BİZ NEYİZ NOLUR YARDIM?

Bı çocukla tanıştım yaklaşık 1 haftadır görüşüyoruz her gün buluşuyoruz iş yerime kadar geliyor beni görmek için. Birbirimize çok değer verdiğimizi farkettik. Beraberken çok mutlu olduğumuzu, çok eğlendiğimizi hatta çok uyumlu olduğumuzu düşünüyoruz. Yani bunları sürekli olarak birbirimize söylüyoruz. İs yerinde yarım saatlik molamda yarım saat bile olsa beni görmeye geliyor. Birlikteyken çok iyiyiz, çok huzurlu ve birbirimizin yanında çok rahatız. Aramızda bir şeyler de geçti bu arada. Birbirimize sürekli canım, hayatım, bebeğim, hayatımın anlamı der bana,, gibi sözcükler kullanıyoruz. Ama benim merak ettiğim biz şimdi neyiz? Beni abisiyle tanıştırdı, bu sabah yazışırken çevrimiçiydi ben napıyorsun canım yazmama rağmen bana kimle konuştuğunu attı, ben hiç sormadan. Yani bilmiyorum çok hoşuma gidiyor benimle ilgilenmesi, konuşmaları, hareketleri vs. Ama neeyiz biz nolur akıl verin bana ben napayım nasıl bir yol izleyeyim. Ona sormakta istemiyorum hani hem istekli gözükmemek adına hem de onu sıkmamak için. Peki nasıl ogrenebilirim?
BİZ NEYİZ NOLUR YARDIM?