16000 lira verdim
16020 lira Ödemiş
bende 20 lirayı açıklama kısmına fazlalık yazarak geri gönderdim
ne düşünüyorsunuz
16000 lira verdim
16020 lira Ödemiş
bende 20 lirayı açıklama kısmına fazlalık yazarak geri gönderdim
ne düşünüyorsunuz
20 liralık adamsın deyip, itin gôtüne sokup çıkarmış seni. Bu dakikadan sonra 20 lirayı geri göndermen bir anlam ifade etmiyor yavrum, adam geçireceğini geçirmiş
Onun derdi de sana mı kaldı düzgün yorum yapmayacaksan ne yazıyorsun
O zaman insanları neden kıracak yorumlar yapıyorsun
Karşıdaki üzülür die düşünmüyor musun
Cevap
8Cevap
İyi yapmışsın boş ver. Ondan gelecek fazladan bir liraya bile tenezzülün olmadığını göstermişsin.
Aynen öyle tam da bunu anlatmak istedim bi de cimriliğine vurgu yapmak istedim yani o kadar bırç alırsın insan hiç yoktan 200 daha koyar teşekkür eder geçirtirdim der
Kesinlikle. Ben de olsam öyle yapardım. Sonuçta bir parayı belirli süreliğine kişinin elinden alıyorsun. Etik olarak yaptığı yanlış. Ama senin tavrın doğru.
Sonunda birisi olgunca yorum yaptı ya
Bak alttaki yorumlara neler demişler
Neyse umarım ben aklına geldiğimde utanır biraz
Ben nasıl erkeğim der kendine
Ya sen çoluk çocuğun yorumuna ne bakıyorsun. 1 lira da olsa fazlasını geri gönderince ona verdiğin mesaj çok nettir, benim için değerin, ederin kadardır demişsin. Çok yerinde bir tavır. Onun düşüncesizliğini harika bir taktikle yüzüne çarpmışsın.
Aynen öyle saol ya
Birileri anlamış ne demek istediğimi
O 20 lira ile çok şey anlattım aslında
Bi de fazla değil de fazlalık yazıp küçümsedim
Alsın tepe tepe kullansın
Bi daha birine bırç öderken banka keser die bi 200 koyar umarım
O var ya değil 20 liral 20 krş bile etmez
Benim yerimde başkası olsa bir sürü laf söylerdi
Tarzım değil sadece tavrımla anlatmak istedim ne kadar küçük biri olduğunu
Bana dokunamadı hiç aklında kaldım o kadar zorladı ama onun için günaha girecek değilim iyi ki de yapmamışım bi şey sadece öpüştüm ama evlendikten sonra kesin aklına geliyorumdur. gitsin evinde kalan onla sevişen ona ihanet edenle evlensin evlendi de
Onun layığı da o zaten
Zeki kadınları her zaman çok farklı tutarım diğerlerinden. Susmakla ikinci güzel tavrını koymuşsun. Çok şükür aklı başında kadınlar hala varmış. Ben artık türleri bitti zannediyordum. Ergenlerden olsan ortalığı ayağa kaldırır ağlar zırlar herkesi darlardın. Ama sen böyle yapmayıp, o insana harika bir ders vermişsin. Bravo gerçekten. Herkes layığını bir şekilde buluyor. O da bulmuş.
Ağladım da işte hep içime atarak ağladım hastanelik filan oluyordum 45 kiloya düştüm
Nenelere götürdüler beni biri dedi ki sana nazar değmiş biri dedi ki büyü yapmışlar
Biri de dedi ki kara Sevda olmuşsun sen.
Kara Sevda ve nazar konusunda haklı olabilirlerdi neyse ama karşı tarafa hiç bir zararım olmadı anca kendimi yiyip bitirdim
Etrafa da anlatıyordum ama böyle bi daha görmeyeceğim kişilere anlattım hep
Sonuç olarak böyle yani
Hepsini geride bırakacaksın artık. İnsanı yaptığı hatalar doğruya yaklaştırır ve bulmasını sağlar. Sen şimdi çok daha üst perdeden çok daha seçici ve ayakları yere basan bir duruma geldin. Siyahı görmeden beyazın anlamını bilemezsin. Tek kusurun, sürekli içine atıp kendi sağlığını ihmal etmen olmuş. Ama bence artık onun da kıymetini anlamışsındır
Aynen anladım
İnsan nasıl başkasının kalbini kırmamaya özen gösterip hakka girmemeye çalışıyorsa kendi kalbini de kırdırmamalı
Ben bunu çok bedel ödeyerek anladım
Artık tek bir bedel bile ödemeyeceksin. Kendine karşı kredini kullandın. Bundan sonra bir insana güvenirken, senin canını ne kadar acıtacağı ile onu ölçeceksin. Başkasının kalbi yerine önce kendi kalbini düşüneceksin. Sen mutlu olursan, karşındakini mutlu edersin. İçine kıymık gibi batan soru işaretlerinden uzakta nefes alacaksın.
