Para vermiştim, ayrılırken veririm falan demişti hava atar gibi. Üstünden 2-3 ay geçti vermedi. Sosyal medyada da görüyorum orada burada para harcarken. İstemeli miyim peki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazdıklarını okuyunca aklıma bir olay geldi ya. Geçen seneydi sanırım sınava girecektim başvuru yapmıştım ama ücretini yatıramamıştım maalesef. O zamanlar erkek arkadaşım durumumu biliyordu zaten ve yardım etmek istedi. Sınav ücretini ödememe izin ver dediydi de gurur yapıp kabul etmemiştim. Ben hallederim demiştim ama denkleştiremedim ve sınava giremedim. Sınava giremedigimi öğrenince baya azar yedim kendisinden. Ve şunu soylemek istiyorum bu insanlar nasıl borç alıyorlar ya hadi aldın diyelim niye ödemiyorsunuz ya tövbe yarabbim. Birinin borcu bende olsa hayatta uyuyamam bu konularda hassas bir insanım. Umarım paranı geri alabilirsin 🙏
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ki işte benim gibilere de böyleleri denk geliyor, o da zor durumda idi ondan vermiştim ben de kendisi istememisti öyle direkt. Kendisi diyip duruyordu sevgili iken de işte bir iş bulup çalışıp verecem paranı diye. Ben de kıyamıyordum para geçince eline verirsin diyordum. Sonradan ayrılınca işte yok şu zaman verecem de falan da filan da dedi ben para istemisim gibi laf etti ayrılırken. O zaman geldi ama hala bı ses yok. Ben hadi bir işte çalışmıyor diye istemedim parası yoktur ayıp olur diye ama şimdi çalışabilecekken gidip yeni sevgilisi ile orada burada gezip bir şeyler yiyip içiyor hemen görüyorum
Cevap sahibi+1 yılŞansın yokmuş demek ki üzgünüm. Bu arada 20k az bir parada değil yani lafı edilmeyecek gibi değil. Ben 200 TL'yi gurur yapıp kabul etmedim 20k ne
En İyi Cevaplar
+1 yılYani eğer borç olarak verdiysen ve bunun borç olduğunu biliyorsa geri ödemesi gerekir ve isteyebilirsin ama yok gerek yok diyerek yüzüne karşı öyle söylediysen ama içinden de borç olarak verdiysen istemene uygun olmaz ama gerçekten borç olarak verdiysen borcunu ödemesi gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta gerek yok falan demiştim, sonradan bu para büyümeye başlayınca kendisi odeyecem demişti sevgili iken. Ben de paran oldugunda ödersin demiştim. Bu yüzden kafam karışık biraz da, şimdi istesem ayıp mı olur diye
- +1 yıl
Eğer gerçekten gerek yok dediysen istemek olmaz ayrıldıktan sonra parasının peşine düştü diyebilir
Ödemezler dostum. Birde büyük büyük laflar ederler. İstesene vermeyecektir yüksek ihtimalle. Hatta ilk başlarda geri vereceğim neyse söyle derler. Sonra vermezler. Bence unut gitsin. Vermeseydin diyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ilk başta bulamaz belki ama zorlar isem verir yavaş yavas
- Para & Ekonomi konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılBorç adı üstünde 👍 geri ödemesi gerekir. Az bir miktarsa sadakam olsun de geç ama tekrar alman gereken bir miktarsa uygun bir dille iste. Sonuçta borç olarak vermişsin ve geri ödemesi gerektiğini biliyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
25Cevap
Senin verdiğin parayla orada burada takılıp, başka kurbanları da dolandırmaya çalışıyor.
Elimki belgeleri mi kullanmam lazım, borcunu ödemen için, adam gibi borcunu... tarihine kadar öde, yoksa hukuki kanallardan zaten faiziyle tahsil ederim, birde ailene rezil olursun de
10 YorumlaBorcunu geri isteyip, istememek sana kalmış bir durum.
Bir hayat tecrübesi kazanmış oldun.
