
Serdar ortaç bu şarkılar kimin için kitabında 3 kere aşık oldum yazmisti
Ben ise 2 kere aşık oldum bir çok kez defada sevdiğimi veya aşık olduğumu sanmışım
ya gerçekten kim söyledi bunu dfdfdsdsdd.7 8 kere aşık olabilirde insan dsdfd. ya bide aşk dediğimiz şey zaten hoşlanma. yani 245434543 kere de aşık olabiliriz sfsdsdfssdf
Yani olabilir :D
Evet bunu bir yerde okumuştum... ben bu duyguyu bir kez yaşadım daha da kimse olmadı eğer olacaksa sonsuz olsun isterim. dahasına gerek yok olmasında.
Yolun yarısı bitti ama bana bir kez bile uğramadı. 😃 Demek ki kaderimiz yok bu yönde. Üç kere deyince oradan oraya zıplayan insanoğlu ve üç mumdur türküsü geldi. 😃
Belli olmaz :D
Hayat bu kardeşim ama inancım olmadığım şeye bulaşmak istemem. 😃 Bir gün gidiyorlar nasılsa, ne gerek var demi.
Evlendim bosadim aşık olmadığım için😂 şaka şaka bosadiktan sonra aşık olmadım hiç aşk nedir bilmem kara cahil ben😂😂
Hiç olmadım en fazla takıntı yaptığım kişiler oldu. Zaten kadın erkek farketmez herkese takıntı yapan biriyim her konuda 😂
Bence üç değil bir kere olur. Hiç aşık olmayanlar hoşlandığı kişi sayısını söyleyip ortalamayı yükseltmiş.
Daha olmadım. Bir kere olup diğer 2 hakkımı da kullanmayacağım bir aşk yaşarım diye düşünüyorum, nasip.😅
İlk oğluma aşık oldum. 2. Oğluma aşık oldum. Son olarakta ilerdeki kızıma belki aşık olurum.
2 kere oldum kaldı bir hak inaşşalah öküzün birine aşık olmam
Ben herzaman derim. ask öyle yillarca cikip sevip hoşlandığın insan olmaz. ask anliktir bir anda görürsün ve kalbin çarpmaya başlar fakat onunla olman bir ihtimal dir. asik olduğun insanla olman nerdeyse imkansiz dir. ya o seni sevmez ya da evli çıktığı felan vardir. sizler hoşlanıp sevdiğiniz insana asik oldum diyorsunuz. bunlar çok farkli seyler, ask farkli bir şeydir bunu unutmamak lazim. anlik duygudur aşk 👍🏽
Yok oyle bir sey ruhu sey olanlarin bahanesi o kimisi de on kere asik oluyor kimi onune gelene asik oluyor hepsi kilif bulma insan bir kere asik olur he hayvansa duygulari hisleri yok ise bilemem orasini
Birini beğendiğim, hoşlandığım veya sevdiğim zaman.. Bakıyorum ve.. Bundan da bir cacık olmaz diyip engelliyor, ayrılıyor vazgeçiyorum. O yüzden sahip olduğum haklarımı henüz daha kullanmadığımı düşünüyorum. 🤷♂️
Aşık oldum bir kere sinirle küçüktüm daha olmaz inşallah sanmıyorum 2 kere daha olur hoşlantı sayılıyorsa oda 17 18 yaşında yani 1 tane kaldı ama sanmıyorum ama kaderde varsa oda bizi olur hayırlısıyla
Yalan dolan aşık olmanın sınırı yoktur
Yeter ki siz kafanızdan sinirlandirmayin
0 kere.
Demek ki 3 hakkım duruyor. 😄
1 kesin sonrasını bilmiyorum anlık olur gibi olduğum oldu.
Hala 3 joker hakkım duruyor Allah bereket versin bakalım hayırlısı 😄
Hiç olmadım, isteyen varsa haklarımdan birini verebilirim.
Ben iki defa oldum sonu acıttı. Bakalım sıradaki kim olacak
Sıfır kere aşık oldum. Bir kere aşık olup konuyu bitirmek istiyorum 😅
Harezmi bunu araştırırken 0 bulunmuş öyle söylerler :D
Geriye kaldı bir hak desene 😀 son hakkımı kullanmayacağım çünkü ikinci hakta kalmaya kararlıyım
Yalan bi çok kez aşık olunur aşka engel yapıyor mu ruhun ona bakmak lazım
😀😊
Okulda oldu ilki klasik lise aşkı, mahalle çocukluk aşkı , üçüncü ise beklemede o zaman dönem dönem hoşlantı da diyebiliriz bu ikisine aşkın tanımını karşılıyormu emin olamadım ama doğru kişiyi bulana kadar aşk meşk işleri hikaye
Ben olduğumu sanmışım ama belli olmamışım olmuş olsam unutmazdım pardon adı neydi onun ya
Eyvallah reis 😅
Kimmis o 3 kere asik olanlar, biz niye 1 kere bile olamadik.🙄
Allahın hakkı üçtür misali mi bu? emin değilim ben bu sayıdan.
1 kere oldum. 2 hakkımı aynı an da kullanabılıyor muyum acaba 🤔😂
Aşk gereksiz kavram yanımda kalan kimse odur benim aşkım.
-serdar
-yakup
-muhammed
-veysel Alper
-erdem
-Ömer hasan
-yunus
-Enes
26 yaşındayım
Ortalama diyor zaten
11 neyin sayısı ki😂
İki kez oldum, bir hakkım daha mı var? 😄
😄
Peki
Bir kez aşık oldum. Diğerleri aşk değildi zaten.
Hiç aşık olmadım ama çok kez sevdiğim adamlar oldu aşka geç kalmış biriyim🙂
Bir değil miydi ya ne ara üçe çıkmış 😂😂😂peki neden bundan benim haberim yok
bir kere aşık olursun tam olursun
tabi karşı da sana aşık olması lazım
yoksa aşkı arar durursun
ne 3 ü ne 5 i bulana kadar
Gece sayiklarken babam ağzıma terliği vurunca sıçradım
Hele şu poha bak daha işi gücü yok kız ismi sayıklıyor diye kolumdan tutup sokağa atmıştı babam daha 14 yaşında falandım
Diyeceğim sayısı belli değil
Şuana kadar iki kez oldum. Üçüncüsü hayatımın geri kalanını birlikte geçireceğim kadın olur İnşallah.
Seda sayan o zaman parası için evlendi adamlarla. Düşünsene zenginsin, parası için evleniyorsun adamlarla
ilk olanı elimden kaçırdım ikincisi ile evlendim ,3. de shakira zaten yüzüme bile bakmaz.
Hiç olmadım olacağımı sanmıyorum çünkü bencil ruhluyum benim için başkası o kadar anlam ifade etmiyor.
Bir kez oldum.
bendeki durum galiba aşık olma degil de hoslantı oluyo
cok kisiden hoslanmisimdir
İki kez Biri ile evlendim boşandım
İkincisi başkasıyla evlendi
3 cüsü için yaştan dolayı son hakkım😂
1 kere sevdim 2 ret ettim 1 kerede pişmanlık yaşadığım yüreğim ağır hasarlı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?