Çünkü bunları yapabilecek kadar iyi öğrendin. Üstelik zekisin. Aynı hataya tekrar asla düşmezsin.
Zeki olduğuma nereden kanaat getirdin
Bu olaydaki tavırlarından, ayrıca kendini ifade etme şeklinden. Ben çok iyi analiz ederim insanı. Birkaç kelimesi onu anlamak için yeterli olur.
O zaman sence ben nasıl bir insanım
Şuana kadar senden aldığım izlenime göre yorumlarsam, zeki, tolerans eşiği yüksek, kendinden önce karşısındakini düşünen bir yapın var. Bence ideal kadın profili. Böyle bir kadın isterim hayatımda.
İşte olgun erkekler kıymetimi biliyor yaşıtlar değil
Bu sorun hep var biliyor musun. Yaşıtlar, o yaşın getirdiği heyecanı ön planda tutuyor, sorumluluklar göz ardı ediliyor. Ama biraz daha yaş almış olanlar, sınırları mantığıyla çizip duygularıyla yönetiyorlar ki bu bence en güzeli. O zaman ilişki iki tarafa da büyük haz veriyor, her yönden.
Ben bakireyim
Sanırım kendine uygun birini bulsan daha iyi
Ben bir arayışta değilim zaten, galiba yanlış veya eksik ifade ettim kusura bakma. Biri olacaksa bu özelliklere sahip olmasını isterim anlamında söyledim. Çünkü kadında zekaya önem veren biri açısından böyle bir örnekle karşılaşmak gerçekten zor çünkü ortalık ergen dolu.
Çok takmışsın gibi ödemiş işte boş ver 20 TL’yi göndermen iyi olmuş
Aynen 20 TL nedir ya
Al başında paralansın demek istedim aslında
Umarım alınmıştır
Ahaha yürü be kadın gücü işte bayılıyorum ayrıca fazlalık yazman beni kahkaha attırdı
Bi tek sen anlamışsın inceyi
Orada fazlalık yazarak cimri olduğunu vurguladım aslında sen anladın sadece ☺️
O da anlamış mıdır sence
Aklı sıra 20 tle ile ince gönderme yapmaya çalışmış sen fazlalık yazarak eminim mort olmasına sebep olmuşsun çok da iyi olmuş buradaki erkeklere bakma esnek kafalı değiller morarmıştır asalak
Aynen öyle oldu bana 20 TL il gönderme mi yapmaya çalışmış şimdi bu
Bence evet
Hem beni terk eden o hem ağlatan borç alıp süründüren o
Ne die böyle bi şey yapsın ki
16K borç vermek de iyiymiş. Seni test ediyor da olabilir. Öylesine göndermiş de.
Ne testi ya
Biri sana 16000 kira bırç veriyor
İnsan 17000 gönderir biraz bonkör olur
Gerçi onu da tekrar gönderirdim
Siz benim ne sorduğumu anlamamışsınız ki
Diyorum ki 20 lirasına kıçına soktum ya bozulmuş mudur
Bi şey anladığın yok büyü de gel
aferim ona fazlasıyla ödemiş :D
Neden böyle düşündün
20 lira mı fazlası
Bende sen gibi düşündüm ama yani insan bi yüz lira koyar üstüne ne olur ne olmaz die
Farklı bankalar sonuçta
Bende cimriliğini vurgulamak için geri attım 20 lirayı fazlalık yazarak
?