Karşindaki kişi kim olursa olsun borç para verilmemesi gerektiğini bu sayede ögrenmiş oldun.11 Yorumla
Soran+1 yılBı ara daha vermistim başka bir eski sevgilime o da odeyecem demişti odememisti. Hadi o zaman benim icin büyük para idi simdi pek bı değeri yok da yine benzerini yaşamış oldum böyle.
+1 yılYüz, iki yüz lira ise boş ver. Muhatap olmak bile can sıkıcı olabilir. Ancak Daha yüksek ise ya da senin durumun iyi değilse istemelisin. Para bu devirde zaten en büyük sorun.
00 Yorumla
+1 yılaynı durumu yaşıyorum şu an, borcunu vermediğiyle kalmadı hala borç istemeye devam ediyor bu gidişle arkadaşlığı kesicem
01 Yorumla
Soran+1 yılYa benle de aynı durum oldu sevgili iken vermiştim, zor durumda idi ama har vurup harman savurdu bir şey de diyemedim o zamanlar, işi yoktu falan ama az para değil. Gidip kendim harcarim diye düşünüyorum ama bazıları da isteme başımın gözümün sadakasi olsun de diyor falan bilemedim
kızlar bu kızı örnek alın yoksa kullanılırsınız 💋 ncncb
23 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlıktan yoksunlar ise evet örnek alıp aldatabilirler 😁
+1 yılİstemelisin bence utanma kendisi utansın vermediğine
20 Yorumla
+1 yılBence üstüne bir bardak su iç.
Istesen de vermez çünkü02 Yorumla
Soran+1 yılAilesine desem verir illaki ya da mahkemeye versem de verdigime dair deliller duruyor
- +1 yıl
yaaa çok güldüm cidden :D
Borç borçtur 3 kuruş bile borç versen geri isteyebilirsi hakkındır ve karşıdaki kişi kim olursa olsun vermesi gerekir.
00 Yorumlaİste tabi lan sgitmis ne de olsa al paranı yarın başkasının altında unutur seni geciktirme
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten yeni sevgili yapmış gezip eğleniyorlar o canımı daha çok sıkıyor hiç para umrunda değil. Çalışıp para kazanıp kapatayım kafasında değil gibi görünüyor
İste bence sonuçta borç olarak verilmiş bir para tabii ki de isteyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de ne bileyim karar da veremedim desem mi diye
+1 yılvermeseydin kardesim borc veriyosan her kim olursa olsun vermeme ihtimalini hesaba katacan
012 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim diyorum, sevgili iken vermiştim. Sevgilim olduğuna göre güveniyor olmam gerek
- +1 yıl
babana ver istiyorsan geri alma umuduyla veriyosan verme borcu sonradan verir vermez yapacak bisey yok senet imzalamiyo ya
- +1 yıl
kimseden borc istemem fukara kimseye de vermem bunu dusunmeden veriyosan enayisin sonradan zirlamaya gerek yok
- +1 yıl
bla bla bla bos yapma cevabin altina yallah
Soran+1 yılSevdiğin insan zor durumda ise veriyorsun😇. Sonuçta sevdiğin kişiye güvendiğin için sevgili olursun. Güvenmiyorsan sevgili olma kimse ile.
- +1 yıl
geri verir mi diye dusunmeyeceksin borc veriyosan sonucta guvenin boyle bosa da cikabilir yapacak bisi yok
Soran+1 yılDüşünmüyordum zaten ama beni aldattığı zamandan beri onda da kalsın istemiyorum
Ben de aynı durumdayım. Istedim, vermedi. Haram olsun deme noktasındayim çok ayıp gerçekten..