Yok da en mantıklı yorumu sen yaptın düşüncelerini öğrenmek istedim
Bi erkek olarak ezilmiş midir
Göndermemi anlamış mıdır sence
Nasıl yani
Yükleriz benim yaşadıklarımı sen yaşasan böyle konuşmazdın şimdi söyle
Aklına geldikçe ben nasıl erkeğim diyor mudur
Şu kadar adam olsa yeterdi
Belki senin değerin 20 tl demek istemiş olabilir
Buradaki herkes neden canavar gibi yorum yapıyor çok acımasızca
Benim değerim 20 lira olamaz benleyken elimi bile zor tutabilirdi ama kendisini aldatana gidip evlendi
Şimdi ben değil miyim burada mağdur
Siz soru soruyorsunuz biz yorum yapıyoruz sorarken insanların ne tür cevaplar verebileceğini tahmin etmeniz gerekir sizi kırmak istemem sadece erkek arkadaşımızın o parayı o düşünce ile attıgını söyledim yoksa her bayan değerlidir sonuçta herbiri birer anne adayı
Sayenizde ağladım
Ben zaten geri göndererek haddini bildirdim ona
Özür dilerim amacım sizi üzmek değildi siz sordunuz bende onun o 20 TL’yi hangi amaçla yolladığını söyledim siz nasıl al bu 20 tlyi bilmem ne yap diye ona gönderme yaptıysanız oda size yollarken bir ima ile yollamıştır demek istedim
20 tlsini 200 tl olarak gönderseydin sende ona seni 200 TL’ye satın alırım demek istemiş olurdun bu ona koyardı
İnsanlar ne kadar kötü
Hem ailem boşanıyor die borç al ödeme geçiktir bu arada düğün yap evlen hem de borcunu öderken gönderme yap
Senden ricam insanların alınacağı şeyler söyleme zaten özür dileme olgunluğunda bulundun
Neyse ben zaten içime attım her şeyi Allah hesap görücü olarak yeter
Malım seni vereyimdemi rezil olayım vermeyeyimde mi bu devirde yapılan iyilikler maalesef kötülük yapılarak ödeştiriliyor adam adam olsaydı ilk başta arayıp ihtiyacını gördüğün için teşekkür geçiktirdigi için özür dilerdi öyle gönderme falanda yapmazdı vefa borcu önemli tabi bunu bilmeyen çok var insanların o anki sıkıntısı giderilsin gerisi hiç önemli degil tekrar tekrar özür diliyorum amacım sizi üzmek değildi sadece sorunuza erkek arkadaşınızın düşüncesini yazarak cvp verdim hakkınızı helal edin
Helal olsun
Teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏
Amin cümlemizin
Ya keşke 200 lira olarak atsaydım hiç aklıma gelmez ki benim böyle kötülükler
Fazlalık yazdım ya yine anlamıştır bence sence
Bu soruyu parayı atmadan önce sorsaydın bu şekilde cvplardım senide kırmamış olurdum
Yani anlamıştır ama kendinemi yormuştur yoksa yine seninle ilgilimi yorumlamıştır bilemem
boş ver ya
Yap desen de yapmazdım sanırım
Yazarmısın bana oradan sohbet edelim
Kimseyle konuşacak halim dermanım yok
Peki saygı duyuyorum
İyi günler diliyorum
Ya boş ver 20 TL için onla mı muhattap olacaksın
Faiz ödemiş işte
Veren sen, alan sen biz niye düşünelim ki?
Diyorum ki 20 lirayı tekrar kıçına soktum ya
Bozulmuş mudur
İyi de kime ne bundan,
kin gütmek insana yakışmaz.
Sevmek ve sevilmek varken nefret ateşine düşme.
Üfff ben ne diyorum sen ne
Bırak nutuk atmayı
Soruya cevap vermeyeceksen konuşma
Zavallı cahil şey yürü git ne hâlin varsa gör.
Ahaha peki sayın Prof dr 😂
Tövbe Estağfurullah, ulan biraz kendine güvenin olsaydı bu soruyu gizli sormazdın.
Evet haklısın,
metafizik/parapsikoloji ve hatta psikoloji profesör olduğum söylenebilir.
Senden bi cacık olmayacağı yazdıklarından belli 😁
Tamam sayın proför 😂
Tamam mı cacığım,
ha pardon cacık bile olamazsın demiştim ya.😄
Bol şanslar beyaz saray dikkat et kendine.
Ahaha bu nasıl erkek ya 😂
Kadın gibi benle tartışıyor
Tamam kardeşim sen haklısın 😂
“Kadın gibi benle tartışıyor”
🤣🤣
Zavallı bir özürlüyüm diye bağırıyorsun resmen
Kadınım zaten
Ama sen erkek olduğunu gözden bi geçir
“Kadın gibi benle tartışıyor”
🤣🤣 bu basit cümle sana ait.
Ayrıca tartışmak sadece kadınlara özgü bir şey değildir, anlıyor musun aklı firar? 😁
Neden sürekli hakaret ederek konuşuyorsun
Hakaret ettiğim falan yok,
sen öyle algıladıysan öyle bil.
Kaç gün geçiktirdi
Baya bir geçiktirdi isteye isteye zor aldım yani
Verdiğine dua et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?