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ailesine derim olmadı, ailesinin haberi yoktu onlar gönderir de işte istesem mi onu bilemedim
Soran+1 yılYa ben de karistirmam zaten, arkadan çok olay döndürdü beni zihnen aldattı da söylemedim çevirdiği oyunları kimseye ama para da yani bana lazım. Rahat rahat yasayabilecekken zorluyorum kendimi
Soran+1 yılKanıma dokunan su oluyor o ayrılırken ben para istiyormusum gibi laf etti, şimdi istesem onun dediğini doğru cikaracakmis gibi olurum ama ne olacak diyor icimden ses de. Aldatan kendisi çünkü
Joeyla o kadar çok ortak noktam var ki herifi görünce duygulandım
11 Yorumla
+1 yılArkasından bakacağın parayı borç vermeyeceksin
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSadaka olsun boş ver kral o para ondan bir yerden çıkar eğer Yüksek meblag ise
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de vermiştim ayrılınca aldım bankadan attiysan açıklamaya borç veriyorum yazdıysan mahkeme ile gine alirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin bu durumdan haberi yok, ailesine derim onlar ayarlar da istemeli miyim onu bilemedim
Bence isteme onun düşünüp vermesi gerekirdi kalitesiz biriymiş isteyipte onun kalitesine düşme aynısını yaşadım ve hiç istemedim hakkımı da hiç helal etmedim sende etme. Bazı haklar helal edilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten aldattı da para da kalsın istemiyorum. Hem Parana yatıyor hem düşünmüyor gidip para yiyor.
- +1 yıl
@ferisssim sen
Gizli Üye(30-35)+1 yıliste tabi olm hatta kemküm ederse isi mahkemeye tasiyacagim de hemen verir
02 Yorumla
Soran+1 yılAilesine söylerim onların haberi yok illaki almaya çalışacak olursam. Ailesi iyi birisi idi onlar gönderir bir şekilde de ailesine söyleyecek özellik de yok bende pek
Cevap sahibi+1 yılcirkinlesmeden de soyleyebilirsin, aynisi ablamin basina gelmisti erkek arkadasi borc almisti ama bi turlu odemiyordu odemedigi gibi de ablamin mesajlarina aramalarina bakmiyordu instadan da engellemisti valla ablam en sonunda guzel bir dille oglanin sevgilisine yazmisti ikisiyle de arkadastı ablam gerci neyse ablam kiza yazinca pat diye atmisti cocuk parayi ayni gun icinde. sen de kiz diretirse yaz gitsin kiziniza soyluyorum ama atmamakta israr ettigi icin size yaziyorum vs dersin bunlarda para olmadigi icin atmamazlik yapmiyolar he dumduz pcligine atmiyolar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılırken veririm nasıl bir cümle sizin iliskiniz tuhafmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatıldım zaten, beni suçlu gösterdi onda da ben bilmiyordum aldatildigimi. Zihnen aldatmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eski sevgilime vermistim. Birkac yıl hesap numarasını gönderdim beni engelledi😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar idi, mahkemeye verseydin fazla ise
Cevap sahibi+1 yıl8 sene önce bin lira. Aman ne ugrasicam. Benim alacagim olsun ahirette
ayrılırken veririm ne demek ya iğrenç ne garip bir kızmış isteme konusuna gelirsekte ne kadar verdiğine bağlı sorması ayıp ne kadar vermiştin
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçlu çıkarıp ayrılmıştı ayrılırken ayrıca, 20k idi toplam
+1 yılTerbiyesiz ya tabiki iste. Sen istemeden geri vermeliydi ama neyse.
00 YorumlaBüyük bir miktar verdiysen istemelisin tabi sonuçta borç bu
00 Yorumla
+1 yılNe kadar borc vermistin mesela cok degmeyecek bir miktarsa boş ver yani
00 Yorumla
+1 yıliste zaten ayrılmıssınız kafası karısır bi de it oglu itin reddedemez verir hemen
00 Yorumla
+1 yılMesaj olarak şöyle daha fazla aranızda aldım verdim davası olmasın. Üstüne yatar sonra
00 Yorumlaİste hakkın sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle de ayıp mı olur ki diye de düşünüyorum, verecek gibi de durmuyor
Soran+1 yılAyrılırken zaten para istiyormusum gibi davrandı, Eylül'de paranı gönderip mesaj aticam sadece o zaman mesaj aticam sana diye yazdı
+1 yılGeri iste bence ya da bilemedim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de bilemedim, büyük bı para ve yaptıkları aklıma gelince paradan cikartasim geliyor sinirimi
Ben olsam evini basıp isterdim paramı asdjdk
01 Yorumla
Soran+1 yılYoh o kadar da değil dkfkfkd
Nr kadar olduğuna bağlı ya, 3-5 bi şeyse boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 vermiştim
+1 yılgeri iste kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİste vermezse bir kere tıkılat ödeşirsiniz sonuçta sende ağaçtan toplamadın kardeşim
00 Yorumla
+1 yılGeri işte ne kadar para vermiştin
00 YorumlaYüksek bir miktarsa iste
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilin gurursuzun tekiymiş
00 Yorumlaİstesende vermez büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılLafı edilecek bir miktar ise iste tabi
00 Yorumlaİste tabi. Senin param sonuçta 🖤
00 Yorumla
+1 yılİste kanka. Bende kızdan almıştım. Vermedim jsjd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar verdin acaba? Ona göre söyliyim.
03 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılNSNSNSNSNSMSMSMS
Soran+1 yılNoldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen Dr vermiştim kanka borç isteyemedim😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye isteyemedin sen peki 😂
Cevap sahibi+1 yılYa her gittiğimiz yerde o ödüyordu her şeyi ondan bu parayı istemek haksızlık olur gibi düşündüm
Soran+1 yılHee o zaman istememen normal biraz 😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Elinde ona ait hangi bilgiler var?
05 Yorumla
Soran+1 yılPara verdiğime dair yazışmalar duruyor, arkadaşının hesabına göndermiştim onun dekontu ve onun da bana şu tarihte parayı vereceğim dediği yazışma var😅
Cevap sahibi+1 yılBu çok hukuki bir yaklaşım oldu 😄 Ben olsam hassas verilerini yaymakla tehdit ederek blöf yapardım. Tabii bunun için önce hassas verisi olması gerekiyor 😄
Soran+1 yılAilesinin para durumundan haberi yoktu. Verecem diye söylemişti. Ayrılırken de bana artislik yapıyordu paranı verecem falan diye. O an sanki para istemisim gibi falan davrandı.
Cevap sahibi+1 yılDostum sen gerçekten iyi bir insansın 😄 Paraya ihtiyacın var ve gerçekten almak istiyorsan daha şeytani yöntemler deneyebiliriz ama bunlar bana gelmez dersen gün içinde bir mesajla tekrar iste, artık göndermezse de yapacak bir şey yok.
Ben böyle bir duruma düşmezdim de almak istediğimde de alırdım.
Soran+1 yılŞeytanı yonteme gerek yok, gerekli bilgiler vs varken hukuki yollara basvururum yine alırım bir şekilde de işte istesem mi onu bilemediydim
unutmadım bekliyorum yaz
01 Yorumla
Soran+1 yılDkdkdkdkd🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılMiktari yuksekse iste
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖdemeyi başka şekilde alacaksın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızı hardcore diktiysen isteme awjfjdkdkd
00 Yorumla
+1 yılNe kadar borç?
04 Yorumla
Soran+1 yıl20k, bu arada çok alakasız bir şey olacak ama ppdeki sizseniz çok tatlısınız diyecektim. Yanlış anlamayın sadece bunu demek geldi içimden, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
- +1 yıl
Kesinlikle geri istemelisin 300-500 olsa bırak başının gözünün sadakası olsun derdim ama az para değil 20.000₺
Evet benim. Teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet maalesef öyle
Yaaa🥺, rica ederimmm- +1 yıl
😊
Kaç verdin sorması ayıp ajs
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 verdim
İtici bir davranış
03 Yorumla
Soran+1 yılOnun aldatıp, kendini hakliymis gibi çıkarıp, paranı verecem demesi peki 😅
Soran+1 yılO yüzden direkt itici denmemeli😇
+1 yılvermez
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesine söylerim haberi yoktu ailesinin bu durumdan
+1 yılNe kadar verdiniz?
00 Yorumla
+1 yılIste
00 Yorumla
+1 yıliste bence
00 YorumlaEvet istemelisin…
00 Yorumla
+1 yılmiktar nedir
00 Yorumla
+1 yılNe kadar ki
00 YorumlaBen olsam isterdim
00 Yorumlaİstemelisin
00 Yorumla
+1 yılİstemee bencee
00 Yorumlaİste bence
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eski sevgilime borç vermiştim, hala vermedi. Geri isteyeyim mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler